تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 17 از 49 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

سلام

2 تا سوال دارم

سوال اولم مربوط میشه به یکی از دوستان که دچار اضافه وزن شده ( قدش 185cm و وزنش 102kg است که طبق Body mass index دچار اضافه وزنه ) برای رفع این مشکل هر روز صبح زود حدود 3.5 کیلو متر بدون وقفه میدود run و تمرینات بدن سازی انجام میده.

خواسته ببینید روش درستی را انتخاب کرده ، ایا بدن سازی بهش کمک می کنه و بعد با اب شدن چربی ها روی عضلاتش خط می افته ؟ راستی تغذیش هم به این صورته :

تخم مرغ اب پز در صبحانه ، میان وعده سیب درختی ، 12 قاشق غذا خوری برنج برای ناهار و دوباره میان وعده میوه و شام 200 گرم مرغ اب پز و بعد از تمرین بدنسازی موز مصرف می کنه این مصرف مرغه خیلی گرون پاش در میاد جایگزین سراغ ندارید؟

رژیم غذاییش و نوع ورزشش را چطور ارزیابی می کنید بعلاوه اگر بدن سازی را برای ایشان مفید می دونید ، توصیه میکنید بیشتر چه حرکاتی انجام بده ؟ و اگر مسافتی که هر روز میدود را دوبرابر کنه در رسیدن به وزن ایده عالش چقدر می تونه تاثیر داشته باشه؟

کسی که می‎خواد وزن کم کنه باید روزانه کالری کمی دریافت کنه و در مقابل کالری زیادی رو بسوزونه تا نتیجه بگیره. دوست شما از نظر کالری سوزاندن خوب داره عمل میکنه. تمرینات هوازی و قدرتی با هم کالری زیادی مصرف میکنند.
    خوب اگه چربی روی بافت عضله دوست شما از بین بره عضلات میتونند خودشون رو نشون بدن. هرچی این بافت چربی کمتر باشه عضلات بهتر خودشون رو نشون میدن و به اصطلاح بدن رو خط بندی میکنند. هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط کمی اراده و پشت کار میخواد.

در مورد رژیم غذایی بهتره از یک مشاور تغذیه برنامه بگیره.

مجموعه تمرینات بدن سازی برای دوست شما مفید هستند چرا که همه تمرینات باعث سوختن کالری میشن و همینطور قوی شدن عضلات. پس بهتره طبق برنامه‎ای که مربی بدنسازی بهشون میده عمل کنند و از کم یا زیاد کردن حرکات و تعداد ست‎ها بدون نظر مربی اجتناب کنند.

اگر بنیه دوست شما خوب باشه میتونه کم کم مسافت دویدن رو بیشتر کنه اما اگر دوست شما فردی کم بنیه باشه در این صورت باعث ضعف شدید بدن میشه و باید روی تخت بیمارستان ازشون با سرم پذیرایی بشه! در نهایت ایشون باید تا بهبودی کامل دست از همه تمرینات بکشه.

سوال دومم که مربوط به خودمه ، من 17 سالمه و ورزش فوتسال را به صورت حرفه ای دنبال می کنم اما فکر می کنم که فقط مهارت هایی که در این ورزش دارم من را یه ورزشکار حرفه این کرده و در مقابلش اندامم اصلا به یک ورزشکار حرفه ای شبیه نیست !
    من 60 کیلو وزنمه و 176 سانتی متر قدمه ، من لاغرم و می خوام به تناسب برسم با بدن سازی و یه رژیم غذایی می خوام به این ایده عال برسم چه نوع تمرناتی به علاوه رژیم توصیه می کنید ؟

ممنون

شما باید اول ببینید علت کمبود وزنتون چیه. آیا بیماری خاصی دارید؟ بهتره اول یک آزمایش تیروئید، کم خونی و انگل بدید تا از سالم بودن خودتون مطمعن بشید.

در صورتی که سالم بودید در پست 157 کاملاً در مورد اضافه وزن توضیح دادم. زیاد هم روی این که "چه تمریناتی انجام بدم بهتره" وسواس نشون ندید وقتی رفتین باشگاه یکی هست که بهش میگن مربی اون بهتون برنامه میده شما هم طبق اون عمل میکنید. برای رژیم غذایی هم همونطور که گفتم بهتره از مشاور تغذیه برنامه بگیرید.

بیماری های خونی مشکلی در بدن ایجاد میکنند؟ (برای بدنسازی)
    در درجه اول با پزشک مشورت کنید تا از بی ضرر بودن انجام تمرینات مطمئن بشید. با این حال وزش باعث قوی شدن سیستم ایمنی بدن میشه و به سلامتی افراد کمک زیادی میکنه. حتی یک بدنساز حرفه‎ای هم میشناختم که با تمرینات بدنسازی در مقابل سرطان خون مقابله میکرد.

2. 3 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام برادرا میخواستم یه سوال بپرسم
    اونم اینکه کپسول های فارماتون چطوریه مصرف خوبه اصلا در کل چه کاری میکنه میگن چاغی میاره که نمیخوام چون من شکم کمی دارم میخوام یعنی بیخودی چاغ نشم اگر هم بشه به عضلات اضافه بشه یه چیز دیگه هم میگن که خستگی رو رفع میکنه چون یه نمه من خستگی دارم

در کل یه توضیح طولانی بدید دمتون گرم

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا یه سوال در مورد پرس سینه داشتم

میگن تعداد پرس سینه توی حرکت مهمه

یعنی مثلا وزن بالا + تعداد کم واسه رشد سینه هست مثلا توی هر ست 8تا با وزن بالا

و وزن پایینتر + تعداد بالاتر برای کوچیک شدن و فرم گرفتن سینه ها مثلا تو هر ست 12 تا با وزن پایینتر

منظورم از وزن وزنه اون وزنه هایی هست که میزارن رو هالتر
    اینو من شنیدم

میخواستم ببینم از دوستان کسی میدونه این مطلب درسته یا غلط؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

آقا یه سوال در مورد پرس سینه داشتم

میگن تعداد پرس سینه توی حرکت مهمه

یعنی مثلا وزن بالا + تعداد کم واسه رشد سینه هست مثلا توی هر ست 8تا با وزن بالا

و وزن پایینتر + تعداد بالاتر برای کوچیک شدن و فرم گرفتن سینه ها مثلا تو هر ست 12 تا با وزن پایینتر

منظورم از وزن وزنه اون وزنه هایی هست که میزارن رو هالتر
    اینو من شنیدم

میخواستم ببینم از دوستان کسی میدونه این مطلب درسته یا غلط؟

باید وزن مشخص باشه ...
    همچنین به قد و هیکل هم بسنگی داره ....

1- درمرحله آماتوری اگه وزن بدن زیاد و خیلی کم
    پرس سینه در تعداد بالا توصیه میشه با وزنه پایین ..
    بین 14تا 15 تکرار در هر ست ...

2-اگه وزن بدن معمولیه در مرحله مقدماتی 8 تا 12 تکرار در هر ست ...

3- اگه بدن عضلانی شده در حرفه ای ست های بالای 100 کیلو 8 تا 10 تکرار هم کافیه ...

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

يك سوال من مي خواهم دنبل براي تقويت ماهيچه هام بخرم براي خانه وزن من 73كيلو وقد من173 آيا دنبل عوارضي دارد يا نه؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

كسي نيست جواب منو بده؟

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام حامد جان

کار با دمبل هیچ ضرری نداره بلکه مفید هم هست البته من فکر میکنم شما وزنتون به قدتون بخوره یعنی خوب باشه
    البته اگر اضافه وزن نداشته باشی یعنی شکم و باسن و کلا دمبه و چربی نداشته باشی

نظر من و بقیه رو هم اگر بخوای بدونی یعنی در مورد ورزش تو خونه اینکه فایده نداره چون معلوم نیست که همیشه شما بتونی تو خونه کار با دمبل رو داشته باشی یه موقعه ای کار پیش میاد باید بری یه موقعه ای حسش رو نداری و کلا اینا دیگه

ولی اگر باشگاه بری مخصوصا با یه نفر همراه یعنی دوستی کسی هم باشه خیلی خوبه (تو بعضی از قسمت ها دوستی باشه کمکت کنه خیلی خوبه )هم شما میتونی با دمبل کار کنی هم اینکه قسمت های دیگه ای از بدن رو قویتر کنی
    Last edited by roohi_rsh; 05-01-2010 at 00:27.

9. 3 کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

يك سوال من مي خواهم دنبل براي تقويت ماهيچه هام بخرم براي خانه وزن من 73كيلو وقد من173 آيا دنبل عوارضي دارد يا نه؟
    لغت درستش دمبل ...نه دنبل.......

برای شروع با یک دمبل 5 کیلو شروع کنید بدم نیست.....

حرکات دمبل رو هم برای تقویت جلوبازو - پشت بازو - شانه و ..تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه....

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان يكي از اقوام دكتر براش بخاطر كمبود هورموني قرص متيل تستوسترون 25 رو تجويز كرده امروز بمن گفت نتونسته گير بياره!
    با توجه به اينكه دارو عوارض زيادي داره اما متخصص غدد اين رو تجويز كرده,
    چون ميدونستم اين دارو رو بدنسازاي عزيز هم مصرف ميكنن خاستم بدونم اين دارو ديگه گير نمياد? يا كميابه?يا ديگه توليد نميشه ? ميدونيد از كجا ميشه گير بياره?
    ممنون

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه يه مدت بدن سازي كار كنيم و بعد ادامه نديم اضافه وزن پيدا ميكنيم?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •