تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 37 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خب بازی نصبش 50 دیقه طول کشید که کتلتم کرد...
    خب اول که بازی رو اجرا میکنید دیگه سادگی سری های I و II و انجمن برادری وجود نداره....تبلیغ ها پشت سر هم....
    شروع بازی یه سری شخصیت رو نشون میده قفلن و قابل بازی نیستن....
    با انتخاب شخصیت اصلی بازی وارد بازی میشیم...
    در این حین اون علامت سیو اتومات رو اعصابه چون 3 ثانیه به 3 ثانیه ظاهر میشه....در واقع موسو وقتی تکون میدی ظاهر میشه...تر سیدم پلک زدنمم سیو کنه... :|
    خوب داستان از ناکجا باد شروع میشه که وسط یه حمله ان...شخصیت ابتدایی بازی نمیدونم تمپلاره یا اسسین...که کاملا" به نظر میرسه تمپلاره...که کتاب کودکس ها رو میره و از یه اسسین پس میگیره و میبره تو مقبره قفلش میکنه....متاسفانه این تمپلاره به نظر میرسه یه شمشیر داره با امکانات Apple Of Eden که اعصابمو کاملا" داغون کرد که با استفاده از اون اسسینو دود کرد فرستاد هوا...(البته فعلا" زود زود بازی کردم و صدا رو بسته بودم زیاد متوجه جریان نشدم....که در این بین دو نفر که معلومه روحانی مسیحی هستنو آتیش میزنن و اعدام میکنن)
    که وقتی این تمپلار از مقبره میاد بیرون با حمله ی اسسین ها روبه رو میشه که یه اسسین با شکل و شمایل الطیر (البته با لباس سیاه) میاد و میکشتش...
    فیلمای بازی خوبن ولی گرافیک در حد دارک سولز II با گرافیک پایین....
    خوب بعد میریم به 7 سال قبل وقتی آرنو با پدرش تو قصر دارن راه میرن و توجه آرنو رو یه دختره به خودش جلب میکنه(بچه 7،8 ساله!!!!) و یه ماجراهایی پیش میاد که بازی کنید ببینین...
    خب میریم به سمت گیم پلی....همون طور که گفته شده بود حرکات پارکوری به حرکات بازی های قبلی مضاف شدن که خیلی جذاب و نرم میکنن گیم پلیرو که اینا تا جایی جلب توجه میکنن که میرسیم به اولین لگ ها تو گیم پلی و بازی هی میپره...خب یوبی گفته که بازی لگ داره و شاید با پچی که میدن درست بشه....این دومین شاهکار یوبی تو این 6 ماهس بعد WDیعنی نمرات بازی حق دارن کم باشن....البته لگ ها در حد WD نیستن ولی بازم اذیت میکنن...فریم بر ثانیه رو کلا" بیخیال میشیم و از کنارش رد میشیم()
    کنترل های بازی رو اعصابه که ورژن به ورژن عوضشون میکنن...به هیچ وجه من وجوهی هم نمیشه مثل قبلیاش کرد چون کاملا" کاربردا متفاوت شده....بازی کمی حال بهم زن شده از این نظر....
    خب گرافیک گیم پلی....گرافیک فیلم ها که فاجعه...ولی گیم پلی گرافیک خوبی داره (خوب نه عالی) البته من رو وری های بازی کردم که تو بار دومی که بازی رو باز میکنم تکسچر بازی رو بردم رو های تا ببینم چی میشه....
    نمیدونم چی بگم...فک کنم پدر آرنو هم تمپلار بوده....زمان حالشم مربوط به ده سال بعد همون جریانات تو ابسترگو هست....خیلی دوست داشتم اون تصاویری که درباره ی جسد یا حتی به کما رفته ی دزموند راست بودن.....
    درکل یادش بخیر....برا وقت گذروندن به نظر میرسه خوب باشه...
    صنعت گیم دیگه داره خیلی عوض میشه و افتضاح میشه...البته هوزم بعضی شرکتا هستن که پیشرفت دارن(راک استار مثلا") ....
    Last edited by Altairezio; 13-11-2014 at 21:25.

2. 8 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنده رو ULTRA HIGH بازی کردم و باقی تنظیمات هم رو HIGH بود فریم ریتم بین 30 تا 27 بود و کاملا راضی بودم اصلا هم نمیپرید و لگ نداشت. و گرافیکش واقعا عالیه و گاهی مواقع به واقعیت نزدیکه vsynce هم خاموش کردم.رزولوشن هم برام رو 1920 بود فقط Refresh rate مانیتور رو گذاشته بود روی 50mhz که چون مانیتور من فقط 60 mhz رو پشتیبانی میکنه گذاشتم رو 60 و میگم اصلا پرش و لگ نداشتم. شاید دوستمون که بالا پست گذاشته سر همین مکل داشته.

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بنده رو ULTRA HIGH بازی کردم و باقی تنظیمات هم رو HIGH بود فریم ریتم بین 30 تا 27 بود و کاملا راضی بودم اصلا هم نمیپرید و لگ نداشت. و گرافیکش واقعا عالیه و گاهی مواقع به واقعیت نزدیکه vsynce هم خاموش کردم.رزولوشن هم برام رو 1920 بود فقط Refresh rate مانیتور رو گذاشته بود روی 50mhz که چون مانیتور من فقط 60 mhz رو پشتیبانی میکنه گذاشتم رو 60 و میگم اصلا پرش و لگ نداشتم. شاید دوستمون که بالا پست گذاشته سر همین مکل داشته.
    گرافیک شماهم مثل گرافیک سیستم ایشون بود؟

6. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گرافیک شماهم مثل گرافیک سیستم ایشون بود؟
    نه اتفاقا من گرافیکم ضعیف تره 7790 2g

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

نه اتفاقا من گرافیکم ضعیف تره 7790 2g
    به به بلاخره یکی رویه گرافیک درست تستش کرد
    عزیز بقیه قطعاتتون چیه ببخشید میپرسما ولی سوال شده برام

10. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوب بازی چطورهاونطور که ازش تعریف میکردن بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به به بلاخره یکی رویه گرافیک درست تستش کرد
    عزیز بقیه قطعاتتون چیه ببخشید میپرسما ولی سوال شده برام
    ram 8 gig 1600 ddr3
    cpu fx 8350

خواهش میکنم امید جان

13. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بازی چطوره������اونطور که ازش تعریف میکردن بود؟
    خوب همون تغییر کنترل ها و عدم تواناییش در ضد حمله زدن در اول بازی یکم رو مخه ولی از لحاظ بصری میشه گفت فوق العادست و اگر بازی مشکل نداشت( چیزی که گفته شده) حداقل از لحاظ گرافیک مورد توجه قرار میگرفت

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

ram 8 gig 1600 ddr3
    cpu fx 8350

خواهش میکنم امید جان
    ممنون داداش ترکوندی دمت گرم شماهم مثل ماamd کاری
    اخه مردیم که میگفتن رو اولترا gtx980 فریم30 دیگه نباید حرف این رسانه هایه دروغینوخورد البته سیستم شماقوی مارومدیوم ورزولوشن 1600و900 بازی کنیم جایه شکرداره

17. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون داداش ترکوندی دمت گرم شماهم مثل ماamd کاری
    اخه مردیم که میگفتن رو اولترا gtx980 فریم30 دیگه نباید حرف این رسانه هایه دروغینوخورد البته سیستم شماقوی مارومدیوم ورزولوشن 1600و900 بازی کنیم جایه شکرداره
    نه انچنان قوی هم نیست ولی واقعا خوب اجرا شد پچش بیاد فکر کنم خیلی بهتر شه. یکم loading و saving اذیت میکنه

19. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •