تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: گسترش خانه های مجردی؟

راي دهنده
82. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • معایب خانه مجردی به مراتب از مزایایش بیشتر است

24 29.27%
  • مزایای خانه مجردی به مراتب از معایبش بیشتر است

58 70.73%
صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 222

نام تاپيک: گسترش خانه های مجردی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خواهش میکنیم کمتر فحاشی کنید زیرا این اعمال نشانه ی ضعف شماست، کلا بعید هست از افرادی که ادعا میکنن داران شرف و غیرت و مردانی آلفا هستن ولی فحاشی میکنند

پدر و برادر با دختر و خواهرشون رابطه ی جنـسی و تعهدی ندارن که به شون فشار بیاد
    این همسران هستن که بعد از ازدواج به دلیل تعهدی که دارن رابطه رو با دیگران رو خیانت به حساب میارن (در اکثر مواقع چون شخصیه)
    گذشته از اینها کلا مغلطه کردی یه فرضی رو برای خودت درست دونستی و سوالی از اون در آوردی!
    بر اساس ورودی های پذیرفته شدت من میتونم به راحتی از مغلطه خودت استفاده کنم بگم به همون دلیل که زن از رابطه ی همسرش با دیگران شاکی میشه ولی از رابطه ی برادرش با دیگران شاکی نمیشه!

قسمتی که بولد و قرمز شده نتیجه ای هست که از حرفای ناگفته شده مخالفات گرفتی که معلوم نیست از کجا اومده

------------
    به سوالات من تو چند پست بالاتر جوا بدین بد نیست، وقتی میتونین به راحتی حرفتون رو اثبات کنین اینهمه به دور خود چرخیدن و فحاشی و کردن بی معنیه
    متاسفانه آدم رغبت نمیکنه با امثال ایشون بحث منطقی کنه.قبل از این پست هم اون کلمه رو از قصد به کار بردن (روشعنفکر) خطاب به من ک نادید گرفتم و باز هم دوباره بکار بردن
    کاریش هم نمیشه کرد از همون اول ک اومدن شروع کردن به فحاشی و سریع جبهه گرفتن و مسخره کردن طرف مقابل

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پدر و برادر با دختر و خواهرشون رابطه ی جنـسی و تعهدی ندارن که به شون فشار بیاد
    این همسران هستن که بعد از ازدواج به دلیل تعهدی که دارن رابطه رو با دیگران رو خیانت به حساب میارن (در اکثر مواقع چون شخصیه)
    عجب منطقی خداییش!

با شما کاری ندارم اما طرف مثل آفتاب پرست هرچی به نفع خودش باشه رو می بینه فقط. مثلا به ما میگه دختر حق داره با هرکی دوست داشت بره و به ما که برادر یا پدرش باشیم هیچ ربطی نداره! اما پس فردا همین آدم که ازدواج کنه زن بگیره اعتقاد داره که زنش نباید بهش خیانت کنه! اگه شما به منی که خواهر دارم میگی تو کار خواهری که 27 سال از بچگی کنار هم بزرگ شدیم دخالت نکنم پس شما هم وقتی زن گرفتی بزار زنت هر شب خونه یکی باشه و تو کارش اصلا دخالت نکن بزار هرجور دوست داره زندگی کنه و به هیچ چیزی پایبند نباشه ...

4. 4 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اونهایی که سخن از مجامع و نهاد های بین المللی میکنن و در اثبات مدعاشون سند و سخن و بیانیه از فلان انجمن روانپزشکان و ... میارن ،بهتره این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که دنیایی که ما در اون زندگی میکنیم تمام نهادهاش تاروپودشون با سیاست و اهداف سیاسی گره خوره!
    عربستان طرف رو گردن میزنه تو سال 2016 نهادهای حقوق بشری صداشون در نمیاد !چرا چون سیاست دولت و دولت در سایه اونها چنین چیزی رو میخواد!
    حالا انتظار دارین تحقیقات در زمینه همجنسگرایی نتیجه دیگری رو در بر داشته باشه و اون رو رد کنه!
    نمیدونم چن درصد از افرادی که اینجا نظر میدن سابقه زندگی یا آشنایی رو در امریکایی که داعیه دفاع از این قشر رو داره رو دارن!
    بنده هم چن ماهی از نردیک حضور داشتم و هم اقوام بسیاری دارم!در همین آمریکا هم مخالفان در ایالت های مختلف کم نیستن ولی متاسفانه توسط سیستم رسانه ای غرب که ادعای آزادی بیان دارن بشدت بایکوت میشن!
    حالا ایا همه مخالفان میگن این عده رو بزنین بکشین؟!!قطعا چنین نیست! بیشتر مخالفت ها در مورد حقوق من دراورده ای هست که اینها برای خودشون قایل میشن!حقوقی نظیر ازدواجو از همه بدتر حق قبول فرزند

همین علم روانشناسی اگر مستقل باشه و بدور از سیاست میدونین میگه ازدواج دو هم جنس و به فرزندی گرفتن کودکی چه آثار زیانباری میتونه برای اون کودک به همرا داشته باشه!!

در ضمن برای اینکه کلا از بحث تاپیک دور نشم نظرم در مورد استقلال و خانه مجردی نه مثبت هست و نه منفی،چرا که تابع شرایط مختلفی هست این موضوع و ممکنه برای من نوعی استقلال و داشتن خانه مجردی در سن خاصی مفید بوده ولی برای فرد دیگر نه تنها مفید نباشه بلکه مضر هم باشه،تشخیص این موضوع هم با خود فرد و خانواده اون هست که چقدر به بلوغ فکری و اجتماعی دست پیدا کرده و آیا امادگی مستقل شدن رو داره یا نه.
    دو تا از مغلطه هایی که آشکار به کار بردین

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث در این مورد کاملا بیهوده و بی ربط با عنوان تاپیک هست اگه دقت کرده باشین من داخل اسپویل قرار دادم تا منحرف نشیم.
    ببخشید آف تاپیک بود

6. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

عجب منطقی خداییش!

با شما کاری ندارم اما طرف مثل آفتاب پرست هرچی به نفع خودش باشه رو می بینه فقط. مثلا به ما میگه دختر حق داره با هرکی دوست داشت بره و به ما که برادر یا پدرش باشیم هیچ ربطی نداره! اما پس فردا همین آدم که ازدواج کنه زن بگیره اعتقاد داره که زنش نباید بهش خیانت کنه! اگه شما به منی که خواهر دارم میگی تو کار خواهری که 27 سال از بچگی کنار هم بزرگ شدیم دخالت نکنم پس شما هم وقتی زن گرفتی بزار زنت هر شب خونه یکی باشه و تو کارش اصلا دخالت نکن بزار هرجور دوست داره زندگی کنه و به هیچ چیزی پایبند نباشه ...
    عین حقیقت. یه عده ادم میخوان به نفع خودشون قانون سازی کنن و رفتارشون رو قانونی جلوه بدن.مثلا من هوس فلان دختر میکنم بیام قانون بسازم که این حقه منه و کسی نباید از من بگیرتش.غیر اخلاقی بودن رفتارا که کاملا مشخصه ولی متاسفانه منافع شخصی نمیزاره حقیقت بر ملا بشه که هدفشون چیه.جامعه ایران جامعه ای نیست که بخواد مثل جوامع غربی برای کسب چارتا رای تو انتخابات همه حقی به افراد بده.

8. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دو تا از مغلطه هایی که آشکار به کار بردین

بحث در این مورد کاملا بیهوده و بی ربط با عنوان تاپیک هست اگه دقت کرده باشین من داخل اسپویل قرار دادم تا منحرف نشیم.
    ببخشید آف تاپیک بود
    بلفرض همه نوشته های من مغلطه هست!

شما با استدلال به من ثابت کن که
    1)تمام این نهادها مستقل هستن و خروجی اون ها هم کاملا علمی!
    2)چرا باید در کشورهای دارای ازادیه بیان، اعتراض ها به ازدواج این عده با بایکوت خبری مواجه بشه!
    3)چرا اعتراض به بزرگ کردن فرزندی توسط دو مرد یا دو زن که با هم ازدواج کردن اشتباه هست!

در نهایت اینم جواب بدی ممنون میشم:

اون کودک به دو تا مرد یا زن چی بگه؟بگه مامان؟!بگه بابا؟!

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جهان سوم: جایی که اقلیت بدهکار اکثریت میشود!

خیلی جالبه... دوستان دوتا پیام دریافت کردن (حالا راست یا دروغ!) خیلی بهشون برخورده. اما اینو نمیبینن که اون شخص همجنسگرا از همین جماعت "نرمال" چه چیزهایی میبینه... ولی خب نباید در موردش بحث بشه. اصلا ما همجنسگرا نداریم تو ایران.

این جور نظراتی که میبینیم بیشتر بخاطر یه ذهنیت غلطه که نتیجه یه سری آموزه های دینی و شرایط جامعه و تبلیغات حکومته. تغییر دادنشون هم خیلی سخته. تا چندین نسل دیگه هم طول میکشه که آثار منفی این ذهنیت های غلط از بین بره. از یه جامعه جهان سومی و عقب مونده و مذهبی مثل ایران انتظار بیشتر از این هم نمیشه داشت. خیلی زحمت بکشیم شاید بتونیم تا چند دهه آینده تازه به حقوق برابر برای خانم ها برسیم. که با وضع موجود من اونم بعید میدونم!

متاسفانه آگاهی در مورد همجنسگرایی توی جامعه ما خیلی پایینه، منبع و رسانه ای هم نیست که به این موضوع پرداخته باشه (و یا دسترسی به اون منابع سخته)، اکثرا هم ترجیح میدن راجع بش صحبتی نشه. اون چیزی هم که از اروپا و آمریکا میاد توطئه یهوده برای از هم پاشیدن بنیان خانواده در ممالک اسلامی!

واقعا متاسفم برای داشتن یه همچین هموطنانی.
    خوش باشید!

11. 6 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

عجب منطقی خداییش!

کسی به شما همچین چیزی نگفته!
    من به شخصه با حمایت از خواهر مشکلی ندارم و در همه ی موارد حمایت من رو داره ولی تو موضوعات شخصی و جایی که خودش راهش رو انتخاب کنه نمیتونم دخالت کنم، همچنین من به شما هیچوقت نمیگم که مثل من رفتار کنید و شما هم نباید انتظار داشته باشین که همه مثل شما رفتار کنن، فکر نمیکنم این چیز زیادی باشه و انتظار بالایی باشه
    مشکل وقتی به وجود میاد که من بگم هر کی مثل من نباشه عقده ای هست و شما هم بگی هر کی مثل من نباشه بی غیرت و بی شرف هست!
    آزادی و حق دختری که انتخاب کرده طبق خواسته های برادرش با کسی رابطه نداشته باشه به همون اندازه قابل احترام هست که دختری که انتخاب کرده طبق چارچوب های اخلاقی خودش رفتار کنه و خواسته های خودش رو مهم تر از خواسته های برادرش بدونه.

در مورد همسر من شخصا رابطه ای خارج از خانواده رو نمیپذیرم و نظر دیگران برام مهم نیست و اگه زوجی تمایل به برقراری ارتباط خارج چارچوب خانواده داشته باشه هم برام مهم نیست!

موضوع اینه تو رفتار خودم که احترام به آزادی هست مشکل نمیبینم و اگه شما مشکلی میبینید و اعتقاد دارید که برای جامعه بشری مضر و بر ضد حقوق بشر هست و با ذکر دلیل منطقی و قابل پذیرش بیان کنید وگرنه نیازی نیست اینهمه در نظرات شخصی پا فشاری کنیم.

2)چرا باید در کشورهای دارای ازادیه بیان، اعتراض ها به ازدواج این عده با بایکوت خبری مواجه بشه!
    3)چرا اعتراض به بزرگ کردن فرزندی توسط دو مرد یا دو زن که با هم ازدواج کردن اشتباه هست!

گرامی شما ادعا میکنی این منابع غیر قابل اعتماد هست و به جای اینکه صریح و صاف بیایین ادعاتون رو اثبات کنید به من میگید که فلان چیز رو اثبات کنم؟

این شما هستین که منابع پزشکی و ژورنال علمی رو هم به اهداف سیاسی وصله میزنید!

در این مورد بحثی تو تاپیک ندارم، چون قبلا در موردش بحث کردم و کردند و پرداختن به این موضوعات باعث قفل و پاک شدن تاپیک میشه.

13. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ولی مقوله ای مثل همجنسگرایی به دلیل اجبار نیست به دلیل میل به لذت و ازادی خواهی هست .فقط کسی که بتونه خودشو گول بزنه میتونه این عملو عادی بدونه.
    میگی همجنسگرایی به دلیل اجبار نیست و معتقدی به دلیل لذت و ازادی خواهیه!!

شما خودت لذت میبری از همجنست ؟ شما اگر ازادی بهت بدن دنبال همجنست میری ؟

چرا فکر میکنی اجبار نیست ؟

15. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- شما عنوان کردین که توطئه ای در پشت پرده میخواد که همجنس گرایی ترویج پیدا کنه ... لطف کنید اثبات کنید و مستنداتتون رو ارائه کنید که ما بدونیم واقعن توطئه و اهداف پلیدی پشت ماجراست !
    2- در مورد بایکوت معترضین همجنس گرایان هم منبع بدین که چه تاریخ و در چه ایالتی ما بایکوت داشتیم .
    3- کلمه مامان و بابا و پدر و مادر پیش از این برای بچه تعریف خاصی نداره . صرفن کلمه ای است برای خطاب کردن مخاطب مد نظر . در ضمن این مورد هم به خودشون و محیط خانوادشون مربوطه .

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

میگی همجنسگرایی به دلیل اجبار نیست و معتقدی به دلیل لذت و ازادی خواهیه!!

شما خودت لذت میبری از همجنست ؟ شما اگر ازادی بهت بدن دنبال همجنست میری ؟

چرا فکر میکنی اجبار نیست ؟
    تفاوت ادمایی که چارچوب اخلاقی برا خودشون قایل هستن با کسایی که نیستن در همینه.اولی میگه من حق همه کاری ندارم.دومی میگه من حق همه کاری دارم.دلیلش اینه که من خودم همین حسو دارم و میدونم اگه بخوام میشه کنترلش کرد دلیل نمیشه برم هر کاری که دل خواست بکنم.

19. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •