تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 165 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران مجترم سال نو همگی مبارک
    یه دونه مودم 4G رو میزی وای فای دار برای مصرف خانگی لازم دارم چند تا مدل خوب لطف کنید که سازگاری با تمامی سیمکارتها رو داشته باشه نصب و راه اندازیش راحت باشه و مهمتر اینکه سوویچ بین 3G , 4G اتوماتیک باشه .ممنون

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران مجترم سال نو همگی مبارک
    یه دونه مودم 4G رو میزی وای فای دار برای مصرف خانگی لازم دارم چند تا مدل خوب لطف کنید که سازگاری با تمامی سیمکارتها رو داشته باشه نصب و راه اندازیش راحت باشه و مهمتر اینکه سوویچ بین 3G , 4G اتوماتیک باشه .ممنون
    D-100

Sent from my LT25i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مودم d100 لاك ایرانسل هستش و نمیشه سیمكارتهای دیگه روش راه اندازی كرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بنده میخوام یک مودم 4G بخرم, که LAN داشته باشه, باتری هم داشته باشه ولی بتونی باتری رو از مدار با آداپتور برق خارج کنی‌(‌ یعنی هم با باتری کار کنه هم با آداپتور برق به صورت مستقیم , یا این که باتری رو مثل لپتاپ وقتی فول‌شارژه هی شارژ و دشارژ نکنه)‌ آیا هست همچین چیزی؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام دوستان و تبریک سال نو

چنتا سوال

1.من میخوام یه مودم 4gو3gبگیرم به نظرم 3372خوبه چون برای دانلود میخوام بیشتر مدل wifiدارشم هست (شاید برای بردن توی مغازه بخوام )اما همون 3372 خوبه به نظرم

2.این مودم رم میخوره حافظرو چطوری نشون میده ؟ب پیج مودم یا یه درایو میاره جدا؟

3.مودم asus ac68u میخوام بگیرم . متسفانه ac68 یک پورت usb داره میخوام وقتی اینو میزنم دانلود کنم روی خود مودم ایا میشناسه همزمان هم حافظرو هم دانگلو؟

4.قدرت انتن دهی این چقدره ؟گوشی من توی خونه 3g بعضی جاها انتن میده باید مثلا بزارمش روی کیس کامپیوتر یا ببرم اینور اونور کلا 3g توی خونمون انتنش کمه کلا توی شهر همینه توی فضای بسته کمتره : این مودم 3372 قویتره؟؟با گوشی asus ze500klتوی 3gتونستم تا 13.5 میگ بگیرم فکر کنم سرعت اخر دکل همین باشه

5.سوال اخر -بعضی ها مدین این مودم چنتا چیپ داره به چیشپ های محالف هست برای راستین بازار چیپش طبق ادمینش کولاکام هستش همین خوبه ؟

مرسی

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مدلش چیه؟ لینک خرید میدی؟

Sent from my LT25i
    سايتش در دست طراحيه naztech.ir ولي يه شركت واردات لوازم كامپيوتري و موبايل هست تو پاساژ ايرانيان طبقه 4. مدل مودم من NZT 9930 هستش

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان لطفا ی مودم مودم ۴جی که خیلی ساده باشه و با کیفیت قابل قبول بهم معرفی کنین که برای وصل کردن به مودم ADSL لازم دارم
    زیر ۱۵۰ باشه
    اگرم کمتر بهتر
    مرسی
    Last edited by hesam68; 09-04-2016 at 22:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

چرا بین مودم های 4G بازار و مودم هایی که ایرانسل تو سایتش میفروشه اینقدر اختلاف قیمت هست؟

مثلاً مودم 4G تی پی لینک نزدیک 400 تومنه ولی ایرانسل یه مودم 4G با سیم کارت و بسته ی اینترنت میده 260 تومن!

من یک مودم میخوام برای گذاشتن توی کیف که توی حرکت باهاش کار کنم. خیلی استفاده ی دائمی ندارم. به نظرتون مدل های سایت ایرانسل جواب میده یا تی پی لینک بخرم؟

ممنون.
    Last edited by Mehran14233; 19-04-2016 at 12:58.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا از سایت همراه اول مودم نخرید، کلا چیزی نخرید!
    من 6 روزه که یه مودم خریدم پولش هم درجا کم کرده از حسابم، هنوز به پست تحویل ندادن!! پیگیری هم کردم میگن در دست بررسی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

چرا بین مودم های 4G بازار و مودم هایی که ایرانسل تو سایتش میفروشه اینقدر اختلاف قیمت هست؟

مثلاً مودم 4G تی پی لینک نزدیک 400 تومنه ولی ایرانسل یه مودم 4G با سیم کارت و بسته ی اینترنت میده 260 تومن!

من یک مودم میخوام برای گذاشتن توی کیف که توی حرکت باهاش کار کنم. خیلی استفاده ی دائمی ندارم. به نظرتون مدل های سایت ایرانسل جواب میده یا تی پی لینک بخرم؟

ممنون.
    مودمها به دلایل زیادی میتونه قیمتشون متفاوت باشه.
    از نوع سخت افزار گرفته تا امکانات جانبی که دارن و پشتیبانی از سیمکارت های مختلف.
    معمولا مودمهای ایرانسل، فقط با سیمکارتهای ایرانسل کار میکنه

11. 2 کاربر از zorro1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •