تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 262 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اون بازی هلند و اسپانیا رو که گذاشته بودید در 2 پارت رو دانلود کردم و دیدم به عنوان یه طرفدار کونامی باید بگم:

اگه بازی که میخواد بیاد بازار این باشه باید بگم افتضاح در افتضاح در افتضاح .

کونامی داره تخته گاز میره به نابودی .
    همه چیش شده تبدیل به FIFA . بازیکن ها اصلا حرکات طبیعی ندارن. بازی بسیار غیر عادی شده. پاس ها کشککی !
    ضضربات غیر عادی . راه رفتن بازی کن ها مثل معتاد های الکی میمونه.

من باز هم میرم Pes 2006 بازی میکنم و یاد کونامی رو به گور میکنم . اصلا انتظار این رو نداشتم. واقعا خراب کرد. کاش نگاه میکرد به Pes 6 که چه بازی معرکه ای بود و الان چی شده ! واقعا متاسقم.

والا من نمیدونم ...!

هر کس از راه میرسه یه چیزی میگه .یکی میگه ارکید شده ! یکی میگه شبیه ساز ! یکی میگه به واقعیت نزدیک شده یکی میگه فیلم هندی شده ! و... سازهای مختلفی داریم .

من نمدونم زاویه دید شما به ویدیوهای گیم پلی بازی چطور هستش ! واقعا ادم شک میکنه !!!

به گذشته بر گردیم . در این شکی نیست PES2006 شاهکار کونامی بود اما در زمان خودش نه در دوره حاضر ! یک ARCADE واقعا دلچسب نه یک شبیه ساز . حتی فیقا هم مثل PES بازی ARCADE بود . خب نسبت به اون زمان هم نمیشد انتظار بیشتری داشت .

PES به دنبال شبیه سازی میره نه دنبال تقلید . اگر داره شبیه سازی میکنه اصلا دلیل نیست داره از فیفا تقلید میکنه !!! .

PES یک بازی شبیه ساز هستش نه یک بازی ARCADE . اگه شما بازی ARCADE دوست دارین باز داستان فرق میکنه !!! .

PES2015 شبیه سازی و واقعیت گرایی نسخه 6 بازی هستش و حال و هوای نسخه 6 رو برای شما تداعی میکنه ! .(اینو از خودم نگفنم . از مجموع حرفهای اونایی که بازی کردن میگم )

2. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میشه ویدیو و دقیقشو بگی ؟! مرسی
    ویدیو 60 mb ... ثانیه 53 54 .... پاسی که دیوید لوییز میده واقعا قابل درکه ؟؟؟ توپ با اون سرعت میاد رو پاش اونوقت بدونه اینکه هیچ تکونی تو حالت بدنش بخوره په پاسی با په دقت و سرعتی میده.....

دقیقه 1:09 پاس مولر .... اصلا همچین پاسی بدونه کوچگترین سختی با این دقت و سرعت برای من که غیر باوره....

دقیقه 2:47 توپی شواینی یک دو میکنه... پاس دومو که میگره استپ توپ به این راحتیو سرعت به نظر من طبیعی نیستش... کلا تو بحث استپ کردن توپ و کنترلش تو شرایط سخت یکم رو به بالا تخیلی عمل میکنن

خوشحال میشم شمام ببینی نظرتو بگی
    Last edited by Amir Sepehr; 27-08-2014 at 13:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ویدیو 60 mb ... ثانیه 53 54 .... پاسی که دیوید لوییز میده واقعا قابل درکه ؟؟؟ توپ با اون سرعت میاد رو پاش اونوقت بدونه اینکه هیچ تکونی تو حالت بدنش بخوره په پاسی با په دقت و سرعتی میده.....

دقیقه 1:09 پاس مولر .... اصلا همچین پاسی بدونه کوچگترین سختی با این دقت و سرعت برای من که غیر باوره....

دقیقه 2:47 توپی شواینی یک دو میکنه... پاس دومو که میگره استپ توپ به این راحتیو سرعت به نظر من طبیعی نیستش... کلا تو بحث استپ کردن توپ و کنترلش تو شرایط سخت یکم رو به بالا تخیلی عمل میکنن

منم جلوتر از شما بادیدن این ویدیو پی برده بودم متاسفانه تو بازی توپ اصلا یه جسم بی طرف نیست و یه جوریایی جاذبه داره با بازیکنی که حملش میکنه و در واقع یه جورایی توپ کنترل شده کار میکنه نه ازاد...
    با این که اصلا فیفا بازی نمیکنم اما تو فیفا این مورد خیلی خوب کار شده
    فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk

5. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درسته . اون صحنه هارو دیدم . دوتای اولی رو کاملا قبول دارم .اما سومی نه اینکه مورد نداره اما میشه ازش گذشت .

والا شما از اون ویدیو هیچی نکته مثبت ندیدی و فقط چندتا نقطه ضعف رو دست گداشتین روش برام جالبه !‌

خیلی نکات و پیشرفتهارو داره نشون میده اون ویدیو .

اینم بگم شما خیلی داری سخت میگیری . هیچوقت انتظار واقعیت محض رو نمیشد از یک بازی ویدیویی داشت .

7. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درسته . اون صحنه هارو دیدم . دوتای اولی رو کاملا قبول دارم .اما سومی نه اینکه مورد نداره اما میشه ازش گذشت .

والا شما از اون ویدیو هیچی نکته مثبت ندیدی و فقط چندتا نقطه ضعف رو دست گداشتین روش برام جالبه !‌

اینم بگم شما خیلی داری سخت میگیری . هیچوقت انتظار واقعیت محض رو نمیشد از یک بازی ویدیویی داشت .
    اتفاقا تو پست اولی که تو تاپیک دادم گفتم خیلی چیزا خوب شده ولی این مشکلاتو داره.....

مثلا همون صحنه یک دو کردن شواین اشتایگر شما استیل شوواینیو ببین... خیلی خیلی خوب دراوردن شخصی سازیو... حرکت دستاش موقع استچ توپ و پاس دادن خیلی شبیه واقعیت شده.... یه چیز دیگه ایم که هست چون وارد نسل جدید شدیم خود به خود حالا چه بجا چه نا بجا توقعمون رفته بالا .....
    Last edited by Amir Sepehr; 27-08-2014 at 13:46.

9. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درسته پیشرفت محسوس هستش اما به نظرم دوستون درس میگه به طور کلی باید یه فرقی بین ریتم بدنی بازیکنی که پاس محکم میده با بازیکنی پاس اروم میده وجود داشته باشه
    ولی در کل بازی امسال خیلی قابل تحمل تره تا پارسال

فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
    Last edited by CV30; 27-08-2014 at 15:20.

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همین که اولین بازی نسل بعدش به جای افتضاح قابل تحمله این خودش خیلیه برای این سری بازی که نشون میده داره از باتلاقی که شش سال توش گیر کرده بود داره بیرون میاد

12. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این تیزر رو حتما ببینین . یکی از طرفدارای بازی ساخته . واقغا جذاب و دیدنی هستش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 15 MB

14. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

احساس میکن مبازی اون اشباع رنگ غیر قابل تحمل نسخه 2014 رو بازم داره....
    خداییش اون پیس13 رو با تغییرات جزئی مث بافت صورت و مسترلیگ میدادن بیرون همه راضی بودن....امیدوارم این 15 هم خوب باشه بعد یه مدت پیس بزنیم جدید بزنیم

16. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستی مث اینکه دمو برا pc میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The release date of Pes 2015 demo for PC has been confirmed by Adam Bhatti.

According to his tweet, PES 2015 PC demo will be released around november 13th 2014.
    Demo for consoles (Xbox 360, Xbox one, PS3 and PS4) will be released on 17 september 2014.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •