برام منم رم 512 ولي بايد تو كيفيت low بگذاري والا كم مياري
گرافيكم 6600 است
چون روي متوسط بازي تيكه تيكه مياد
برام منم رم 512 ولي بايد تو كيفيت low بگذاري والا كم مياري
گرافيكم 6600 است
چون روي متوسط بازي تيكه تيكه مياد
با سلام به همگی دوستان راستی شما دربره قلعه چند صحبت میکنید ؟
یک سوال داشتم دوستان بازی جدیدتر از قلعه (افسانه قلعه)یا قلعه3 اومده یا نه؟(من عاشق قلعه هستم)
درباه قلعه 2 و جديدتر از قلعه3 تا جايي كه من مي دونم نيومده.
ممنونم که جواب دادید بچها راستی این بازی قلعه 2 هیچ پچی برای بهتر شدن نداره؟
سلام هرچي كه داخل اينترنت داره اينجا هست. راستي كرك قلعه3 مال شما ورژنش چنده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به نظر شما اين تاپيک بشه براي تمام قلعه ها بهتره يا نه؟
مال من ورژن 1.10 هستشسلام هرچي كه داخل اينترنت داره اينجا هست. راستي كرك قلعه3 مال شما ورژنش چنده؟
اگر میخوای آپلود کنم
اگر اسمش رو عوض کنند چرا که نه.سلام به نظر شما اين تاپيک بشه براي تمام قلعه ها بهتره يا نه؟
سلام مال من هم ورژنش1.10هست گفتم اگر كسي ورژنش1.2 هست فقط كرك رو اپلود كنه چون1.2 ترينر ضدضربه داره ورژن 1.2داخل اينترنت رايگان نيست فقط ورژن1.0و1.1 رايگان هست.اگر بقيه دوستان نظرشون همين باشه اسم تاپيک رو عوض مي كنيم مثلا درباره تمام قلعه ها باشه.
دوست عزیز من کرک رو پیدا کردم (دانلود هم کردم.ولی فایل فشردش رمز داره. اگر کسی میتونه باز کنه بگه)سلام مال من هم ورژنش1.10هست گفتم اگر كسي ورژنش1.2 هست فقط كرك رو اپلود كنه چون1.2 ترينر ضدضربه داره ورژن 1.2داخل اينترنت رايگان نيست فقط ورژن1.0و1.1 رايگان هست.اگر بقيه دوستان نظرشون همين باشه اسم تاپيک رو عوض مي كنيم مثلا درباره تمام قلعه ها باشه.
فقط بگو کپی کردن کرک کافیه یا این هم باید فایل dll ش کپی بشه
........
یه سوال دیگه هم داشتم
اون مزدورهایی که لباس سیاه دارن و شمشیر به دست هستن
از کجا باید آوردشون
من که توی هر بازی ای میرم اونها رو نمیتونم بیارم(یعنی نیستن)
Last edited by namber_one; 26-02-2008 at 17:18.
سلام اگر فايل zip هست برنامه اي دارم پسورد رو پيدا مي كنه فايل رو بده يه كاريش مي كنم. نمي دونم بايد كرك رو كپي كني داخل پوشه بازي اگر اجرا شد هيچ ولي اگر اجرا نشد ارور ميده از اون ارور مي فهمي كه چه فايلي لازم داره. مزدورها رو فقط داخل قلعه 2 ميشه بياري.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)