واقعا تیم خوب بازی کرد اما دفاعش مشکل داره
هرچی حمله می کنه به جاش گل می خوره
تیم واقعا عالیه
بازیکنان واقعا خوب ان
مرسی امیر خان مرسی بچه ها
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
واقعا تیم خوب بازی کرد اما دفاعش مشکل داره
هرچی حمله می کنه به جاش گل می خوره
تیم واقعا عالیه
بازیکنان واقعا خوب ان
مرسی امیر خان مرسی بچه ها
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
امروز یکی از زیباترین بازی های لیگ را تماشا کردیم واقعا استقلال بازی هجومی و رو به جلویی را ارائه کرد و دوبار بازی باخته را مساوی کرد که نشان از بازی عالی تیم داره
ارنج تیم امروز عجیب و کم سابقه بود اما امیرخان نشان داده که تغییراتش همیشه مثبت و موثره
حضور هاشم در دفاع اخر خیلی عجیب بود اما خیلی بهتر از خرسندنیا کار کرد و دفاع را تا حدودی جمع و جور کرد
کل تیم امروز خوب با غیرت کار کردند اما نمیشه به راحتی از بازی زیبای کرار و امید ابراهیمی گذشت واقعا از بهترین خریدهای استقلال در چند سال اخیر بودند
باید بازی امید ابراهیمی و جواد نکونام در فصل گذشته را مقایسه کنید تا به تفاوت های این دو بازیکن پی ببرید
متاسفانه خبر از ورزشگاه ازادی رسیده که قلعه نویی با صادقی درگیری لفظی پیدا کرده = اینکه دوباری به برنامه 90 اعتراض کرده
با این کارها امثال فردوسی پور و نکونام به هدفشون که به حاشیه بردن استقلاله میرسند از امیرخان بعیده اینطوری خودشو درگیر حاشیه کنه
تبریک میگم واقعآ امروز عالی بودیم . پاسکاری های پشت محوطه خیلی خوب بود و نشون از هماهنگی تیم میداد
فقط یعقوب یکم سر در گم بود و پست تخصیصیشم نبود .
دو تا سوپر گل زدیم . کرار فوقالعادس تازه هنوز جا نیوفتاده تو تیم
تبریک می گم .
باید دید هفته های بعد چی کار می کنه کرار
به امید خدا این تیم همینجوری ادامه بده قهرمانه !
مدافع استقلال می گوید اظهارات رد و بدل شدهاش قلعه نویی نوعی بحث درون خانوادگی بوده و هیچ گاه برای استقلال حاشیه ایجاد نمیکند.
او همچنین شایعه جداییاش از استقلال را تکذیب میکند.
امیرحسین صادقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، درباره اتفاقاتی که برایش پس از دیدار برابر سایپا رخ داده است، اظهار کرد:
پس از پایان این دیدار برای تبریک این پیروزی به سمت آقای قلعهنویی رفتم اما دیدم که ایشان به دلیل بالای فشار بازی کمی عصبی و ناراحت است.
ایشان وقتی مرا دید کمی با من صحبت کرد و البته شاید برخی از صحبتهایشان کمی تند بوده باشد اما من هم تلاش داشتم وضعیتم را برایش توضیح دهم. با توجه به رابطهام با آقای قلعهنویی و شناختی که از او دارم هیچ وقت از انتقاداتش ناراحت نشدم.
وی ادامه داد:
اعتقاد آقای قلعهنویی این بود که من باید هر چه زودتر درباره وضعیتم اطلاع میدادم. البته من در ابتدای فصل به کادر فنی استقلال گفته بودم که میتوانم عمل نکنم و آن را به تاخیر بیاندازم اما تاکید کادر فنی بر این بود که من عمل شوم. البته این نکته را هم باید بگویم که قبل از امضای قرارداد لزوم عمل کردن من قطعی نبود و پس از برگشت تیم از ترکیه نظر کادر پزشکی روی عمل کردن من شد.
مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که ماجرای درگیریاش با یکی از حاضران در ورزشگاه چه بوده است؟ گفت:
یکی از افرادی که در سکوها نشسته بود و من اصلا او را نمیشناختم بعد از صحبتهای من و آقای قلعهنویی فکر کرد من به ایشان توهینی کردهام و به همین دلیل تلاش کرد با سر و صدا درست کردن عکس العملی نشان دهد. شاید این تماشاگر نمیدانسته که من به عنوان یکی از قدیمیهای استقلال هیچ وقت این اجازه را نمیدهم که حواشی به اردوی تیمم وارد شود.
وی ادامه داد:
بعد از بازی هم من با آقای قلعهنویی تماس گرفتم تا ماجرا را برایشان توضیح دهم. طبیعی است که آقای قلعهنویی از من ناراحت شوند. ایشان روی من برای خط دفاع حساب کرده و البته بحثهای درون خانوادگی چیزی است که در هر تیمی وجود دارد و نباید به آنها زیاد پرداخت.
در خود ورزشگاه آزادی هم قلعهنویی نظراتش را به من گفت و من تلاش کردم برای او توضیحاتی ارائه دهم. همه این را بدانند که من هیچ مشکلی با قلعهنویی ندارم و اتفاقات دیشب یک بحث درون خانوادگی بود. من به خود آقای قلعهنویی گفتم که از شنبه در خدمت استقلال هستم و امیدوارم بتوانم سریعتر به شرایط بازی برسم.
امیرحسین صادقی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد پس از بازی استقلال و سایپا او گفته است «خداحافظ استقلال» افزود:
نه. من اصلا چنین حرفی نزدهام.
نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا جای حق نشسته همینجوری نمیشه حق خوری کرد![]()
بائو: نکونام گفت خودت را قاطي نکن
ميثم بائو بعد از پايان فصل نقل و انتقالات به استقلال خوزستان پيوست اما هنوز بخاطر قوانين سازمان ليگ نتوانسته براي اين تيم بازي کند. varzesh3
باشگاه خوزستانی در تلاش است هر چه زودتر کارت بازی او صادر شود. بائو در همین خصوص به "ورزش سه" گفت: منتظرم هر چه زودتر کارت بازی ام صادر شود و بتوانم برای این تیم بازی کنم.
همین انتقال بائو به استقلال خوزستان حرف و حدیث هایی را مطرح کرد. این بازیکن همیشه با صراحت حرف هایش را زد و این بار هم از خودش دفاع کرد و در همین خصوص حرف های جالبی زد. اول از او پرسیدیم نظرش در مورد اینکه نکونام گفته؛قلعه نوعی رفقایش را جمع کرده تا از او حمایت کنند.»چیست که پاسخ داد:در این چند سال هیچوقت پشت سر کسی حرف نزدم و رک صحبت کردم .این ماجرا به زمانی برمی گردد که با نکونام هر دو در استقلال بازی می کردیم. بعد از ماجرای ایمان موسوی و عظیمی که مصاحبه هایی انجام دادند من به خانه موسوی رفتم و گفتم؛بالاخره شما با هم نان و نمک خوردید و این کارها درست نیست . من وظیفه خودم می دانستم که از حاشیه در تیم جلوگیری کنم. فردا صبح همان شب نکونام ساعت 6 صبح به من زنگ زد و گفت: «خودت را قاطی این مسائل نکن!»نکونام در اردوی تیم ملی بود و حتی به من گفت: می خواهی فصل بعد در استقلال بمانی که این کارها را می کنی.»من هم جواب دادم فصل آینده می بینم چه کسی در استقلال می ماند. وقتی به تراکتور رفتم و قرارداد بستم به نکونام پیامک زدم و گفتم؛من از استقلال رفتم اما تو ماندی!»البته او جواب نداد.
او در پاسخ به این سوال که در این مدت قلعه نوعی را دیدی یا نه گفت: من امیرخان را ندیدم. اگر واقعا ایشان به من گفته بود این مصاحبه را انجام دهم چرا من بی تیم ماندم؟! چه نفعی برای من داشت؟من هیچوقت چشمم را روی حق نمی بندم و حرفم را بدون ترس می زنم. پارسال هم که در تراکتور بودم مصاحبه می کردم و فقط از خدا می ترسم. 2 هفته پیش بعد از این مصاحبه خودم به قلعه نوعی زنگ زدم که اعصابش خرد بود. امیرخان گفت: جان دخترت راست و حسینی حقیقت را بگو .. اما یک ساعت بعد زنگ زد و گفت: لزومی ندارد صحبت کنی و نمی خواهم ماجرا پیچ دار شود. بدون اینکه ایشان در جریان باشد من با یک خبرنگار صحبت کردم. از کسی هم نمی ترسم. همین امسال یک دلال به من گفت: 500 میلیون برایت قرارداد می بندم اما 200 میلیون برمی دارم. من هم جواب دادم؛ حاضرم 10 سال بیرون بمانم ولی اینطوری فوتبال بازی نکنم.
او در مورد ماجرای خوزستانی شدنش و اینگه می گفتند،قلعه نوعی سفارش او را کرده هم صحبت کرد: آقای روشنایی به من زنگ زد و خواهش کرد به کسی نگویم که با این باشگاه مذاکره کردم. من هم به هیچ کس نگفتم و قسم می خورم که امیرخان هم خبر نداشت. شب بازی استقلال خوزستان و استقلال تهران من در هتل قرارداد داخلی بستم و هیچ کس خبر نداشت. من از کسی نمی ترسم که حقیقت را پنهان کنم.
لحظه ای که کرار چند نفرو جاگذاشت ولی شوتش گل نشد عکس العمل میداوودیو ببینیداز گل نشدن شوت کرار چه افسوسی میخوره پشت دروازه
ایول تعصب
یادش به خیر همیشه بوی گل ......لعنت به اون مصدومیت....ا چه گلایی از 40 متری میزد.....
بخاطر زحماتی که رحمتی واسه تیم کشید ، موافقم که حسابی تشویقش کنیم تا بدونه هوادار استقلال معرفت داره.
باید از حاشیه های الکی پرهیز کنیم و فقط به فکر برتری تاکتیکی توی زمین باشیم.
امیدوارم بازی با پیکان رو بافکر و برنامه شروع کنیم . ببریم از لحاظ روانی در موقعیت خیلی خوبی قرار میگیریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)