تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 112 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1114

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون، راه حلی که پیشنهاد دادید را انجام دادم و کیفیت متن ها درست شد اما کیفیت آیکن های دسکتاپ هنوز همونطوری هست. اما لطفا بفرمایید این نرم افزار دقیقا چیکار می کنه؟ آیا امکان داره ناخاسته سایر تنظیمات ویندوز 10 را هم تغییر بده؟ مگه ویندوز 10 خودش چنین قابلیتی نداره که باید اینطوری مشکلش حل بشه اگه از خود ویندوز نتونیم این ایراد را برطرف کنیم که این خودش یه نقص برای ویندوز 10 حساب می شه اینطور نیست؟
    نظر سایر دوستان در این خصوص چی هست؟
    عزیز این نرم افزار یه سری تنظیمات که در خود ویندوز هستند رو به صورت اتوماتیک برای شما انجام میده .
    مشکل اینجاست که برخی تنظیمات در ویندوز 10 از Control Panel به Settings منتقل شده و یکم کاربران گیج شدن . به عنوان مثال همین DPI Scaling توی ورژن های قبلی ویندوز از Display توی Control Panel قابل دسترسی بود . اما حالا جای اصلیش رفته توی Settings >>> display ، حال کاربر ورژن های قبلی اگر مثل قدیم بره توی Control Panel >> Display این تنظیمات رو نمی بینه و اگر خیلی دقت کنه توی متن ها یه جا نوشته Set Custom scaling level که از اونجا هم قابل تنظیم هستش ..

در ارتباط با کیفیت آیکون هاتون متوجه نمی شم . منظورتون طراحی آیکون های پیش فرض هستش ؟ و یا سایر آیکون ها ؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

عزیز این نرم افزار یه سری تنظیمات که در خود ویندوز هستند رو به صورت اتوماتیک برای شما انجام میده .
    مشکل اینجاست که برخی تنظیمات در ویندوز 10 از Control Panel به Settings منتقل شده و یکم کاربران گیج شدن . به عنوان مثال همین DPI Scaling توی ورژن های قبلی ویندوز از Display توی Control Panel قابل دسترسی بود . اما حالا جای اصلیش رفته توی Settings >>> display ، حال کاربر ورژن های قبلی اگر مثل قدیم بره توی Control Panel >> Display این تنظیمات رو نمی بینه و اگر خیلی دقت کنه توی متن ها یه جا نوشته Set Custom scaling level که از اونجا هم قابل تنظیم هستش ..

در ارتباط با کیفیت آیکون هاتون متوجه نمی شم . منظورتون طراحی آیکون های پیش فرض هستش ؟ و یا سایر آیکون ها ؟
    با تشکر از راهنمایی جنابعالی منظورم از کیفیت آیکن ها بعضی از آیکن های تو دسکتاپ هست مثلا اگه تو عکس صفحه قبلی دقت کنید میبینید که آیکن UltraISO و Internet Download Manager نسبت به بقیه آیکن ها دارای کیفیت پایینتری هست ضمن اینکه با توجه به اینکه صفحه نمایش لب تاب من full hd هست باید آیکن ها ریزتر و با کیفیت تر دیده بشن که تو ویندوز قبلیم همینطور بود. اینارو باید چیکار کنم؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که میخواستم بپرسم لب تاب من دوتا گرافیک داره چطوری میتونم بدونم الان داره با کدوم کار می کنه (hd 4000 یا gt750m) یا چطور میتونم تغییرشون بدم که مثلا چه موقع باید کدوم فعال بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من مشکلی دارم در مورد کار با ویندوز 10 . قبلا ویندوز 7 داشتم یادمه یکبار ویندوز 8 رو ریخته بودم و الان هم که ویندوز 10 رو ریختم مشکلی دارم عجیب که نتونستم حلش کنم .
    تو موقع پخش آهنگ یه تیک یا اگه بشه گفت فیلکر کوچیک میزنه زمانی که داری کار میکنی برنامه ای بازه همون موقع آهنگ پخش کنی تیک یا فیلکر ریز میزنه که صدای تق میکنه درایور کارت صدا و مادر برد رو هم چندین بار عوض و آپدیت کردم ولی باز به نتیجه دلخواه نرسیدم قبلا این مشکل رو ویندوز 8 بود که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7 . کسی راه حلی بلده ؟
    دوستان کسی راه حلی نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من از ویندوز 7 به صورت انلاین اپدیت کردم به ویندوز 10

روی وین 7 من انتی ویروس کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی ارجینال استفاده میکردم که بعد از اپگرید ویندوز به 10 حذف شده بود که خودم که خواستم نصبش کنم میگه کاسپر اسکای رو نمیتونه نصب کنه

من باید چیکار کنم؟
    این مشکلو کسی نداره؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این مشکلو کسی نداره؟؟؟؟
    با سلام-شما میتونین کسپرسکی2016 رو دانلود کنین که با ویندوز10 سازگاره(دقت کنین:نسخه2016) و با همون کد قبلیتون فعالش کنین
    Last edited by pa13; 15-08-2015 at 20:52.

6. 2 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون، راه حلی که پیشنهاد دادید را انجام دادم و کیفیت متن ها درست شد اما کیفیت آیکن های دسکتاپ هنوز همونطوری هست. اما لطفا بفرمایید این نرم افزار دقیقا چیکار می کنه؟ آیا امکان داره ناخاسته سایر تنظیمات ویندوز 10 را هم تغییر بده؟ مگه ویندوز 10 خودش چنین قابلیتی نداره که باید اینطوری مشکلش حل بشه اگه از خود ویندوز نتونیم این ایراد را برطرف کنیم که این خودش یه نقص برای ویندوز 10 حساب می شه اینطور نیست؟
    نظر سایر دوستان در این خصوص چی هست؟
    تا جایی که متوجه شدم این مشکل مربوط به dpi در ویندوزهای 8 ، 8.1 و 10 در مانیتورهای fullHD بوجود میاد در اصل ویندوز نمی تونه حروف را درست نشون بده. نرم افزار فوق هم فقط روی تنظیمات dpi اثر گذاشته

نگاهی به این تاپیک بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------
    در مورد desktop مطمئن نیستم چون توی desktop خودم مشکلی نداشتم ولی ببین توی scale 100% و بالاترین رزولوشن مشکلی داری یا نه؟

8. این کاربر از mehrdad12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من با ویندوز10 روی لپ تاپم یه مشکل دارم
    وقتی بار اول روشن میکنم. کمتر از 10 ثانیه میاد رو ویندوز ولی وقتی چند دقیقه بعدش که ریستارت کنی یا خاموش و بعدش روشن کنی بعد لود ویندوز حدود 7-8 ثانیه صفحه سیاه میشه بعدش میاد رو ویندوز. ولی اگه 3-4 ساعت لپ تاپ روشن نباشه دیگه مثل دفعه اول سریع بوت میشه!
    دلیلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این کورتانا فعال شدنش درسته؟شما فعالش کردین؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

تا جایی که متوجه شدم این مشکل مربوط به dpi در ویندوزهای 8 ، 8.1 و 10 در مانیتورهای fullHD بوجود میاد در اصل ویندوز نمی تونه حروف را درست نشون بده. نرم افزار فوق هم فقط روی تنظیمات dpi اثر گذاشته

نگاهی به این تاپیک بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------
    در مورد desktop مطمئن نیستم چون توی desktop خودم مشکلی نداشتم ولی ببین توی scale 100% و بالاترین رزولوشن مشکلی داری یا نه؟
    تاپیکی که فرستادید را نگاه کردم ولی چون انگلیسی نوشته بود نتونستم دقیقا متوجه بشم منظورش چی بود، لطفا بیشتر دقیقتر راهنمایی کنید.

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این کورتانا فعال شدنش درسته؟شما فعالش کردین؟
    برای من فعاله فقط باید Region را بهتره بزنی آمریکا
    به نظر من خیلی چیز شاخی هم نیست که نباشه ویندوزت ناقص باشه البته شاید هم من درست استفاده نمی کنم

14. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •