تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 26 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 256

نام تاپيک: Windows 10 Editinos | نسخه های ویندوز 10

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هارد من به صورت UEFI هست رو ویندوز 7 نتونستم از طریق کرک ویندوز رو اکتیو کنم ( به خاطر همین UEFI بودن ، کرک ها مشکل داشتن ) مجبور شدم با سریال انلاین اکتیوش کنم حالا میخواستم ببینم ویندوز 10 چه جوریه ؟ کرک روی هارد UEFI روش کار میکنه ؟ اگه نمیکنه سریال انلاینی برای اکتیو کردنش هست ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

هارد من به صورت UEFI هست رو ویندوز 7 نتونستم از طریق کرک ویندوز رو اکتیو کنم ( به خاطر همین UEFI بودن ، کرک ها مشکل داشتن ) مجبور شدم با سریال انلاین اکتیوش کنم حالا میخواستم ببینم ویندوز 10 چه جوریه ؟ کرک روی هارد UEFI روش کار میکنه ؟ اگه نمیکنه سریال انلاینی برای اکتیو کردنش هست ؟
    ممنون
    UEFI کاری به هارد نداره تکنولوژی هست که جای BIOS اومده. در هر صورت شما اگه اگه ورژن 64 بیت رو نصب کنید مشکلی ندارید
    Last edited by 993; 03-08-2015 at 18:49.

3. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

UEFI کاری به هارد نداره تکنولوژی هست که جای BIOS اومده. در هر صورت شما اگه اگه ورژن 64 بیت رو نصب کنید مشکلی ندارید
    درسته من سوالو بد پرسیدم
    برای هارد های بالای 2 ترا برای اینکه ویندوز همه ظرفیت هارد رو پشتیبانی کنه باید هارد به صورت gpt پارتیشن بندی بشه ( که باید مادربورد UEFI رو پشتیبانی کنه که بشه روش ویندوز نصب کرد )
    توی ویندوز 7 به خاطر اینکه هارد من این جوری پارتیشن بندی شده بود کرک نمیشد
    حالا میخواستم ببینم کرک توی ویندوز 10 هم کار نمیکنه ؟ اگه کار نمیکنه سریال انلاین برای اکتیو کردن هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

درسته من سوالو بد پرسیدم
    برای هارد های بالای 2 ترا برای اینکه ویندوز همه ظرفیت هارد رو پشتیبانی کنه باید هارد به صورت gpt پارتیشن بندی بشه ( که باید مادربورد UEFI رو پشتیبانی کنه که بشه روش ویندوز نصب کرد )
    توی ویندوز 7 به خاطر اینکه هارد من این جوری پارتیشن بندی شده بود کرک نمیشد
    حالا میخواستم ببینم کرک توی ویندوز 10 هم کار نمیکنه ؟ اگه کار نمیکنه سریال انلاین برای اکتیو کردن هست ؟
    متوجه شدم. نه توی ویندوز ۱۰ و حتی ۸ مشکلی با درایوهای gpt وجود نداره. شما حتی میتونید موقع نصب ویندوز درایو c رو delete کنید و دوباره بسازیدش واسه اطمینان بیشتر(توی همون پروسس نصب) که مطمئن شید ویندوز نوع درایوی رو که احتیاج داره ( mbr با gpt ) ساخته ولی در هر صورت از ویندوز 8 به بعد مشکلی با درایو gpt نیست. تا جایی که میدونم فعلا تنها راه اکتیو کردن ویندوز کرک های kms هستن من خوردم kmspico رو استفاده کردم

6. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یکی از ویژگی های جنجال بر انگیز ویندوز 10 ، ویژگی wifi sense اون هستش . مطالبی در باره ی این ویژگی نوشته شده که گفته میشه "این ویژگی پسورد وایرلس شما رو به تمامی دوستان شما در فیس بوک به اشتراک می گذارد " و " به صورت پیش فرض فعال هستش " و " احتمال دسترسی به فایل ها و محتوای شخصی شما وجود داره " و امثال این صحبت ها .

اما هیچکدام صحت ندارن !

چند نکته :

1 - wifi sense فقط برای اشتراک گذاری اینترنت هستش و اجازه دسترسی به سایر امکانات شبکه رو نمی ده . لذا نگرانی بابت خطرات مربوط به دسترسی بدون اجازه به محتوای شما وجود ندارد .
    2 - اینترنت شما فقط و فقط با کسانی به اشتراک گذاشته میشه که اولا شما بهشون دسترسی دادین ، ثانیا دستگاهشون از wifi sense پشتیبانی کنه و حتما هم فعال باشه . پس اینجور نیست که پسورد وایرلس شما برای همه ی دوستانتون در فیس بوک ارسال بشه .
    3 - پسورد وایرلس در هنگام اشتراک گذاری ، از طریق سرورهای مایکروسافت به صورت رمزنگاری شده به مشترک فرستاده میشه و در نهایت در کلاینت decrypt میشه . مشترک به صورت مستقیم دسترسی به پسورد نداره و نمی تونه مستقیما پسورد وایرلس شما رو ببینه ( البته ممکنه بعدا راههای کشف بشه که بشه پسورد رو از دل registry بیرون اورد ، اما در حال حاظر دسترسی مستقیم ممکن نیست )
    4 - همه مهم تر ، هر شبکه ای به صورت پیش فرض به اشتراک گذاشته نمی شه ( و این نکته مهم از زیر چشم بسیاری از کسانی که چشم بسته review نوشتن در رفته ! )
    شما باید خودتون از توی تنظیمات هر شبکه رو جداگانه share کنین و تا زمانی که چنین گزینه ای رو نزنین ، اون شبکه به اشتراک گذاشته نمیشه .
    5 - در هنگام فشردن گزینه ی Share ، از شما پسورد شبکه خواسته میشود . لذا کسی که پسورد رو نمی دونه نمی تونه اونو به اشتراک بزاره !

براتون عکس هم گذاشتم :

می بینین که گزینه ی share وجود داره و تا این گزینه زده نشه ، از اشتراک گذاری خبری نیست .

--------------------------------------------------------

پس نیازی نیست بی جهت از این ویژگی ویندوز 10 نگران باشین.
    Last edited by Public Enemy; 04-08-2015 at 09:27.

8. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

لطفا نحوه بک اپ گرفتن از دراو سی رو فقط برام بگید.
    من هر کاری میکنم میخواد کل دراویها رو بک اپ بگیره

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

- - - Updated - - -

بنده شخصا هرگز با قابلیت بک آپ گیری ویندوز کار نکردم . اما در Control panel ویژگی بک آپ قدیمی ویندوز 7 وجود داره . یه نگاهی بندازین ببینین دقیقا همون چیزیه که می خواین یا نه ( Control panel نه Settings )

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بنده شخصا هرگز با قابلیت بک آپ گیری ویندوز کار نکردم . اما در Control panel ویژگی بک آپ قدیمی ویندوز 7 وجود داره . یه نگاهی بندازین ببینین دقیقا همون چیزیه که می خواین یا نه ( Control panel نه Settings )
    بله اون رو دیدم و مشکلش همونه که بالا گفتم
    لطفا یه نرم افزار مطمن بهم معرفی کنید که بتونم بک اپ بگیرم و نکته مهم تر بتونم موقع نیاز بک اپ رو برگردونم ... نه اینکه اجازه نده ...
    فرض کنید سیستم بالا نید اون وقت چه جوری میشه بک اپ رو ریستور کرد ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بله اون رو دیدم و مشکلش همونه که بالا گفتم
    لطفا یه نرم افزار مطمن بهم معرفی کنید که بتونم بک اپ بگیرم و نکته مهم تر بتونم موقع نیاز بک اپ رو برگردونم ... نه اینکه اجازه نده ...
    فرض کنید سیستم بالا نید اون وقت چه جوری میشه بک اپ رو ریستور کرد ؟؟
    ویندوز این قابلیت رو داره که یک Recovery drive رو ایجاد کنین تا روزی که سیستم بالا نیومد بتونین تعمیرش کنین .
    در مورد سایر نرم افزار ها اطلاعی ندارم بهتره از بچه های انجمن نرم افزار بپرسین .
    Last edited by Public Enemy; 06-08-2015 at 00:45.

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

همون طور که قبلا هم گفتم ظاهرا در همین ماه باید Windows 10 Service Release 1 ارایه بشه . طبق شایعاتی قراره تا هفته دیگه در دسترس قرار بگیره .

باز هم تاکید می کنم فعلا در حد شایعه هستش و هنوز وضعیت مشخص نیست

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •