تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 27 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

50 گیگ ؟!؟!؟!
    ماهی 270 گیگ دانلود دارم هیچ وقت هم هاردم پر نشده چون گیم / ویدئو دانلود میکنم بازی میکنم / میبینم del میکنم خیلی راحت برا چی فایلها رو نگه داریم وقتی اینترنت خوب داشته باشیم جز یه سری که ارشیو درست میکنن و فضاشم دارن
    ما برای کیس خاص برنامه ریزی نمی کنیم برای عموم جامعه برنامه ریزی می کنیم من روزی ۵ قسمت سریال دانلود می کنم می بینم ۴ تا دستگاه دارم که همیشه به نت وصلن و دارن کار می کنن ویس و ویدیو استریم هم دارم ماهی ۵۰ ۶۰ گیگ پر پرش حجم می خورم
    شما رو دانلودت رو باز می ذارن حجم می خوری پولش رو ازت می گیرن بعدم راضی هستی
    همین الان بشین یه ایمیل ۳ مگی بفرست ببینم پیر میشی یا نه؟
    اینجاست که کلاه برداری معلوم میشه

2. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز یه همچین سرویسی رو خیلی از جاهای دنیا با همین قیمت یا یه مقدار ارزونتر یا حالا کمی گرونتر دارن ارائه میدن( بماند که اونا حقوق 2-3 ساعت کاریشون رو بدن همچین سرویسی میگیرن،
    ما برای همچین سرویسی تازه اگه باشه باید حقوق 3-4 روزمون رو بدم!!!)

اونجا کسی نمیپرسه شما هارد دارین یا نه که میخوای ماهی 500 گیگ بگیری
    من هم قصدم از این سوال همین بود که ببینم جواب شما چیه
    که مشخص شد تقریبا شما هم سرویسی مثل بقیه شرکت ها خواهید داشت ممکنه حتی با قیمت های بیشتر
    در هر صورت من به شخصه تو این دنیای جدید اهل جمع کردن آرشیو و این مسائل نیستم که احتیاج به هارد داشته باشم
    متاسفانه من و امثال من و هم سن های ما شاید تا دهه 40 از زندگیمون نتونیم لذت کلود و استریم و... رو بفهمیم

والا ما هم از همون نتی داریم استفاده می کنیم که شما ها استفاده می کنین
    به سرویس هم باشه سرویس اختصاصی ما از شیر شما باید بهتر باشه
    سرویس کلود کار می کنیم( Dropbox . icloud . google drive . one drive )
    استریم می کنیم ( youtube . soundcloud . spotify . radiojavan )
    آنلاین گیم بازی می کنیم
    سر کلاس آنلاین و وبینار میشینیم
    فیلم و سریال دانلود می کنیم ( یه آرشیو ۱۰ ترا )
    وب گردی هم داریم
    ۴ تا دستگاه همزمان روشن هم داریم

به خدا پر پر میشه ۶۰ گیگ شما چی کار می کنین ماهی ۵۰۰ گیگ ترافیک می بره
    خواهش می کنم بگید

4. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

توضیح سرویس استریم رو به دوستان دادم
    در مورد قیمت هم من در مورد شرکت رقیب حرفی نمی زنم
    فقط یادم باشه دیگه تو این صفحه قیمت ندم چون شما هم مثل بقیه فقط حساب کتابتون رو قیمته
    به دوستمون گفتم به شما هم بگم حاضرید به خاطر ۱۰۰۰ تومن کمتر هر سرویس اینترنتی مزخرفی رو انتخاب کنین
    اگر فکر می کنین اون خوبه ما اصراری نداریم از پارس آنلاین سرویس بگیرید
    تا اینجا که من از کلامتون فهمیدم از لحاظ قیمت شما هیچی فرقی با شرکت ها دیگه ندارید
    فقط میفرمایید که از لحاظ کیفیت از شرکت های دیگه بهتر هستید
    نگاه کنید اولا کیفیت یک چیز ادعایی که همه شرکت ها ادعاش رو دارند هر شرکتی میگه من بهترین کیفیت رو دارم
    دوما هم اصلا درصد کمی از کیفیت در اختیار شرکت ها هست چونکه شرکت ها صرفا یک مصرف کنند هستند بحث کیفیت بیشتر دست شرکت زیرساخت هست که چه کیفیت و مسیری رو به شما اختصاص بده

