گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
باز خوبیش اینه که گیم پلی یکی هستش .
بر اساس گفته یکی از کارکنان KONAMI تیم سازنده به خاطر محدودیت هایی در ساخت داره این تفاوت بین کنسول و PC رو شاهد هستیم اما خب گفته برای سال بعد یه برنامه هایی دارن که بازی در PC هم مثل کنسول باشه و تفاوت نداشته باشه .
اره گذاشتنسوپرایز بکنن همرو با گرافیک بالاتر از ps4
دلت خوشه ها
داداش جواب من این به این بود"جالب اینکه تا الان هیچ ویدیویی از گیم پلی نسخه PC منتشر نشده !
و ربطی هم به گرافیک و ps4 نداشت . و دقت کنی آخرش هم با علامت تعجب و کنایی تموم می شه . با دقت بخون و بعد اظهار فضل کن . مرسی
Last edited by fandak; 29-08-2016 at 04:34.
ضربات ایستگاهی پشت محوطه 18
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه بان ها در PES2017 .
این لعنتی ها چی ساختنچه واکنش هایی ، چه انیمیشن هایی
حیف که کنسول ندارم دمو رو بازی کنم .
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینین .
PES 2017 Goalkeepers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65 MB
یک دلیل داره فقط و فروش کنسول
امسال konami با ps4 و ea با xboxone قرار دارن
من خودم پارسال فقط به خاطر pes2016 و مای کلابش ps4 خریدم با اینکه 360 داشتم ولی واقعا پشیمون نیستم یک سال زیبا بود
موافقم نسبت به 2016 50% بهتر شدن و واکنشهای عالی دارن ولی هنوز جلوی شوت مستقیم مثلا مسی کم میارن و آدم میگه آخه این خوردن داشت
یعنی نبایدکم بیارن ؟!
تو واقعیت شوت هایی که مسی در عرض زمین حرکت میکنه و میزنه هم دقت بالایی دارن و هم خیلی خطرناک هستن و مسی در این زمینه استاد هستش و اصلا این خاص مسی هستش و چه بسا خیلی از این شوت ها گل شده !![]()
دوستان اینجا کسی نسخه دمو رو بازی نکرده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)