تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 52 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جالبه بعضی ها حرف از کپی رایت میزنن ولی خبر ندارن که خیلی از شرکتها چه فیلم چه بازی چه موسیقی و ..... رو به صورت نسخه دیجیتالی هم عرضه میکنن یعنی بازی رو میخری ولی باید دانلودش کنی

این حرفها فقط برای توجیه کردن این دزدی هاست و گرنه خودشون هم کپی رایت رو رعایت نمی کنن ............
    مثلا صدا و سیما هم کپی رایت رو رعایت نمیکنه .........

2. 7 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان

دانلود شبانه به کنار

در اتحادیه اروپا قانونی به تصویب رسیده است که سرویس دهندگان اینترنت رامجاب می کند تا اینترنت را به صورت نامحدود حجمی ارایه کنند و هر شخص یا شرکتی که اقدام به فروش اینترنت به صورت محدود حجمی کند با جریمه سنگین نقدی رو به رو خواهد شد
    متاسفانه در ایران به دلیل عدم وجود نهاد مسوول و سوِِء مدیریت برخی مدیران حق مصرف کنندگان اینترنت در ایران به راحتی ضایع می شود

شرکت های ارایه دهنده اینترنت در ایران با وجود اینکه خود اینترنت را به صورت نامحدود خریداری می کنند اما آن را به صورت حجمی به دست مصرف کننده می رسانند
    این کار امری غیر شرعی و حرام بوده و جزء اعمال کم فروشی و گرانفروشی محسوب می شود

4. 10 کاربر از sahandz123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من از اینکه از ساعت 2 نیمه شب برام خاموشی از طرف اینترنت و سرعتش اعلام میشه ، خوش حال نیستم ، اگر این دانلود مفتی شبانه رو می خوان بردارن ، شاید سرعت بعد از 2 فرقی با پیش از 2 نداشته باشه و به من دیکته نکنه که کی باید از اینترنت استفاده کنم و کی نه .

6. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان

دانلود شبانه به کنار

در اتحادیه اروپا قانونی به تصویب رسیده است که سرویس دهندگان اینترنت رامجاب می کند تا اینترنت را به صورت نامحدود حجمی ارایه کنند و هر شخص یا شرکتی که اقدام به فروش اینترنت به صورت محدود حجمی کند با جریمه سنگین نقدی رو به رو خواهد شد
    متاسفانه در ایران به دلیل عدم وجود نهاد مسوول و سوِِء مدیریت برخی مدیران حق مصرف کنندگان اینترنت در ایران به راحتی ضایع می شود

شرکت های ارایه دهنده اینترنت در ایران با وجود اینکه خود اینترنت را به صورت نامحدود خریداری می کنند اما آن را به صورت حجمی به دست مصرف کننده می رسانند
    این کار امری غیر شرعی و حرام بوده و جزء اعمال کم فروشی و گرانفروشی محسوب می شود
    شما جند شرکت اروپایی می تونید نام ببرید اینترنت نامحدود به معنای واقعی بده ؟ یعنی شما که 20 مگ گرفتید ماهی 7 ترابایت دانلود کردید باهاتون کاری نداشته باشه ؟

اینترنت در کشور های اروپایی نامحدود هست ولی به شرط مصرف منصفانه (FUP) .... کره , ژاپن , چین هم همین هست

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه بابا اونجا کلا با تورنت دانلود میکنن خودش که گفت نامحدود با همین سرعت دانلود میکنه
    اگه بخوان ردگیری کنن پس سایت های دانلود تورنتو برا کی درست کردن؟

اینم یه اسکرین شات دیگه:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

گفت بین 1-1.1مگابایت متغییره سرعت
    البته از طریق تورنت هم تو بعضی کشورها که سختگیر هستن واسه موارد مهم ردگیری میکنن . مثل همین بی مصرفها که لو رفت .
    سایتهاشون که کلا ممنوعه . استرالیا رو نمیدونم تورنت ردگیری میکنن یا نه .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این تاپیک واسه کسایی هست که میخوان وضعیت اینترنت بهتر بشه شما که موافق وضع موجودی فکر نکنم دلیلی باشه اینجا پست بدی
    پرهام عزیز 100% بنده موافق وضعیت سرعت و قیمت نیستم

ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره

شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست

11. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره

شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست
    مطمئن باشید که اگر اینترنت به صورت نامحدود با قیمت عادلانه باشه نه مثل الان که خون ملت رو توی شیشه می کنن حرص همه کم میشه

ولی در مورد میزان دانلود با شما موافقم که 100 گیگ میتونه خوب باشه ولی نه میزان transfer کل ماه چون به غیر از دانلود آنلاین استریمینگ هم میتونه حجم بالایی داشته باشه شاید توی روز فقط 10 گیگ واسه 2 ساعت آنلاین استریم فول اچ دی باشه یا استفاده از Cloud مثلا شاید من بخوام از 500 گیگ هاردم توی فضای cloud بکاپ بگیرم .............................
    Last edited by lamp23; 25-09-2014 at 01:00.

13. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مسوولین می تونند با ارتقای شبکه کم بود پهنای باند رو جبران کنند نه اینکه استفاده ی ما رو از اینترنت رو محدود یا همون حجمی کنند

15. این کاربر از sahandz123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما جند شرکت اروپایی می تونید نام ببرید اینترنت نامحدود به معنای واقعی بده ؟ یعنی شما که 20 مگ گرفتید ماهی 7 ترابایت دانلود کردید باهاتون کاری نداشته باشه ؟

اینترنت در کشور های اروپایی نامحدود هست ولی به شرط مصرف منصفانه (FUP) .... کره , ژاپن , چین هم همین هست
    حجم اطلاعات دریافتی اونقدر زیاد نیست که مشترک رو به خاطرش محدود کنند

ثانیا دوست عزیز الان مسئله ی ما اینه که چرا اصلا می خوان اینترنت رو محدود حجمی کنند
    شما هر جور که حساب کنی دلیل موجهی برای این کار نمی بینی
    اونم تو شرایطی که داره حجم اطلاعات بالا میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان بنده الان از اینترنت نامحدود مخابرات استان تهران استفاده می کنم

با قیمت پایین سرویس نامحدود میده

اولاش خیلی دانلود می کردم ولی الان استفاده ی من شاید روزی 100 تا 300 مگابایت باشه من با آقای lamp23 موافقم

18. 3 کاربر از sahandz123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •