تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 82 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آفرین به قوچان نژاد

2. 3 کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منم این برد رو تبریک میگم
    واقعا لذت بخش بود
    من کی خیلی خوشحال شدم
    تبریک به همه

4. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اه اه اه به ژاپن نخوردیم به ایناهم میگن تیم اخه چه تیمیه این عراق از امارات هم قوی تره حتی اردن ..با ژاپن بازیه بهتری میشد

6. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بردیم ولی به شخصه به من نچسبید بازی، اواسط نیمه دوم دیگه داشتم بالا میوردم، از بس توپ دست اماراتی ها بود، میدونم رو برنامه بازی کردیم و تاکتیک کیروش و تیم اینجوری بود، ولی دیگه کلا به شخصه فوتبال داره از چشمم میفته و حس میکنم نبینم و فقط پیگیر نتیجه باشم بهتر باشه...
    پ.ن: این نظر شخصی من بود و جبه نگیرید لطفا!

8. این کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

اه اه اه به ژاپن نخوردیم به ایناهم میگن تیم اخه چه تیمیه این عراق از امارات هم قوی تره حتی اردن ..با ژاپن بازیه بهتری میشد
    بردیم ولی به شخصه به من نچسبید بازی، اواسط نیمه دوم دیگه داشتم بالا میوردم، از بس توپ دست اماراتی ها بود، میدونم رو برنامه بازی کردیم و تاکتیک کیروش و تیم اینجوری بود، ولی دیگه کلا به شخصه فوتبال داره از چشمم میفته و حس میکنم نبینم و فقط پیگیر نتیجه باشم بهتر باشه...
    پ.ن: این نظر شخصی من بود و جبه نگیرید لطفا!
    من به شمادوتا مشکوکم اماراتی نیستین

10. 4 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

پیروزی خیلی شیرینی هست.
    خوشحالم که به ژاپن نخوردیم
    منتظر فینال ایران - ژاپن هستم

12. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

این نکته را بگم همین امارت و قطر بازی های تدارکاتی زیادی داشتند ولی ایران برعکس فقط یکی دو بازی ... شرایط تیم متفاوته بازیکن ها جوانی هستند که تازه اولین بازی ملی انها حساب میشه اما شرایط در ادامه کاملا متفاوت هست...

14. 4 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مهدی علی: ساتو جلوی برد ما مقابل ایران را گرفت

مهدي علي سرمربي تيم ملي امارات با شکست مقابل ايران کار سختي برابر ژاپن حريف احتمالي دور بعدي دارد.

به گزارش "ورزش سه"، از ورزشگاه سان کورپ، مهدی علی پس از شکست یک بر صفر تیم ملی امارات مقابل ایران در نشست مطبوعاتی در خصوص اینکه چرا در این بازی دیر دست به تعویض زد گفت: اگر بازیکنانم را تعویض نکردم به خاطر این بود که تیمم خوب بازی می‌کرد.

او در خصوص اینکه ایران شانسی این بازی را برد هم گفت: در دیدار مقابل ایران شانس نداشتیم. ایرانی‌ها زیاد خطا کردند. ما امروز بازی خوبی انجام دادیم، اما برنده بازی نشدیم. بعضی وقت‌ها خوب بازی می‌کنیم ونمی‌بریم اما بعضی وقت‌ها بد بازی می‌کنیم و می‌توانیم به برتری برسیم.

مهدی علی به شدت به داور اعتراض کرد و واکنش نشان داد: تا به حال راجع به داوری اعتراض نکرده‌ام اما این موضوع را به ای اف سی می گویم. داور شک داشت بعد گل چه کاری انجام دهد؛ شک داشت گل شده یا نه. داور برای این بازی از ژاپن انتخاب شد و شاید به این دلیل بود که بازی بعدی ما مقابل ژاپن است. اور بازی جلوی پیروزی ما را گرفت. داور در نیمه نخست دو کرنر بی‌جهت برای ایرانی‌ها گرفت که کرنر نبودند.داور بازی تمرکز ما را بهم ریخته بود. او به بازیکن ما کارت زرد نشان می‌داد تا در دیدار بعدی محروم شود.

بد جور بوی سوختگی میاد برو عمو ژاپن باهات کار داره !
    Last edited by IRAN_KING; 19-01-2015 at 15:14.

16. 6 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اول از همه تبریک بابت بردمون . هر چند دلم میخواست زود با ژاپن بازی کنیم . اینطوری فقط ممکنه تو فینال بهش برسیم که ممکنه یک کدوم نرسن به فینال . ولی چی میشه بازی بین ایران و ژاپن . بی صبرانه منتظرم

دوم اینکه خوشحالم چند وقتیه واقعا بازیکن سالاری توی تیم ملی از بین رفته و شاهد بازیکنهای جوونی هستیم که به عنوان جایگزین میان تو بازی اما عالی کار میکنن . کی روش شاید نتونه فوتبال ایران رو عوض کنه ولی لااقل از یه تیم ملی اماتور یه تیم ملی با دیسیپلین و نسبتا حرفه ای ساخته .
    دیگه بازیکن جرات نمیکنه رو حرف سرمربی حرف بزنه . دیگه نمیگه چرا ثابت نیستم . از تاکتیک های سرمربی انتقاد نمیکنه . بعد از تعویض لگد پرت نمیکنه . تو تورنومنت به این مهمی تو گوش هم تیمیش نمیزنه .
    هرچند که هنوز امکانات سخت افزاری فوتبالمون دوهزار نمیارزه و همین خودش خیلی جلوی پیشرفت رو گرفته .

خلاصه امیدوارم اگه توی این جام قهرمان شدیم به جای اینکه این قهرمانی بهانه ای بشه واسه موندن بعضی ها و یه باد زودگذر بشه ، یه کم تفکر کنن که فوتبال ایران با کمی تغییر میتونه لااقل در اسیا بهترین باشه .
    واقعا کم کاری نیست که با بازیکنهایی که اصلا به صورت حرفه ای رشد پیدا نکردن و یه پاس درست نمیتونن بدن و تا همین دو سه سال پیش حتی نمیتونستن یه توپگیری کنن و همش زیر توپ میزدن حالا بیای اینقدر تاکتیک دفاعی خوبی بچینی و نظم رو به تیم ملی بیاری .

امار بازی رو اگه نگاه کنین میبینین که امارات واقعا بهتر از ایران بازی کرده ولی تمامش با دفاع ما خنثی شده و عملا حین بازی تفاوتی بین دو تیم دیده نمیشه . تقریبا تعداد پاساشون 5 برابر ایران بوده . مالکیت ایران تقریبا همش 30 درصد . ولی تعداد موقعیتهای گل رو که نگاه کنی میفهمی دفاع ایران چکارشون کرده . 0 شوت در چارچوب در برابر 4 شوت .

18. 15 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Last edited by saxp; 19-01-2015 at 16:00.

20. 5 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •