تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 70 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه mamad1994s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا تیم خوب بازی کرد اما دفاعش مشکل داره
    هرچی حمله می کنه به جاش گل می خوره
    تیم واقعا عالیه
    بازیکنان واقعا خوب ان
    مرسی امیر خان مرسی بچه ها

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk

2. 5 کاربر از mamad1994s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امروز یکی از زیباترین بازی های لیگ را تماشا کردیم واقعا استقلال بازی هجومی و رو به جلویی را ارائه کرد و دوبار بازی باخته را مساوی کرد که نشان از بازی عالی تیم داره

ارنج تیم امروز عجیب و کم سابقه بود اما امیرخان نشان داده که تغییراتش همیشه مثبت و موثره

حضور هاشم در دفاع اخر خیلی عجیب بود اما خیلی بهتر از خرسندنیا کار کرد و دفاع را تا حدودی جمع و جور کرد

کل تیم امروز خوب با غیرت کار کردند اما نمیشه به راحتی از بازی زیبای کرار و امید ابراهیمی گذشت واقعا از بهترین خریدهای استقلال در چند سال اخیر بودند

باید بازی امید ابراهیمی و جواد نکونام در فصل گذشته را مقایسه کنید تا به تفاوت های این دو بازیکن پی ببرید

متاسفانه خبر از ورزشگاه ازادی رسیده که قلعه نویی با صادقی درگیری لفظی پیدا کرده = اینکه دوباری به برنامه 90 اعتراض کرده

با این کارها امثال فردوسی پور و نکونام به هدفشون که به حاشیه بردن استقلاله میرسند از امیرخان بعیده اینطوری خودشو درگیر حاشیه کنه

4. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

تبریک میگم واقعآ امروز عالی بودیم . پاسکاری های پشت محوطه خیلی خوب بود و نشون از هماهنگی تیم میداد

فقط یعقوب یکم سر در گم بود و پست تخصیصیشم نبود .

دو تا سوپر گل زدیم . کرار فوقالعادس تازه هنوز جا نیوفتاده تو تیم

6. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تبریک میگم واقعآ امروز عالی بودیم . پاسکاری های پشت محوطه خیلی خوب بود و نشون از هماهنگی تیم میداد

فقط یعقوب یکم سر در گم بود و پست تخصیصیشم نبود .

دو تا سوپر گل زدیم . کرار فوقالعادس تازه هنوز جا نیوفتاده تو تیم

تبریک می گم .
    باید دید هفته های بعد چی کار می کنه کرار

8. این کاربر از belohorizente بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به امید خدا این تیم همینجوری ادامه بده قهرمانه !

10. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض امیرحسین صادقی: هیچ وقت از انتقادات قلعه نویی ناراحت نشدم/ نگفتم «خداحافظ استقلال»

مدافع استقلال می گوید اظهارات رد و بدل شده‌اش قلعه نویی نوعی بحث درون خانوادگی بوده و هیچ گاه برای استقلال حاشیه ایجاد نمی‌کند.

او همچنین شایعه جدایی‌اش از استقلال را تکذیب می‌کند.

امیرحسین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا
    ، درباره اتفاقاتی که برایش پس از دیدار برابر سایپا رخ داده است، اظهار کرد:

پس از پایان این دیدار برای تبریک این پیروزی به سمت آقای قلعه‌نویی رفتم اما دیدم که ایشان به دلیل بالای فشار بازی کمی عصبی و ناراحت است.

ایشان وقتی مرا دید کمی با من صحبت کرد و البته شاید برخی از صحبت‌هایشان کمی تند بوده باشد اما من هم تلاش داشتم وضعیتم را برایش توضیح دهم. با توجه به رابطه‌ام با آقای قلعه‌نویی و شناختی که از او دارم هیچ وقت از انتقاداتش ناراحت نشدم.

وی ادامه داد:

اعتقاد آقای قلعه‌نویی این بود که من باید هر چه زودتر درباره وضعیتم اطلاع می‌دادم. البته من در ابتدای فصل به کادر فنی استقلال گفته بودم که می‌توانم عمل نکنم و آن را به تاخیر بیاندازم اما تاکید کادر فنی بر این بود که من عمل شوم. البته این نکته را هم باید بگویم که قبل از امضای قرارداد لزوم عمل کردن من قطعی نبود و پس از برگشت تیم از ترکیه نظر کادر پزشکی روی عمل کردن من شد.
    مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که ماجرای درگیری‌اش با یکی از حاضران در ورزشگاه چه بوده است؟ گفت:

یکی از افرادی که در سکوها نشسته بود و من اصلا او را نمی‌شناختم بعد از صحبت‌های من و آقای قلعه‌نویی فکر کرد من به ایشان توهینی کرده‌ام و به همین دلیل تلاش کرد با سر و صدا درست کردن عکس العملی نشان دهد. شاید این تماشاگر نمی‌دانسته که من به عنوان یکی از قدیمی‌های استقلال هیچ وقت این اجازه را نمی‌دهم که حواشی به اردوی تیمم وارد شود.
    وی ادامه داد:
    بعد از بازی هم من با آقای قلعه‌نویی تماس گرفتم تا ماجرا را برایشان توضیح دهم. طبیعی است که آقای قلعه‌نویی از من ناراحت شوند. ایشان روی من برای خط دفاع حساب کرده و البته بحث‌های درون خانوادگی چیزی است که در هر تیمی وجود دارد و نباید به آنها زیاد پرداخت.

در خود ورزشگاه آزادی هم قلعه‌نویی نظراتش را به من گفت و من تلاش کردم برای او توضیحاتی ارائه دهم. همه این را بدانند که من هیچ مشکلی با قلعه‌نویی ندارم و اتفاقات دیشب یک بحث درون خانوادگی بود. من به خود آقای قلعه‌نویی گفتم که از شنبه در خدمت استقلال هستم و امیدوارم بتوانم سریع‌تر به شرایط بازی برسم.

امیرحسین صادقی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد پس از بازی استقلال و سایپا او گفته است «خداحافظ استقلال» افزود:

نه. من اصلا چنین حرفی نزده‌ام.

12. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

بازم میگم باخت مهم نبود اصلا مهم نبود , چون با این باخت از هیچکدوم از تیمای لیگ برتر عقب نمیفتیم الا خود همین سپاهان !! یعنی این باخت طوری نیست که وضعیت مارو حتی در اول فصل هم بهم بریزه چون هیچ تیمی بهمون با این باخت هم نمیرسه ! فقط این سپاهان بود که خودشو با داوری کند رفت بالا که اونم خدا بزرگه بهش میرسیم !!!! تنها اعصاب خوردیه من فقط و فقط به خاطر این داوری مضحک و خنده داره همین ... ولی یه خدایی اون بالا هست !! این 3 امتیاز از گلو سپاهان و آقای فغانی اگه پایین رفت شما هر چی خواستید به من بگید ...

خدا جای حق نشسته همینجوری نمیشه حق خوری کرد

14. 11 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بائو: نکونام گفت خودت را قاطي نکن

ميثم بائو بعد از پايان فصل نقل و انتقالات به استقلال خوزستان پيوست اما هنوز بخاطر قوانين سازمان ليگ نتوانسته براي اين تيم بازي کند.

باشگاه خوزستانی در تلاش است هر چه زودتر کارت بازی او صادر شود. بائو در همین خصوص به "ورزش سه" گفت: منتظرم هر چه زودتر کارت بازی ام صادر شود و بتوانم برای این تیم بازی کنم.

همین انتقال بائو به استقلال خوزستان حرف و حدیث هایی را مطرح کرد. این بازیکن همیشه با صراحت حرف هایش را زد و این بار هم از خودش دفاع کرد و در همین خصوص حرف های جالبی زد. اول از او پرسیدیم نظرش در مورد اینکه نکونام گفته؛قلعه نوعی رفقایش را جمع کرده تا از او حمایت کنند.»چیست که پاسخ داد:در این چند سال هیچوقت پشت سر کسی حرف نزدم و رک صحبت کردم .این ماجرا به زمانی برمی گردد که با نکونام هر دو در استقلال بازی می کردیم. بعد از ماجرای ایمان موسوی و عظیمی که مصاحبه هایی انجام دادند من به خانه موسوی رفتم و گفتم؛بالاخره شما با هم نان و نمک خوردید و این کارها درست نیست . من وظیفه خودم می دانستم که از حاشیه در تیم جلوگیری کنم. فردا صبح همان شب نکونام ساعت 6 صبح به من زنگ زد و گفت: «خودت را قاطی این مسائل نکن!»نکونام در اردوی تیم ملی بود و حتی به من گفت: می خواهی فصل بعد در استقلال بمانی که این کارها را می کنی.»من هم جواب دادم فصل آینده می بینم چه کسی در استقلال می ماند. وقتی به تراکتور رفتم و قرارداد بستم به نکونام پیامک زدم و گفتم؛من از استقلال رفتم اما تو ماندی!»البته او جواب نداد.

او در پاسخ به این سوال که در این مدت قلعه نوعی را دیدی یا نه گفت: من امیرخان را ندیدم. اگر واقعا ایشان به من گفته بود این مصاحبه را انجام دهم چرا من بی تیم ماندم؟! چه نفعی برای من داشت؟من هیچوقت چشمم را روی حق نمی بندم و حرفم را بدون ترس می زنم. پارسال هم که در تراکتور بودم مصاحبه می کردم و فقط از خدا می ترسم. 2 هفته پیش بعد از این مصاحبه خودم به قلعه نوعی زنگ زدم که اعصابش خرد بود. امیرخان گفت: جان دخترت راست و حسینی حقیقت را بگو .. اما یک ساعت بعد زنگ زد و گفت: لزومی ندارد صحبت کنی و نمی خواهم ماجرا پیچ دار شود. بدون اینکه ایشان در جریان باشد من با یک خبرنگار صحبت کردم. از کسی هم نمی ترسم. همین امسال یک دلال به من گفت: 500 میلیون برایت قرارداد می بندم اما 200 میلیون برمی دارم. من هم جواب دادم؛ حاضرم 10 سال بیرون بمانم ولی اینطوری فوتبال بازی نکنم.

او در مورد ماجرای خوزستانی شدنش و اینگه می گفتند،قلعه نوعی سفارش او را کرده هم صحبت کرد: آقای روشنایی به من زنگ زد و خواهش کرد به کسی نگویم که با این باشگاه مذاکره کردم. من هم به هیچ کس نگفتم و قسم می خورم که امیرخان هم خبر نداشت. شب بازی استقلال خوزستان و استقلال تهران من در هتل قرارداد داخلی بستم و هیچ کس خبر نداشت. من از کسی نمی ترسم که حقیقت را پنهان کنم.
    varzesh3

16. 10 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لحظه ای که کرار چند نفرو جاگذاشت ولی شوتش گل نشد عکس العمل میداوودیو ببینید از گل نشدن شوت کرار چه افسوسی میخوره پشت دروازه
    ایول تعصب

یادش به خیر همیشه بوی گل ......لعنت به اون مصدومیت....ا چه گلایی از 40 متری میزد.....

18. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

بخاطر زحماتی که رحمتی واسه تیم کشید ، موافقم که حسابی تشویقش کنیم تا بدونه هوادار استقلال معرفت داره.
    باید از حاشیه های الکی پرهیز کنیم و فقط به فکر برتری تاکتیکی توی زمین باشیم.
    امیدوارم بازی با پیکان رو بافکر و برنامه شروع کنیم . ببریم از لحاظ روانی در موقعیت خیلی خوبی قرار میگیریم

20. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •