اوزيل يه فوتباليست بزرگه.شكي هم در اين نيست.در جام جهاني هم عالي بود.ولي در ليگ برتر اصلا بازي بدون توپ نداره.شما بازي پر فشار بايرن و بازيكنايي نثل الابا رو ببينين كه موقع توپ نداشتن مثل چي براي بازپس گيريش تلاش ميكنن
اوزيل يه فوتباليست بزرگه.شكي هم در اين نيست.در جام جهاني هم عالي بود.ولي در ليگ برتر اصلا بازي بدون توپ نداره.شما بازي پر فشار بايرن و بازيكنايي نثل الابا رو ببينين كه موقع توپ نداشتن مثل چي براي بازپس گيريش تلاش ميكنن
استون ویلا 0-3 آرسنال
منبع: Arsenal .ir
#################
ویدئو گلهای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکهای دیگر به صورت اچ دی از شبکه CANAL+SPORT HD POL
Ozil 0-1
Welbeck 0-2
Cissokho 0-3 ( O.G )
صحبت های ونگر پس از پیروزی مقابل استون ویلا
آرسن ونگر پس از پیروزی مقابل استون ویلا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.
در مورد پیروزی ...
واکنشی بود که پس از دیدار سه شنبه شب به آن نیاز داشتیم .استون ویلا بازی را خوب شروع کرد و یکی دو موقعیت خطرناک ایجاد کرد ولی پس از آن کنترل بازی را در دست داشتیم و در 3 دقیقه 3 گل به ثمر رساندیم . بعد از آن در نیمه ی دوم همه چیز به مالکیت و کنترل بازی برمی گشت زیرا آنها زیاد از لاک دفاعی خود خارج نمی شدند . در کل پیروزی قانع کننده ای بود که دنی ولبک و مسوت اوزیل در آن گلزنی کردند و این نیز اهمیت دارد .
در مورد وسوسه شدن مانور دادن روی ترکیب امروز ...
بازی به بازی به آنچه میخواهم بیشتر نزدیک می شوم .کمی تفاوت دارد ولی نه خیلی زیاد . امروز اوزیل پشت سر خط میانی آنها بازی کرد زیرا فکر می کردم آنها کار را برایمان دشوار کنند ولی برای ما مهم است که اوزیل را بین خط هافبک و دفاع حریف داشته باشیم و بازی را به جلو بریم . این راه جواب داد ولی او می تواند در هر جا بازی کند . عقیده دارم تیم خوب کار کرد و کار برای تک تک اعضا ساده تر شد .
در مورد گل ولبک ...
او گلی شبیه به آن گلی که به سویس زد به ثمر رساند . یک سانتر از چپ و او به سمت ان رفت . زمان بندی حرکاتش خوب است .فکر میکنم او امروز عملکرد بسیار خوبی ارائه داد به این دلیل که به خوبی حفظ توپ می کرد .حفظ توپ مهم است و او در در کل به عنوان مهاجم مرکزی بازی خوبی ارائه داد .
در مورد عملکرد اوزیل ...
خیلی خوشحالم از اینکه او در سریع ترین زمان ممکن از آن توپ بهره برد و گلزنی کرد .تقصیر و اشتباه شما[رسانه ها] نیست .نمی گویم تقصیر شما بود . تنها این را می گویم که چقدر خوب متوجه شدید جای خالی چه چیزی در تیم وجود دارد .برای او بسیار مهم بود که گل به ثمر برساند .
در مورد شگفت زده شدن از عملکرد هجومی استون ویلا ...
بله . نمیدانم چرا . باید از پل لمبرت بپرسید .
در مورد الکسیس سانچز...
سانچز امروز استراحت داشت و البته او کاملا در دسترس بود .
در مورد در نظر نداشتن بازی دادن به اوزیل ...
نه ، نه، واقعا نه. همیشه چنین چیزی را در نظر می گیرید . من بازیکنان هجومی زیادی دارم و همیشه به دنبال پیدا کردن بالانس مناسب هستید و این همیشه آسان نیست زیرا من به سانچز که بازی های زیادی انجام داده بود استراحت دادم . بازیکنان باتجربه ی زیادی داریم که اکنون بازی نمی کنند و کیفیت فوق العاده ای دارند اما همچنین احساس کردم جایی هستیم که باید به اوزیل نشان دهیم به او اعتماد داریم . او هم نشان داد وقتی تحت نظر است قادر است واکنش نشان دهد .
در مورد آسیب رسیدن به اعتماد به نفس اوزیل در صورت کنار گذاشتنش...
همیشه مساله ی حساسی است . هیچگاه نمی دانید افراد به این مساله واقعا چه واکنشی نشان می دهند .
در مورد ترجیح اوزیل به بازی در کدام پست ...
در مرکز ولی می توانم به شما 10 بازیکن دیگر در تیم را به شما بدهم که میخواهند در مرکز بازی کنند
مصاحبه دنی ولبک پس از نخستین گلش برای آرسنال در جریان پیروزی ۳-۰ برابر استون ویلا...
در مورد پیروزی...
شروع و عملکرد تیمی خوبی داشتیم. توپ را به چرخش در آوردیم و به دفع آنها نفوذ کردیم. این تفاوت را رقم زد.
در مورد زدن 3 گل در 4 دقیقه...
میدانستیم که بازی سختی با استون ویلا داریم. هرگز بازی آسانی در لیگ برتر وجود ندارد. زمانی که گل نخست را زدیم به نظر میرسید کنترل بازی را بدست گرفته ایم.
در مورد اینکه از بازی کردن در آرسنال لذت میبرد...
هنوز به اندازه ای که باید، با تیم تمرین نکرده ام ولی حالا بازیکنان را بهتر میشناسم. مطمئنم در آینده درک متقابل بهتری وجود خواهد داشت
منبع: Arsenal.ir
مثل اینکه صحبت های اومدن کاوانی خیلی جدی تر شده. تو PSG از پست و میزان بازیش راضی نیست. اگ بتونن کاوانی رو بگیرن بالاخره میشه امیدوار شد که کم کم دوباره از یه ترکیب نیم بند و وابسته به شانس به سوی ترکیب کامل بریم. ولی باید خرج کنن. صحبت هایی هم هست که میخوان رویس رو هم بگیرن و یه زوج خفن درست کنن.
کاوانی شایعس عمرا اتفاق بیافته. به نظر من تیم ی دفاع چپ تاپ ی هافبک دفاعی و یه سنتربک ب جای مرته نیاز داره تا ترکیب کامل بشه. حالا اینکه اینا عقلشون میرسه بخرن یا ن بحث دیگریست
پایگاه خبری GunnersTrust: کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با تاتنهام دقایقی پیش انجام شد. در ادامه می توانید تیتر مباحث گفته شده در این کنفرانس را ملاحظه کنید. متن کامل اخبار پس از انتشار در سایت قرار داده خواهد شد.
26 سپتامبر: کنفرانس پیش از دیدار با تاتنهام
اخبار تیم: فلامینی بازگشته است.
ونگر: "به ثابت قدم بودن افتخار می کنم."
ونگر: "چمبرز به بازیکن ثابت تبدیل شده است."
رییس: "همیشه طرفدار ثبات بوده ام."
ونگر: "بهترین مهاجمان در لیگ برتر هستند."
ونگر: "اوزیل و ولبک همکاری خوبی دارند."
Arsenal.com
مترجم: Rebecca
پایگاه خبری GunnersTrust: بخش های دیگر صحبت های آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل تاتنهام.
در مورد واکنش سریع به شکست مقابل ساوتهمپتون...
مایوس کننده بود که مقابل ساوتهمپتون حذف شویم اما می توانستیم تیم کاملا متفاوتی باشیم زیرا نسبت به بازی مقابل استون ویلا 10 بازیکن را تغییر دادم. اکنون بیشتر عملکرد دیدار مقابل ویلا را در ذهن خود داریم و می خواهیم خوب عمل کنیم. اما همچنین می خواستیم در جام اتحادیه جلوتر برویم اما ساوتهمپتون خیلی خوب بازی کرد. باید آنها را به عنوان یکی از برجسته ترین تیم های این فصل لیگ برتر در نظر بگیرید.
در مورد استفاده از سیستم چرخشی در تیم...
برای بازیکنانی که بازی های زیادی انجام نداده اند سخت است که به ترکیب بیایند و در بهترین فرم خود باشند. همیشه می خواهید در قبال بازیکنانی که بطور مداوم در سطح رقابتی حضور ندارند سخت گیر باشید. باید بیشتر به بازیکنان جوان نگاه کنید و از این نظر باور دارم که بازیکنانی مانند ایساک هایدن و هکتور بلرین نشان داده اند که کیفیت لازم برای حضور در ترکیب را دارند و باور دارم که در مجموع دیوید اوسپینا بازی خوبی ارائه کرد.
در مورد پشیمانی از عدم جذب یک هافبک دفاعی...
نه به هیچ وجه. ابو دیابی یک گزینه است زیرا او بازیکن با کیفیتی است. اگر در بازار به دنبال بازیکنی با کیفیت تر از دیابی باشید، برای پیدا کردن آن به مشکل بر خواهید خورد. او برای یک سال و نیم بازی نکرده و سعی کردم راه حلی پیدا کنم تا هم برای او و هم برای ما مناسب باشد. اتفاقی که می افتد این است که او در حال حاضر در بهترین فرم خود نیست زیرا به بازی های بیشتری نیاز دارد. او سرعت و قدرت لازم در چالش ها که نقطه قوت او نیز هست را بدست نیاورده اما اگر بتوانم او را از آسیب دیدگی دور نگه دارم، او باز می گردد و می تواند راه حل قابل قبولی برای خودش و ما باشد.
در مورد استفاده از سیستم چرخشی در دوره فشرده پیش رو...
در حال حاضر واقعا نه، به بازی بعدی نگاه می کنم زیرا بازی بزرگی است و اعتماد به نفس ما برای حضور در دیدارهای بعدی را شکل می دهد. این حقیقت دارد که هفته بزرگی برای ماست بنابراین اجازه دهید آن را خوب شروع کنیم.
در مورد نتایج مالی باشگاه...
سود ما کاهش یافته و به اندازه سال های قبل نبود زیرا پول زیادی را هزینه کردیم. وقتی نیاز است خرید کنیم، خوب است که پشتوانه خوبی داشته باشیم و وقتی بازیکنان مناسب وجود داشته باشند و ما نیاز به تقویت ترکیب خود داشته باشیم، این کار را خواهیم کرد. اما فکر می کنم در دو سال گذشته ما پول بسیاری را سرمایه گذاری کردیم و این کار را با پولی که در دسترس داریم ادامه خواهیم داد.
در مورد حضور لمپارد در سیتی...
همواره باید در دو جنبه قضاوت کنید، یکی اخلاقی و دیگر قانونی و تنها به این بستگی دارد که موضع را چگونه در نظر می گیرید. فکر می کنم این قانونی است؟ اگر اینطور باشد پش باید به آن احترام بگذارید و بازیکن باید با تصمیمات خود کنار بیاید. به این واقعیت که او می خواهد در سطح اول بازی کند احترام می گذارم و شاید در چلسی به هیچ وجه چنین موقعیتی نداشت. واقعا تمام مسائل پشت این ماجرا را نمی دانم. آیا او اول برنامه داشت که به نیویورک برود و سپس به سیتی بیاید؟ طمئن نیستم. واقعا فکر می کنم او می خواست به خارج و نیویورک برود و ناگهان این شرایط در لیگ برتر به وجود آمد و او نیز پذیرفت. او به مراتب بهتر از من می تواند توضیح دهد، نمی دانم مسائل پشت این ماجرا چیست.
در مورد یک دوره کلیدی...
با شما موافقم که دومین بخش مهم فصل را پیش رو داریم. اولین مانع دیدار مقابل بشیکتاش بود که بعد از جام جهان و در شروع لیگ برتر باید از آن عبور می کردیم. شروع ما معقول بود و اکنون دومین بخش بازی هایی است که به شما نشان می دهد چقدر قوی و خوب هستیم.
در مورد حمایت از قانون ضد تبعیض در ورزش (معروف به قانون رونی)...
من حامی هر نوع مقابله با تبعیض هستم و رویای حضور در جامعه ای را دارم که شایستگی و صلاحیت در آن ملاک باشد و مهم نیست از کجا می آیید و یا رنگ پوست یا فرهنگ شما چیست. این مهمترین چیز برای من است. فکر نمی کنم نیاز باشد در مورد یک شغل تبعیض لحاظ شود. نمی خواهم بخشی از چنین فرهنگی باشم که وقتی کاری بدست می اورم، فکر کنم بخاطر این است که از جای خاصی آمده ام. از نگاه دیگر این مساله می تواند حتی دلگرم کننده باشد. تنها رویای حضور در یک دنیای رقابتی را دارم که در آنها همه تنها به این دلیل که در کارشان خوب هستند، شغلی را بدست بیاروند. طرفدار چنین چیزی هستم. در فرانسه مناظره ای داشتم که باید هیچ گونه تبعیض در مورد زنان یا مردان وجود داشته باشد یا نه؟ به نظرم تنها میزان شایستگی است که اهمیت دارد.
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل تاتنهام را اعلام کرد.
در مورد اخبار تیم...
فلامینی به ترکیب بازگشته و مصدومان بلند مدت ما باز نگشته اند.
در مورد وضعیت مابقی اعضای تیم...
همه در شرایط قبلی هستند. مونرئال هنوز بازنگشته. نفراتی مانند جیرود، دبوشی و والکات نیز در دسترس نیستند.
در مورد کایرن گیبز...
حالش خوب است.
در مورد پر مرته ساکر...
او نیز در دسترس است. امروز در تمرینات عادی شرکت داشت و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد.
* آرسنال 4 تا از 5 بازی قبلی خودش برابر تاتنهام رو در لیگ برده ، اونا 2 برد 1-0 و 2 برد 5-2 داشتند .
* تاتنهامی ها فقط یکی از 21 بازیشون در ورزشگاه خانگی آرسنال رو با پیروزی به پایان رسوندند .
* آخرین باری که آرسنال موفق نشد در خونش برابر تاتنهام در لیگ برتر گلزنی کنه ، برمیگرده به سال 1998 . از اون زمان تا به حال ، توپچی ها در 15 بازی موفق به زدن 38 گل شدند .
* تاتنهام در سال 2014 تا به حال 6 پنالتی رو به حریفان تقدیم کرده که فقط منچستریونایتد از این نظر آمار بدتری داره .
* آرسنال در فصل پیش از 10 بازی ای که دربی بودند ، 25 امتیاز به دست آورد (8 برد 1 تساوی 1 باخت) اونها هفته ی ابتدایی امسال رو هم با پیروزی در یک دربی دیگه برابر کریستال پالاس شروع کردند .
اینم پاسای موفق روسیچکی توی دربی ای قبلی ( بازی 2-0 معروف جام حذفی ) که توی خونه ی آرسنال بود .
اینم پاسای موفق روسیچکی به کازورلا توی اون بازی
نمودار حرارتی روسیچکی توی اون دربی
gunnerstrust.com
Last edited by Sara; 27-09-2014 at 16:23.
آرسنال ۱ - تاتنهام ۱
توپچی ها با تساوی خانگی مقابل اسپرز دو امتیاز ارزشمند را از دست دادند...
آرسنال که در هفته ششم لیگ برتر در داربی شمال لندن میزبان تاتنهام بود شروعی طوفانی داشت و از همان ابتدای نمایشی هجومی ارائه داد اما تنها صاحب چند موقعیت نصفه و نیمه شد که بازیکنان آرسنال موفق به استفاده از آنها نشدند.
مصدومیت آرتتا در نیمه اول و تعویض او با متیو فلامینی تاثیر زیادی در روند بازی داشت و پس از این تعویض تاتنهامی ها از لاک دفاعی بیرون آمدند و برای چند دقیقه ای سوار بر بازی شدند. جدی ترین موقعیت آنها با کنترل بسیار بد آدبایور از دست رفت.
در ادامه باز هم آرسنال این بار روی حرکت خوب رمزی و پاس او برای چمبرلین صاحب موقعیت شد که شوت اوکس را هوگو لوریس به زیبایی مهار کرد.
در آخرین دقایق نیمه اول هم مصدومیت آرون رمزی از ناحیه همسترینگ باعث شد ونگر دومین تعویض اجباری خودش را هم در نیمه اول انجام دهد و سانتی کازورلا را به جای رمزی به میدان بفرستد.
شروع نیمه دوم هم به مانند نیمه اول از سوی آرسنال هجومی دنبال شد و جدی ترین موقعیت آرسنال در شروع نیمه دوم حرکت تیمی خوبی بود که به اوزیل ختم شد ولی او موفق نشد با ضربه بغل پای خود دروازه را باز کند.
در حالی که توپ و میدان در اختیار آرسنال بود در دقیقه 56 اشتباه فلامینی پشت محوطه جریمه موقعیتی خوب برای اسپرز فراهم کرد و ناصر چادلی موفق شد روی این حرکت دروازه آرسنال را باز کند.
پس از این گل آرسنال تلاش زیادی برای بازگشت به بازی کرد و ورود سانچز به زمین در دقیقه 60 به این امر کمک کردو در نهایت موفق شد در دقیقه 74 توسط چمبرلین گل تساوی را به ثمر برساند.
بعد از این گل آرسنال باز هم به حملات خود ادامه داد اما در امر ایجاد موقعیت جدی ناکام ماند و اسپرز موفق شد در روز درخشش هوگو لوریس و یونس کابول یک امتیاز ارزشمند از امارات به خانه ببرد.
آرسنال چهارشنبه شب در دور دوم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان میزبان گالاتاسرای خواهد بود.
منبع:Arsenal.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)