دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟
دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟
از من حدود 2 دقیقه طول میکشه ، فکر کنم بستگی به حجم دیتا بیس انتخابیت داره
سلام یه سوال چکار کنم روحیه بازیکنا بر بالا با اینکه بازیها را می برم ولی روحیهشون پایینه
راستی چطور می شه صحبت کردن اول بازیها را بسپارم به کمکم>؟
تشکر دوست عزیز.
آره دیتابیس من فقط 5 لیگ اصلی و دسته دومشونه!
ولی سال های قبل با همین دیتابیس فقط چند ثانیه طول میکشید.
هم قبل بازی هم بعد بازی باید باهاشون صحبت کنی،البته این به سطح خودتم بستگی داره و هم به سطح تیمت.
توی مصاحبهها هم حواست بهشون باشه همینطوری سرسری مصاحبهها رو رد نکنی،
صحبت قبل،رختکن و بعد بازی توش لحن داره که انتخاب میکنی و بعد حرفتو میزنی برای سپردنش به کمکت بالا سمت راست نوشته توصیه گرفتن از میزنی کارتو راه میندازه حتی میتونی با تکتکشون حرف بزنی
دیتابیس من 8 لیگ با دسته دومشونه و همانطور گفتم حدود 2 دقیقه طول میکشه و جالب اینجاست که load شدن بازی سریعتر شده
در مورد صحبت کردن با بازیکنان که دوستان توضیح دادند ولی در مورد روحیه بازیکنان اگر اول فصل هستی بستگی به این داره که کدام تیم رو انتخاب کردی ، که اگر تیم بزرگیست و مربی قبلی هم مربی بزرگی بوده این حالت بی روحیه بودن تقریبا تا نیم فصل ادامه داره و به شرطی خوب خواهد شد که نتایج خوب و درخشانی با تیم بگیری ، البته سعی کن در پایان هر بازی ببینی که کدام بازیکنت امتیاز 8 به بالا از بازی گرفته ( قسمت schedule ، روی بازی که انجام دادی کلیک کن امتیاز بایکنان رو روبروش نوشته ) در قسمت صحبت کردن با بازیکنان ازشون تعریف کن ، البته روحیه به بازی کردن یا بازی نکردن یازیکن هم مربوط میشه
این لیگ های دسته دوم اصلا هیجان نداره با نایمخن چند بازی انجام دادم همه رو با سه گل و 4 گل میبردیم ، کلا ولش کردم الان هم اومدم مربی تیم مالاگا شدم ( شاید از رئال یا بارسلونا 5 ، 6 گل بخوریم و یا چند تا باخت بدی و تا مرز اخراج بری ) به این میگویند هیجان ، ترس از باخت ، دفاع کردن اتوبوسی مقابل تیم های خیلی قوی و باختن بهشون در 5 دقیقه آخرعصبانی شدن از دست بازیکنان تیمت
و ...
اقا این بازی چه فرقی با فیفا15 میکنه میشه توضیح بدید؟بعد نسخه ps3 هم داره یا نه؟
این بازی کلا یه دنیای دیگهست و کلا با فیفا فرق میکنه
فکر نکنم اگه فیفا باز باشی ازاین خوشت بیاد
فقط پیسی داره و بنظرم زبان بلد باشی توش موفقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)