مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
من فکر کنم منظورش از صحبت در مورد دیوارها ،سد ها و دیوارهایی که تو زندگی باهاشون برخورد می کنیم بود...هرچی آرزوها مون تو زندگی بیشتر باشه این دیوارها هم بیشترن..دیوار بیشتر هم مساوی با حسرت بیشتر!مثلا حسرت فوتبالیست شدن یا بازیگر مطرح شدن که خودش گفت.(که البته تو تخیلات خودش از این دیوارها گذشته بود)
کلا اینجور افراد با شخصیت سنگین بدرد همچین جاهایی نمیخورن. قدرت شلوغ کاری و همراهی با غفوریان و جوان رو نداشت... اجراش هم بدرد مردم این زمونه نمیخورد. مردم بی حوصله و عصبین اصلا حوصله طنزهای سنگین رو ندارن. یه چیز ساده میخوان که سریع و بدون پیچیدگی به خنده وادارشون کنه دقیقا کسی مثل غفوریان....
الان امشب و فردا و پس فردا خندوانه پخش نمیشه؟
اخه 3 روز عزای عمومی اعلام شد
واقعا جای تاسف داره همچین سهل انکاری هایی از سوی دولت ها![]()
خطاب و تکرار کردن گارد امنیتی سالن به "اون سیاه پوسته" خیلی سخیفانه بود.
کاش بیشتر توجه میکرد غفوریان.
به هر حال هر دواجرا کننده در نوع خودشون ، خوب بودن ..
سلام
دوست عزیز من خودم هم به سجاد رای دادم ولی درست نیست کاری که غفوریان انجام داد لودگی بنامیم.
اون هم زحمت کشید و تونست چیزی اجرا کنه که به سلیقه مردم نزدیک تر باشه و بتونه باهاش رای بیاره.
اصلا این خنداننده برتر برا این هست که به مردم ثابت بشه کمدی و کمدین سخیف نیستند و برعکس برای خنده شما اینکار انجام میشه.
سجاد اجرای خوبی داشت ولی به نظرم خودش هم میدونست که نمیتونست از پس غفوریان بربیاد برای همین هر حرفی میخواست بزنه اومد و تو اجراش گفت انگار وداع آخر باشه.
به نظرم اگه میخواست صعود کنه باید کمی عام تر و ساده تر اجرا میکرد(مثله اجرای اول) چون برای یک سالن که اومدن تماشای تئاتر نبود ، وسعت بینندگانش به بزرگی ایران و طیف های مختلف مردم این کشور بود
اجراش دقیقا مثلِ فیلمی بود که عامه پسند نیست ولی خوراکِ منتقدین و مباحث حرفه ای هست.
سپاس از شما![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 24-09-2015 at 23:28.
با توجه ب پخش نشدن امشب و سه شب اینده احتمالا برنامه ها شون واسه مسابقه بهم میریزه
فک کنم قصد داشتن روز عید غدیر فینال باشه
حالا چه فرقی داره فینال چه روزی باشه ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)