تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 44 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا همین دو هفته پیش رئال تنها تیم بدون شکست اروپا بود و همه کار بنیتس تا اینجای کار رو با وجود مصدومیتهای کلیدی پرشمار ، شاهکار میدونستن

حالا با شکست جلوی سویا و الان جلوی بارسا همه فریاد بنیتس حیا کن رها کن سر دادن ؛ دیگه بنیتس از مورینیو که مربی بهتری نیست پس یادمون نره مورینیو هم در اولین الکلاسیکوش 5 تا خورد از بارسا ، و اون هم دقیقا اشتباه تاکتیکی امشب رو کرد و بدون سازمان دفاعی و با رویای فوتبال تهاجمی و رو به جلوی مطلق به مصاف بارسا رفت و اون نتیجه بدست اومد

کاملا درسته که مسئولیت تمام این شکست به عهده ی بنیتس هست بخاطر ترکیب احساسی و جو گیری به خاطر بازی هجومی برابر بارسا ، در صورتیکه که عقلانی تر هست در وهله ی اول جلوی تیمی مثل بارسا باید اول به فکر گل نخوردن بود و بعد به فکر گل زدن ؛

حالا با دوتا باخت متاسفانه دوستان شعار کارلتو برگرد به تیمت سر دادن ، در صورتکه کارلتو خودش به اون شکل فاجعه صدر جدول و لیگ رو همین فصل پیش از دست داد با بدترین عملکرد

بطور کل مشکل رئال صرفا فنی و صرفا در مربی و بازیکن خلاصه نیست ، اونچه که رئال رو ناکام کرده در تمامی این سالها ، تفکرات بنگاهی مآبانه ی شخص فلورنتینو پرس هست که بیشترین ضربه ها رو به رئال زده در این دهه ، واللا بدون این همه هزینه ی هنگفت هم میشد در طی این سالها هم دو لالیگا و دو کوپا گرفت هم باقیشو دوم و سوم شد !

به نظر من بهتره به جای ارزوی اخراج بنیتس ، آرزوی رفتن پرس برای همیشه رو داشته باشیم تا این تیم به یک مسیر صحیح برگرده

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تا همین دو هفته پیش رئال تنها تیم بدون شکست اروپا بود و همه کار بنیتس تا اینجای کار رو با وجود مصدومیتهای کلیدی پرشمار ، شاهکار میدونستن

حالا با شکست جلوی سویا و الان جلوی بارسا همه فریاد بنیتس حیا کن رها کن سر دادن ؛ دیگه بنیتس از مورینیو که مربی بهتری نیست پس یادمون نره مورینیو هم در اولین الکلاسیکوش 5 تا خورد از بارسا ، و اون هم دقیقا اشتباه تاکتیکی امشب رو کرد و بدون سازمان دفاعی و با رویای فوتبال تهاجمی و رو به جلوی مطلق به مصاف بارسا رفت و اون نتیجه بدست اومد

کاملا درسته که مسئولیت تمام این شکست به عهده ی بنیتس هست بخاطر ترکیب احساسی و جو گیری به خاطر بازی هجومی برابر بارسا ، در صورتیکه که عقلانی تر هست در وهله ی اول جلوی تیمی مثل بارسا باید اول به فکر گل نخوردن بود و بعد به فکر گل زدن ؛

حالا با دوتا باخت متاسفانه دوستان شعار کارلتو برگرد به تیمت سر دادن ، در صورتکه کارلتو خودش به اون شکل فاجعه صدر جدول و لیگ رو همین فصل پیش از دست داد با بدترین عملکرد

بطور کل مشکل رئال صرفا فنی و صرفا در مربی و بازیکن خلاصه نیست ، اونچه که رئال رو ناکام کرده در تمامی این سالها ، تفکرات بنگاهی مآبانه ی شخص فلورنتینو پرس هست که بیشترین ضربه ها رو به رئال زده در این دهه ، واللا بدون این همه هزینه ی هنگفت هم میشد در طی این سالها هم دو لالیگا و دو کوپا گرفت هم باقیشو دوم و سوم شد !

به نظر من بهتره به جای ارزوی اخراج بنیتس ، آرزوی رفتن پرس برای همیشه رو داشته باشیم تا این تیم به یک مسیر صحیح برگرده
    حداقل خوبه به انتخاب اشتباه بنیتز اعتراف میکنی!!
    بله درسته پرز مسئول تمام مشکلات رئال هست
    بزرگترینشم
    اخراج دلبوسکه
    مورینیو
    و شاید فروش ماکه له له
    دیماریا
    و اوزیل بود

ولی مشکل اینه شما اعتماد راسخی به بنیتز داشتی و گویا داری
    کسی منکر این نیست تنها تیم بدون شکست تا هفته قبل نتیجه کارهای بنیتز هست
    ولی کدوم تیم بدون شکست؟؟
    نتایج تساوی که بدست اوردیم از شکست بدتر نبود

با کدوم تیمای بزرگ بازی کردیم تو همون دوران بدون شکست به قول شما :-)
    تنها تیم بزرگی که شکستش دادیم پاریس بود که اونم با گل شانسی ناچو بود که خودشم اعتراف کرد به این موضوع

وگرنه تساوی جلوی اسپورتینگ و مالاگا و اتلتیکو کار شاخی نبود
    بازی با اتلتیکو که شاهکار بود!!!
    یه گل زدیم تا دقیقه ای که گل خوردیم داشتیم دفاع میکردیم
    تیم هیچ برنامه ای نداشت

جلوی هیچ تیم بزرگی این فصل پیروزی به دست نیاوردیم

بارسا
    اتلتیکو
    سویا

امیدوارم بنیتز هم بتونه مثل مورینیو رئال رو از این رو به اون رو کنه
    مقایسه مورینیو و بنینز؟؟! خندم میگیره ;-)

تیمی که تا قبل بازی بارسا کاسمیرو هافبک دفاعیش بود یهو نیمکت نشین میشه و کلا تیم میمونه چیکار کنه
    قشنگ تو بازی دیشب بی برنامگی موج میزد

محو بازی بارسا شده بودن

Sent from my D6502 using Tapatalk

3. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله چیزی که اشتباهه ، اشتباهه و کسی نمیتونه بگه درسته

من هنوزم به کار بنیتس و تفکراتش اعتقاد راسخی دارم و فکر میکنم مربی خوبی هست ؛

شما فراموش نکن که بدترین رونالدوی 6 سال اخیر و یا شاید ده سال اخیر رو داره بنیتس ، که حتی با وجود فرم افتضاحش زبونش 3 متر درازه برای مربی ، بنزمای حبس کشیده رو داره ! ، بیل رو نمیتونه ازش بازی بگیره بخاطر اینکه حداکثر بازدهی بیل در سمت چپ هست و سمت چپ تیم تحت سلطه ی کریس هست ، خامس هم که مصدوم بوده و تازه رسیده ، البته من دفاعی ندارم از عملکرد دیشب بنیتس بکنم ولی مورینیو هم با تمام مورینیو بودنش با همین اشتباه 5 تا خورد از بارسا

بازی رفت در پاریس که با خوش شانسی پاریسی ها مساوی شد ، بازی برگشت هم تیم ما حریف خط هافبک پاریس نشد بخاطر مصدومیتهای پرشمارمون ولی خب نتیجه رو گرفتیم

همین سویا که میگید بارسا رو هم شکست داد همین فصل در لیگ ،

همون اتلتیکو که میگید یه گل زدیم و دفاع کردیم 4 تا به رئال کارلتو زد و کارلتو انقدر بهشون باخت که به کل ازش ناامید شدیم ! ، اتفاقا استراتژی بنیتس در برابر اتلتیکو صحیح بود ولی بخت با ما یار نبود ، به خاطر همین موضوع بهش فشار اوردن و در بازی با سویا بازم گل اول رو زدیم ولی استراتژی اشتباه انتخاب شد بخاطر فشار هوادار و مطبوعات و نتیجش این شد که به جای حفظ نتیجه و فوتبال منطقی ، اومدیم حمله کنیم بهشون که 3 تا گل خوردیم ازشون !

بارسلونا هم که کلا این فصل از اون فصلهای خوبشون هست و دارن همه رو 4 تا 5 تا میزنن از دم ؛

فرم بسیار بد رونالدو و بیل و بنزما باعث شده اون تیم خوبی که قبلا بودیم تو ضد حملات دیگه نباشیم ، بنابراین تا این بزرگان به خودشون بیان باید سعی در گرفتن امتیاز ها داشت ولو اینکه نمایشمون دلچسب نباشه ، حداقل در بازیهای بزرگ نظیر اونچه شما نام بردی میتونیم با استراتژی منطقی نتیجه بگیریم

بازم میگم در مورد بازی دیشب هیچ بحثی نیست و اینکه بنیتس گفته بخش از مسئولیت شکست به عهده ی منه و باقیش به عهده ی بازیکنها ، چرندی بیش نیست و فرافکنیه و مسئولیت باخت دیشب کاملا به عهده ی رافا هست ، اما خب در این مقطع فصل جام به کسی نمیدن و ما میتونیم هنوز هم امید داشته باشیم به آینده و بهتر شدن وضع تیم با تصمیمات درست مدیریتی - فنی

5. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما فراموش نکن که بدترین رونالدوی 6 سال اخیر و یا شاید ده سال اخیر رو داره بنیتس ، که حتی با وجود فرم افتضاحش زبونش 3 متر درازه برای مربی ، بنزمای حبس کشیده رو داره ! ، بیل رو نمیتونه ازش بازی بگیره بخاطر اینکه حداکثر بازدهی بیل در سمت چپ هست و سمت چپ تیم تحت سلطه ی کریس هست ، خامس هم که مصدوم بوده و تازه رسیده ، البته من دفاعی ندارم از عملکرد دیشب بنیتس بکنم ولی مورینیو هم با تمام مورینیو بودنش با همین اشتباه 5 تا خورد از بارسا

بازی رفت در پاریس که با خوش شانسی پاریسی ها مساوی شد ، بازی برگشت هم تیم ما حریف خط هافبک پاریس نشد بخاطر مصدومیتهای پرشمارمون ولی خب نتیجه رو گرفتیم

همون اتلتیکو که میگید یه گل زدیم و دفاع کردیم 4 تا به رئال کارلتو زد و کارلتو انقدر بهشون باخت که به کل ازش ناامید شدیم ! ، اتفاقا استراتژی بنیتس در برابر اتلتیکو صحیح بود ولی بخت با ما یار نبود ، به خاطر همین موضوع بهش فشار اوردن و در بازی با سویا بازم گل اول رو زدیم ولی استراتژی اشتباه انتخاب شد بخاطر فشار هوادار و مطبوعات و نتیجش این شد که به جای حفظ نتیجه و فوتبال منطقی ، اومدیم حمله کنیم بهشون که 3 تا گل خوردیم ازشون !

بارسلونا هم که کلا این فصل از اون فصلهای خوبشون هست و دارن همه رو 4 تا 5 تا میزنن از دم ؛

فرم بسیار بد رونالدو و بیل و بنزما باعث شده اون تیم خوبی که قبلا بودیم تو ضد حملات دیگه نباشیم ، بنابراین تا این بزرگان به خودشون بیان باید سعی در گرفتن امتیاز ها داشت ولو اینکه نمایشمون دلچسب نباشه ، حداقل در بازیهای بزرگ نظیر اونچه شما نام بردی میتونیم با استراتژی منطقی نتیجه بگیریم

بازم میگم در مورد بازی دیشب هیچ بحثی نیست و اینکه بنیتس گفته بخش از مسئولیت شکست به عهده ی منه و باقیش به عهده ی بازیکنها ، چرندی بیش نیست و فرافکنیه و مسئولیت باخت دیشب کاملا به عهده ی رافا هست ، اما خب در این مقطع فصل جام به کسی نمیدن و ما میتونیم هنوز هم امید داشته باشیم به آینده و بهتر شدن وضع تیم با تصمیمات درست مدیریتی - فنی
    رونالدو افت کرده و شکی نیست
    ولی این 50 درصد ماجراست
    مشکل رونالدو تو خودخواهی و بقیه موارد هست که مشکل زاست
    اینکه هیچ ضربه کاشته ای رو بازیکن دیگه ای نمیزنه و آقا باید یه تنه بزنه
    خیلی موارد بیخود توپ رو شوت میکنه که هیچ ثمری نداره ! (( نمیخوام در این زمینه بحث کنم چون پست های قبلیم هست ! ))

50 درصد بنیتز هست که نمیتونه از رونالدو بازی بگیره
    مگه این همون رونالدوی فصل قبل نبود که با 46 گل زده آقای گل زد ؟؟
    فصل قبل موقعیت ها و بقیه بازی های رونالدو رو بزار کنار این فصل
    نتیجش رو ببین
    خیلی از بازیکن ها رئال تو ترکیب بنیتز مشکل دار شدن
    نمونش همین بنزما و رونالدو
    بیل به جورایی داشت تو ترکیب کارلتو شروع میکرد کارشو که کارلتو رفت کنار
    تا بخواد شروع کنه و جا بیفته دوباره کلی زمان میبره (( از زمان خرید بیل تا الانم به خریدش ایراد نگرفتم و بازیکن مورد علاقمه -- بر خلاف خیلی ها که بعد شنیدن گزارش فلان بازی که گزارشگر میگه بیل ارزش 100 میلیون رو نداشت دوستان هم تکرار میکنن -- مشکل بیل ترکیب هست نه خودش -- پتانسیل بالای بیل راحت میتونه مثل 2 3 فصل اول کریس انفجاری باشه -- ولی حیف همچین ستاره ای اینجوری با افت شروع کرده ))

و شاید هم مودریج !!
    مودریچ فصل قبل وجودش تو زمین خیلی از بازی ها مهم رو واسمون در آورد !!
    اون کیفیت و بازیسازی فوق العاده مودریچ کجا و مودریچ این فصل کجا

مشکل بنیتز اینه یهو ترکیب دیشبو عوض کرد
    تا قبل بازی دیشب تو اکثر بازی ها کاسمیرو هافبک دفاعی بود (( تقریبا بین مدافع ها و 2 هافبک جلو یعنی کروس و مودریچ ))
    تیم خوب بازی میکرد
    نتیجس 3 گل خورده تو اون هم بازی بود و البته تیم های نچندان بزرگ
    همون اعتماد راسخی که شما داری تو ترکیب دفاعی بنتیز پیاده سازی شده بود
    حتی تو بازی با سویا که 3-2 باختیم تیم خوب بود با وجود کاسمیرو
    ولی وجود کاسیا تو دروازه باخت رو حتمی کرد(( باختی که شاید محور اصلیش مربی بود ))

ولی یهو دیشب تیم بهم ریخت !
    کاسمیرو ایی تو زمین نبود و تیم قشنگ وسط مشکل داشت
    مودریچ و کروس که تا قبلش کاسمیرو رو بین خودشون میدیدن الان رودریگزی رو دیدن که نصف زمین از خودشون جلوتر بود !

تفکرات بنیتز مشکل داره ولی مشکل اینه بنیتز اومده رئال تا تفکراتش رو آزمایش کنه
    ما مربی بزرگتری میخوایم که تفکرات با ثباتی داشته باشه
    نه بنیتز که کم کم داره درست و غلط مربیگری رو یاد میگیره !!

7. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خوب انگار پرز به فکر یه سر مربی جدیده......
    رونالدو گفته یا من یا این....
    فک کنم برگردوندن آنجلوتی قبل از پیوستنش به یه تیم دیگه بهترین گزینس.....هم با تیم آشناس هم نتایجش بد نبودن....
    این فصل آخری هر کسی مصدومای بیش از حد نیم فصل دوم رو تکذیب کنه واقعاً دیگه نمیدونم به چی فکر میکنه...
    درسته پلن B نداشت ولی پلن A ـــش چند تا ترکیبی بود.....
    کاش برگرده.....
    از اول فصل چیزای جالبی ندیدیم از بنیتس......رونالدو باید تا اینجا حداقل 15 تا میزد که نتونسته.....این خیلی بد میتونه باشه....
    من فقط به یاد مورینیو افتادم که چیز قابل توجهی کسب نکرد .... انتظار لادسیما داشتیم ازش که با یکی از بهترین ترکیب های سال های گذشته رئال نتونست کسبش کنه.....

9. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوب انگار پرز به فکر یه سر مربی جدیده......
    رونالدو گفته یا من یا این....
    فک کنم برگردوندن آنجلوتی قبل از پیوستنش به یه تیم دیگه بهترین گزینس.....هم با تیم آشناس هم نتایجش بد نبودن....
    این فصل آخری هر کسی مصدومای بیش از حد نیم فصل دوم رو تکذیب کنه واقعاً دیگه نمیدونم به چی فکر میکنه...
    درسته پلن B نداشت ولی پلن A ـــش چند تا ترکیبی بود.....
    کاش برگرده.....
    از اول فصل چیزای جالبی ندیدیم از بنیتس......رونالدو باید تا اینجا حداقل 15 تا میزد که نتونسته.....این خیلی بد میتونه باشه....
    من فقط به یاد مورینیو افتادم که چیز قابل توجهی کسب نکرد .... انتظار لادسیما داشتیم ازش که با یکی از بهترین ترکیب های سال های گذشته رئال نتونست کسبش کنه.....
    با تعویض سرمربی مشکلی ندارم
    به خصوص اگه کارلتو بیاد (( که بعیده )) به شدت هم استقبال میکنم

ولی نباید اینجوری سرمربی عوض کنیم !!
    مگه بازیکن سالاریه ؟؟
    بازیکن بگه یا من یا این ؟؟؟ (( یاد لیگ ایران می افته آدم ))

امیدوارم اون داستان های آخر فصل مورینیو تکرار نشه
    مشکل رئال همین بدبختی هاست
    بازیکن تعیین تکلیف میکنه !!

اونم کی ؟؟؟ رونالدو !!
    یکی نیست بگه آخه این بقیه بازیکنا هستن که بگن یا ما یا تو !!!
    خسته نشدی اینقدر ضربه کاشته و شوت زدی تو سینه دروازه بان ؟؟

البته فکر کنم مصاحبه دروغ باشه
    چون همچین مصاحبه ای از همچین بازیکنی تو همچین سطحی بعیده (( البته از رونالدو نه ))

11. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظر هواداران رئال در مورد مقصران اصلی شکست

نتیجه نظرسنجی نشریه مارکا از خوانندگانش نشان می دهد که فلورنتینو پرز به عنوان مقصر اصلی ناکامی های رئال باید همراه بنیتس از سمت خود کنار برود.

به گزارش "ورزش سه"، بیش از 120 هزار نفر در نظرسنجی مارکا شرکت کردند و نتیجه نشان می دهد که نزدیک به 42 درصد پرز، 31.9 درصد بنیتس و 26.1 درصد نیز بازیکنان رئال را مقصر اصلی شکست 4-0 شب گذشته برابر بارسلونا می دانند.

همچنین 62 درصد معتقدند که پرز باید بنیتس را از کار برکنار کند و 38 درصد با این مساله مخالفند و معتقدند که باید به این مربی فرصت بیشتری داده شود.

65 درصد هواداران رئال از ترکیب اولیه تیمشان در بازی شب گذشته راضی نیستند و معتقدند که بنیتس می توانست ترکیب بهتری را مقابل بارسلونا به میدان بفرستند. 76 درصد نیز قهرمان شدن رئال در این فصل و جبران فاصله ی 6 امتیازی با بارسلونا را غیرممکن می دانند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bale v Ronaldo

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا اینقدر رونالدو رونالدو نکنید تیم بازی با بارسا کلا 7 تا حرکت مفید داشت سهم رونالدو 3 تا بود بنزما یکبار و خامس 2 بار و مارسلو 1 بار سگ رونالدو شرف داره به بنز و بیل البته کسی نمیتونه منکر افتش بشه اما تو این افتش هم بهترین گلزن تیم هستش چه تو لیگ قهرمانان چه تو لیگا بعد ما نمیدونیم چرا مقصر رو رونالدو میدونن اینکه بنیتز تیمو بدون هافبک دفاعی میفرسته زمین این تقصیر رونالدو بدبخت همه را بد عادت کرده که انتظار دارن هر بازی 3 تا 5 تا گل بزنه دفاع راموس و واران عین پت و مت بودن این تقصیر رونالدو من قبلا گفتم سیستم شخمی که بنیتز داره باعث شده همه بازیکنا افت کنن تنها رونالدو نیست تازه رونالدو به نظرم خیلی شاهکار کرده که تو این افت بازهم بهترین گلزن تیم بعضی همینطور دهنشونو باز میکنن میگن رونالدو باید جدا شه بابا این بازیکن بره که میخواد برای تیم گل بزنه حتما بیل ها؟من خودم از بیل خوشم میاد برعکس خیلی ها هم معتقدم بیل خیلی میتونه مفید باشه من قبلن هم گفتم هر بازی بهترین بازکنمون از اول فصل تا الان ناواس بوده یعنی ناواس نبود همون بازی با سلتاویگو قشنگ 4 یا 5 تا گل میخوردیم بعد بازی با اتلتیکو رو میباختیم و ........حالا بازی با بارسا روز خوب ناواس نبود دیدیم چی شد قشنگ بنیتز کلا تاکتیکش یک چی شبیه اینه قبل بازی میگه رونالدو برو جون مادرت گل بزن و تاکتیک دفاعش هم همینه اوه ناواس خودت یک کاریش بکنه الکلی مثلا یک چی رو کاغذ مینویسه تا ضایع نشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

50 درصد بنیتز هست که نمیتونه از رونالدو بازی بگیره
    مگه این همون رونالدوی فصل قبل نبود که با 46 گل زده آقای گل زد ؟؟
    فصل قبل موقعیت ها و بقیه بازی های رونالدو رو بزار کنار این فصل
    نتیجش رو ببین
    خیلی از بازیکن ها رئال تو ترکیب بنیتز مشکل دار شدن
    نمونش همین بنزما و رونالدو
    بیل به جورایی داشت تو ترکیب کارلتو شروع میکرد کارشو که کارلتو رفت کنار
    تا بخواد شروع کنه و جا بیفته دوباره کلی زمان میبره (( از زمان خرید بیل تا الانم به خریدش ایراد نگرفتم و بازیکن مورد علاقمه -- بر خلاف خیلی ها که بعد شنیدن گزارش فلان بازی که گزارشگر میگه بیل ارزش 100 میلیون رو نداشت دوستان هم تکرار میکنن -- مشکل بیل ترکیب هست نه خودش -- پتانسیل بالای بیل راحت میتونه مثل 2 3 فصل اول کریس انفجاری باشه -- ولی حیف همچین ستاره ای اینجوری با افت شروع کرده ))
    بابا اینقدر رونالدو رونالدو نکنید تیم بازی با بارسا کلا 7 تا حرکت مفید داشت سهم رونالدو 3 تا بود بنزما یکبار و خامس 2 بار و مارسلو 1 بار سگ رونالدو شرف داره به بنز و بیل البته کسی نمیتونه منکر افتش بشه اما تو این افتش هم بهترین گلزن تیم هستش چه تو لیگ قهرمانان چه تو لیگا بعد ما نمیدونیم چرا مقصر رو رونالدو میدونن اینکه بنیتز تیمو بدون هافبک دفاعی میفرسته زمین این تقصیر رونالدو بدبخت همه را بد عادت کرده که انتظار دارن هر بازی 3 تا 5 تا گل بزنه دفاع راموس و واران عین پت و مت بودن این تقصیر رونالدو من قبلا گفتم سیستم شخمی که بنیتز داره باعث شده همه بازیکنا افت کنن تنها رونالدو نیست تازه رونالدو به نظرم خیلی شاهکار کرده که تو این افت بازهم بهترین گلزن تیم بعضی همینطور دهنشونو باز میکنن میگن رونالدو باید جدا شه بابا این بازیکن بره که میخواد برای تیم گل بزنه حتما بیل ها؟من خودم از بیل خوشم میاد برعکس خیلی ها هم معتقدم بیل خیلی میتونه مفید باشه من قبلن هم گفتم هر بازی بهترین بازکنمون از اول فصل تا الان ناواس بوده یعنی ناواس نبود همون بازی با سلتاویگو قشنگ 4 یا 5 تا گل میخوردیم بعد بازی با اتلتیکو رو میباختیم و ........حالا بازی با بارسا روز خوب ناواس نبود دیدیم چی شد قشنگ بنیتز کلا تاکتیکش یک چی شبیه اینه قبل بازی میگه رونالدو برو جون مادرت گل بزن و تاکتیک دفاعش هم همینه اوه ناواس خودت یک کاریش بکنه الکلی مثلا یک چی رو کاغذ مینویسه تا ضایع نشه
    اینکه استاد رونالدو توپ رو از دوقدمی دروازه میکوبه تو سر و سینه و دست دروازه بان و تک به تک خراب میکنه تقصیر بنیتس و سیستم به زعم شما اشتباه بنیتسه ؟

خیر این رونالدو رونالدوی فصل قبل نیست و شبحی از رونالدوی فصل قبل هم نیست حتی ؛ حتی پستش هم فقط یکی دو بازی مهاجم نوک بود و باقی بازیها جای همیشگی خودش بازی کرده ولی کلا همیشه رونالدو موقع توپ طلا که میشه انقدر از اونطرف بوم میافته زمین !

بنزما رو که کلا همه ی هواداری رئال ( غیر از من البته ) باهاش مشکل دارن ، ولی خب خیلی ها چشمهاشون رو بستن روی دویدنها و پرسهای بی امان و فضاسازی بنزما که کار رو برای گلزنی رونالدو خیلی خیلی راحت تر کرده تمامی این سالها

بیل اتفاقا سراسر فصل پیش به شدت انتقاد شد ازش ، بعد از شروع طوفانیش در فصل اول کارلتو که البته مدتی هم ابتدای فصل نبود بخاطر اماده نبودنش ،درخشش مقطعی داشت در برخی بازیها نظیر بازی کوپا با بارسلونا و فینال سی ال و تماما زیر انتقاد بوده

بیل با رونالدو قابل مقایسه نیست ، نه تکنیک رونالدو رو داره نه تمام کنندگی رونالدو رو ( علیرغم اینکه بیل بازیکن مورد علاقه ی منه و رونالدو نیست ) و تنها برتری ای که نسبت به رونالدو داره سرعت بالاترشه نسبت به رونالدوی سی ساله ی امروز ، و البته گفتم که پستی که بیشترین کارایی رو داره بیل در اون ، جایی هست که کریس بازی میکنه

تفکرات بنیتز مشکل داره ولی مشکل اینه بنیتز اومده رئال تا تفکراتش رو آزمایش کنه
    ما مربی بزرگتری میخوایم که تفکرات با ثباتی داشته باشه
    نه بنیتز که کم کم داره درست و غلط مربیگری رو یاد میگیره !!
    تفکرات بنیتس ایرادی نداره در کل ، البته به شرطی که بعضی بازیکنها خودشون رو بالاتر از مربی تصور نکنند و سرشون به کار خودشون باشه

مربی والنسیا ، لیورپول ، اینتر ، چلسی ، ناپولی و رئال مادرید و مربی قهرمان لالیگا و اروپا کم کم داره درست و غلط مربیگری رو یاد میگیره ؟!!!

به هرحال بنیتس مربی ای هست که به نظر من مربی خوبیه ، و خوشبختانه پرز هم حمایت خودشو از بنیتس اعلام کرده و ظاهرا بهش اختیار تام هم داده شده در برخورد با بازیکنها بدون در نظر گرفتن ملاحظات که خبر خوبیه

هنوز نیم فصل هم تموم نشده و اختلاف با صدر 6 امتیازه که قابل جبرانه قطعا و در اروپا هم که صعود مسجله و مشکل خاصی نداریم فعلا ، پس بهتره امیدوار باشیم به آینده

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بنزما رو که کلا همه ی هواداری رئال ( غیر از من البته ) باهاش مشکل دارن ، ولی خب خیلی ها چشمهاشون رو بستن روی دویدنها و پرسهای بی امان و فضاسازی بنزما که کار رو برای گلزنی رونالدو خیلی خیلی راحت تر کرده تمامی این سالها
    دوستان بهترین تیمارستان کشور کجاست ؟ یکی منو اونجا ویزیت کنه.

17. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •