سلام مال من که این طور نبود ببین برخی مواقع با ف شکن امتحان کن وصل شه بعد می تونی خاموشش کنی
سلام مال من که این طور نبود ببین برخی مواقع با ف شکن امتحان کن وصل شه بعد می تونی خاموشش کنی
نه مشکل سراسری هست ! تو تو.یتر سرچ کردم چند ساعتی هست برای خیلیا قطع شده !
آخه من همین الان چک کردم تلگرامو و پیام فرستادم نمی دونم والا![]()
سلام
نمیدونم چرا ولی نیم ساعت پیش تلگرام من وصل بود ولی واسه یکی دیگه رو Conecting مونده بود. یعنی از صبح تقریبا اینطوری بوده تا نیم ساعت پیش که درست شد.
ولی من مشکلی نداشتم.
نمدونم دلیش چیه. اون طرف هم اصلا کار خاصی نمیکنه که بگیم فیلتر شده یا یه چیزی مثل این!
شما از کدوم شرکت نت دارید؟واسه من عصر تلکامم بسته شده از عصر اما شاتل بازه
اسیا تک .....
من هم یکی بهم گفت تلگرامم کار نمی کنه
ولی واسه خودم کار می کرد
برای من بار ها و بار ها پیش میاد که PM ـی که ارسال می کنم، ارسال نمیشه (Connecting... می نویسه) و یه دفعه همه PM هام با هم ارسال میشه.
یعنی دائما قطع و وصل داره.
تازه فکر کنم برای من خوب باشه، چون خیلی از رفیقام هستن که میگن گاهی این وقفه، به چند ساعت هم میرسه.
خیلی جا ها هم شنیدم که بعضیا ادعا کردن بدون شیلتر شکن، اصلا هیچ پیامی رد و بدل نمیشه براشون.
پس تا الان تلگرام روی آسیاتک و عصر تلکام بسته شده ، چون روی یک خط دیگم شاتل دارم که اون وصله ، یک عکس tracert 8.8.8.8 از مسیرتون می زارید ببینم مسیر شما از کجاست؟
سلام دوستان
ویدئوهای در گوشی دوباره کد میشن برای همین امکان فشرده سازی براش وجود داره ، ولی ویدئوهای در دسکتاپ چنین امکانی رو ندارن و تلگرام برخی مواقع بعنوان فایل اونهارو ارسال میکنه ( برای همین در برخی مواقع ویدئوهایی که دریافت میکنین در پوشه ویدئو قرار میگیره و برخی مواقع با همون فرمت در پوشه فایل )
تمامی بوتها دسترسی به همه پیغامهای ارسال شده در گروه دارند ( البته اگه قابلیت دسترسی رو فعال کنند در غیر اینصورت فقط وقتی \ رو در اول پیغام بزاریم به اون پیغام دسترسی دارند )
برای تشخیص اینکه بوتها در چ حالتی فعال شدند به لیست افراد گروه برید و بوت رو پیدا کنین که روشون نوشته has no access to messages که این یعنی فقط به \ دسترسی دارن و در غیر اینصورت به تمامی پیغامها دسترسی دارن .
درضمن باید بگم که بوتها به مخاطبین شما و یا پیغامهایی که برای دیگران در صفحه چت خصوصی دیگه ای ارسال میکنین دسترسی ندارن ، یموقع سوء برداشت نشه .
فقط و فقط در گروه هایی که بوت وجود ( مطابق با دسترسی که توضیح دادم ) داره مراقب پیغامها ، عکس ، ویدئویی که میدید باشید .
+
دوستان برای منم تلگرامم قطع شده و فقط با راه های دیگه دسترسی دارم .
اما ایرانسل درست کار میکنه ، خودم پارس انلاین دارم که قطعه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)