یک بارم قبلا گفتم تنها راهی که میتونید مشتری رو از شرکت های دیگه جذب خودتون بکنید اینه که قیمت ها و تعرفه هاتون بهتر باشه و الا تو بحث کیفیت که همه ادعا دارند

6. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

توضیح سرویس استریم رو به دوستان دادم
    در مورد قیمت هم من در مورد شرکت رقیب حرفی نمی زنم
    فقط یادم باشه دیگه تو این صفحه قیمت ندم چون شما هم مثل بقیه فقط حساب کتابتون رو قیمته
    به دوستمون گفتم به شما هم بگم حاضرید به خاطر ۱۰۰۰ تومن کمتر هر سرویس اینترنتی مزخرفی رو انتخاب کنین
    اگر فکر می کنین اون خوبه ما اصراری نداریم از پارس آنلاین سرویس بگیرید
    دوست عزیز چند نکته رو بگم
    نظر شخصی:
    قیمت همیشه مطرح هست چون ما داریم کالا می خریم
    همین الان هم اینترنت خوب پیدا میشه ولی باید خیلی خیلی پول هزینه کنی و دلیل اینکه کاربرا حساب کتاب کردن این هست که یکی از شاخصه های اینترنت قیمت پایین اون هست-من دنبال سرویس 1000 تومن نیستم و من هم اصلا از پارس آنلاین سرویس ندارم
    شاید باورت نشه من خط اینترتم به زور 2 مگ هم نمی کشه و هر روز دنبال این داستان نویز خط هستم
    من علاوه بر مشکل نویز خط با سرعت اینترنت Isp خودم هم مشکل دارم
    تا اینجا متوجه شدید که من اینترنت 10 مگ نامحدود ندارم که بخوام بیام از شرکت شما انتقاد کنم
    همونطور هم که دوستان اشاره کردن اینترنت خوب باشه همه جا صحبت میشه و یه جورایی خود کاربرا تبلیغ می کنن
    شما بیای اینترنت خوب بدی استقبال میشه و همه هم راضی باشن تبلیغات میشه واسه شرکت خودت و سود بیشتری کسب میشه و هم شما از کار خودت رضایت پیدا می کنی و هم من از سرویس اینترنتم
    +
    من خودم به شدت با شما در مسئله دانلود شبانه موافق هستم و این سرویس رو اصلا برای کاربر مناسب نمی دونم
    و شما تو پست های قبل یه سایتی رو معرفی که خارجی هم بود و فکر کنم گفتی تعرفه ها یه چیزی مثل این شاید باشه
    به نظرم اون تعرفه ها خیلی خوب بودن
    +
    و به سوال از خود شما داشتم
    شما اصلا این اینترنت رو چه جوری می خوای به کاربر نهایی برسونی
    مثلا همین الان هم بعضی isp های میگن اینترنت 16 مگ
    ولی آیا واقعا همه می تونن استفاده کنن؟
    خط ها توانایی این سرعت رو دارن؟
    اگر یک توضیحی بدید ممنون می شم
    و سوال دیگه اینکه شما فرآیند توسعه شبکه شرکتتون چه جوریه؟
    شهرهای کوچک یا مثلا شهرهای بزرگ چه زمانی تحت پوشش قرار می گیرند؟

8. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

این دقیقاً همو چیزیه که من خودم چندین بار در چند تاپیک هم بهش اشاره کردم، اکثر کاربرای ما دقیقاً به علت پایین بودن سرعت اینترنت و کیفیت بدش هست که مجبور به دانلود و ساخت آرشیو و ذخیره کردن دیتا هستند، اگه مشکلی برای استریم کردن ویدیوهای مورد علاقه اشان نداشتند این عادت بد هم از بین میرفت.

چه لزومی داره هزینه برق و استهلاک دستگاه و هارد اضافه بدی وقتی هرچی میخوای تو اینترنت و سرورهای مختلفه هست، شما سرعت خوب داشته باشی و عدم محدودیت یا حجم بالا، هر وقت نیاز به سرگرم کردن خودت داشته باشی میای و ویدیوی مورد نظرت رو استریم میکنی دیگه.

اما وقتی یک فیلم یا سریال با این وضع و کیفیت اینترنت ما چند ساعت طول میکشه بدستت برسه، مجبور میشی پیشاپیش دانلود کنی، ذخیره کنی، بعد سر وقت بشینی و تماشا کنی.

مشکلات دیگه هم پیش میاد در اینصورت، اگه دقیقاً ندونی چی میخوای ببینی، دنبال یه مطلب خاص نباشی، مجبور میشی چند ده تا چند صد گیگی آرشیو کنی تا شاید توش چند تا از مطالبی رو که نیاز داری پیدا کنی، اما اگه بتونی راحت استریم کنی، همون موقع پیش نمایش میگیری از مطلب، اگه نظرت رو جلب نکرد، میری سراغ موضوع بعدی.

این موضوع رو من خودم تجربه کردم، چند وقت پیش استانبول بودم یه مدت پیش دامادمون و خواهرم که اونجا مقیم هستند، خیلی راحت سریال هام رو دنبال میکردم همون موقع که پخش میشدند با بالاترین کیفیت، برگشتم ایران مجبور شدم دوباره بزنم دانلود کنم اونم روی فرمت های فشرده شده با کیفیت پایین.

حالا این فقط بخشی از مصارفی هست که ما به اشتباه و یا به اجبار انجام میدیم، جنبه های بسیار زیادی از مصارف اینترنتی هستند که ما اصلاً یا به ندرت میبینیم کاربرامون در موردش حرفی بزنند، برای مثال ویدیو کست های آنلاین آموزشی و حرفه ای که به پیشرفت تکنولوژی و استعداد کاری میتونند کمک بسیار زیادی بکنند، مثل ویدیو کست های گرد هم آوری های انیماتورها، گرافیست ها، ادیتورهای فیلم و سریال و موزیک ویدیو و هزاران مورد پادکست و استریم های آموزشی و تفریحی و غیره که ما 1 در 1 میلیون تاشون رو شاید ببینیم چون اکثراً برای پخش مجدد ضبط نمیشند.

تا وقتی که سرویس های اینترنت ما همینجوری به صورت قرض و قوله ای و قطره ای به کاربرا داده بشه، سرعت های پایین و محدودیت های بالا داشته باشه، هزینه هاش با درآمدهامون نخونه، نوع مصرف و دید کاربرامون هم پیشرفت نمیکنه.
    الان مشکل دوستان اینجا استریم نیست و گرنه راه داره شما استریم کنی کمترم حجم دانلود بخوری
    مشکل دوستان اینجا سر ۱۰۰۰ تومن ۵۰۰ تومنه
    من الان بیام بگم من نامحدود میدم ماهی ۲۰۰۰۰ تومن همه جوره هم محدودشون کنم به اون راضی ان
    اما میگم ۸۰ تومن بدید هر کاری هم می خواید بدون محدودیت انجام بدید میشیم مثل بقیه
    من حرف ۵ مگ ۱۰ مگ می زنم دوستمون با ۵۱۲ کارش راه میوفته کمترم هزینه می کنه من چی باید بگم با ۵۱۲ می خواد 4K هم استریم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز اگر به قول خودتون شما مشکل پهنای باند و ترافیک ندارین و مخالف محدود کردن کاربر به مصرف منصفانه و گیگ و شبانه هستین و خیلی صحبتهای دیگه که تا اینجا فک میکنم همش شعار بوده ، نباید برای کاربر تکلیف تعیین کنید که چه مقدار حجم به دردش میخوره یا نمیخوره . یه کاربری میتونه امکاناتشو داره فضاش رو هم داره که اون حجم اطلاعات رو دانلود کنه اینکارو میکنه یکی هم نمیکنه و مطمئن باشید کسی که دانلود میکنه به فکر همه جوانبش هست ماشاالله همه خبره هستن در این زمینه و میتونن خودشونو مدیریت کنن ولی استریمینگ الان داره یجورایی حرف اول رو میزنه همه چیز داره میره به این سمت که دیگه کسی چیزی رو دانلود نکنه و همه محتوای خودشون و حتی اطلاعات خودشون رو در فضای های مجازی ذخیره (مثل Cloud) کنند و حتی ببینند . اگه واقعا شعار نمیدید نباید برای کسی محدودیت تعیین کنید چه راجع به استفاده چه راجع به قیمت حرف همه دوستان هم همینه . الان خوده من نزدیک به 10 گیگ اطلاعات که واقعا تو این دوره زمونه حجمی محسوب نمیشه رو OneDrive دارم که بتونم هرجا اینترنت هست ازشون استفاده کنم ولی ذخیره و استفاده از اینا اگه اینترنت محدود داشته باشید محدودیت میاره در صورتی که حجمی محسوب نمیشه 10 گیگ . با محدودهایی که داشتم و به زور این 10 گیگ رو تونستم برا خودم ذخیره کنم چرا باید اینطوری باشه یا حصرت دیدن یه ویدئو رو با کیفیت 1080P و حتی 720P داشتم که بتونم به صورت استریم ببینم حالا بعضی دوستان میگن 4K ولی من همونارم نتونستم استریم کنم :-|
    ما شما رو محدود نمی کنیم سرویس نامحدود full port Full BGP کاملا Transparent بدون محدودیت مصرف منصفانه بدون محدودیت حجم دانلود با تضمین آپ تایم ۹۹% با پینگ تایم زیر ۱۵۰ به شما میدیم روش 4K هم استریم کن ۱۰ گیگ که هیچی من سرویس کلود بهت معرفی می کنم خیلی بیشتر روش ذخیره کنی لذت ببری از دنیای اینترنت
    اما اما اما پولشم ازت می گیرم شما که مشکلی نداری؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

خوشبختانه کلی شرکت از آبان ماه اضافه میشن و فقط شما نیستی پس با مردم درست صحبت کن
    ایشالا شرکت های بهتر از ما بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بزرگوار من سوال کرده بودم در مشهد می تونم از شما سرویس بگیرم و یا لیست قیمتی دارید یا خیر
    ولی متاسفانه جواب ندادید و متوجه باشد تعامل مستقیم با کاربر همیشه این مشکلات و پیش داوری ها را دارد!
    شما کار خودت رو انجام بده کاربر نهایی همیشه چند شرکت را با هم مقایسه می کنه و خودش تصمیم رو میگیره
    مشک آن است که خود ببوید
    زیاد خود را درگیر بحث های حاشیه ای نکنید
    همینکه یک کاربر شما را بعدا توصیه کنه همین بازاریابی بهتری برای شما است
    من معذرت می خوام حتما ندیدم خدمت دوستان عرض کردم در حال حاضر سرویس دهی کاربر نهایی به جز استان تهران جای دیگه نداریم اونم تحت شرایط خاصی مثل سرویس دهی به برج ها و مجتمع ها
    تو شهرستان های بزرگ ایشالا با ارايه مجوز فعال خواهیم شد به سرعت
    ایشالا در خدمت شما هم باشیم

13. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بحث پینگ و کیفیت اینترنت رو میکنید و بقیه شرکت ها رو آشغال خطاب میکنید. من از پارس آنلاین دارم و پینگم با 4.2.2.4 همیشه زیر 120 هست و سرعت هم همیشه روی 16 مگابیت هست. کیفیتی که ارائه میده برای ایران خوبه اما مشکلی که داره حجمش 30 گیگ ماهانه هست که کم میاد. یه مشکل سراسری دیگه هم با پورت های udp هست و از زیرساخت هست و شما هم حتما با همون مشکل سرویس هاتون رو عرضه میکنید.
    کیفیت خوب رو الان چند تا شرکت به راحتی عرضه میکنن اما مشکل اکثر ماها سر حجم مصرفی هست. اگه شما میتونی با همین کیفیت اینترنت 5-10 مگ بدی با حجم 60-70 گیگ ماهانه به قیمت 70 تومن میتونید رقیبی بشید براشون.
    Last edited by hotman1234; 05-09-2015 at 20:56.

15. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز چند نکته رو بگم
    نظر شخصی:
    قیمت همیشه مطرح هست چون ما داریم کالا می خریم
    همین الان هم اینترنت خوب پیدا میشه ولی باید خیلی خیلی پول هزینه کنی و دلیل اینکه کاربرا حساب کتاب کردن این هست که یکی از شاخصه های اینترنت قیمت پایین اون هست-من دنبال سرویس 1000 تومن نیستم و من هم اصلا از پارس آنلاین سرویس ندارم
    شاید باورت نشه من خط اینترتم به زور 2 مگ هم نمی کشه و هر روز دنبال این داستان نویز خط هستم
    من علاوه بر مشکل نویز خط با سرعت اینترنت Isp خودم هم مشکل دارم
    تا اینجا متوجه شدید که من اینترنت 10 مگ نامحدود ندارم که بخوام بیام از شرکت شما انتقاد کنم
    همونطور هم که دوستان اشاره کردن اینترنت خوب باشه همه جا صحبت میشه و یه جورایی خود کاربرا تبلیغ می کنن
    شما بیای اینترنت خوب بدی استقبال میشه و همه هم راضی باشن تبلیغات میشه واسه شرکت خودت و سود بیشتری کسب میشه و هم شما از کار خودت رضایت پیدا می کنی و هم من از سرویس اینترنتم
    +
    من خودم به شدت با شما در مسئله دانلود شبانه موافق هستم و این سرویس رو اصلا برای کاربر مناسب نمی دونم
    و شما تو پست های قبل یه سایتی رو معرفی که خارجی هم بود و فکر کنم گفتی تعرفه ها یه چیزی مثل این شاید باشه
    به نظرم اون تعرفه ها خیلی خوب بودن
    +
    و به سوال از خود شما داشتم
    شما اصلا این اینترنت رو چه جوری می خوای به کاربر نهایی برسونی
    مثلا همین الان هم بعضی isp های میگن اینترنت 16 مگ
    ولی آیا واقعا همه می تونن استفاده کنن؟
    خط ها توانایی این سرعت رو دارن؟
    اگر یک توضیحی بدید ممنون می شم
    و سوال دیگه اینکه شما فرآیند توسعه شبکه شرکتتون چه جوریه؟
    شهرهای کوچک یا مثلا شهرهای بزرگ چه زمانی تحت پوشش قرار می گیرند؟
    مشکل من اینه که اینجا ما هر چی بگیم همه از ما بیشتر می دونن حتی اونی که فرق ISP رو با شرکت PAP نمی دونه بازم از ما بیشتر می دونه
    یه کپی پیست می کنه از یه سایت که اطلاعات نویسنده سایت از اطلاعات خودشم کمتره

من الان میام میگم فیبر دوباره سر و کله یه سری پیدا میشه که مگه ایرانیان نت چوبه که بذاره شما سرویس فیبر بدید بعد به خودش زحمت نمیده بره یه سرچ کنه سایت ایرانیان نت رو پیدا کنه ببینه فراخوان زدن برای همکاری با شرکت هایی که مجوز ارايه سرویس FTTx دارن( یعنی FCP ها )

میگیم رادیو میگن می خواین ما رو بچاپین
    میگیم سیتی وای فای میشیم شرکت قارچی
    میگیم VDSL اصلا طرف نشنیده کلی چیز دیگه متهم می کنه
    اینا همش سولوشنه علاوه بر این ها LTE و Wimax هم می تونن سولوشن فنی باشن
    الزامی وجود نداره شما حتما بسترت خط تلفن باشه
    راه زیاده باید ببینی کدوم به کارت میاد

قیمت درسته مهمه ولی به چه قیمتی
    یادش بخیر پنیر قالبی از ۱۸۰۰ شده بود ۲۰۰۰ تومن صدای همه در اومده بود
    اومدن پنیر رو یک سومش رو از قالب کم کردن قیمت شد ۱۸۰۰ همه خوشحال بودن ما حرفمون به کرسی نشست ارزون شد
    یکی ندید اون یک سوم بریده شدن.
    حالا اینم شده جریان ADSL ایران

17. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •