خب بازی نصبش 50 دیقه طول کشید که کتلتم کرد...
خب اول که بازی رو اجرا میکنید دیگه سادگی سری های I و II و انجمن برادری وجود نداره....تبلیغ ها پشت سر هم....
شروع بازی یه سری شخصیت رو نشون میده قفلن و قابل بازی نیستن....
با انتخاب شخصیت اصلی بازی وارد بازی میشیم...
در این حین اون علامت سیو اتومات رو اعصابه چون 3 ثانیه به 3 ثانیه ظاهر میشه....در واقع موسو وقتی تکون میدی ظاهر میشه...تر سیدم پلک زدنمم سیو کنه... :|
خوب داستان از ناکجا باد شروع میشه که وسط یه حمله ان...شخصیت ابتدایی بازی نمیدونم تمپلاره یا اسسین...که کاملا" به نظر میرسه تمپلاره...که کتاب کودکس ها رو میره و از یه اسسین پس میگیره و میبره تو مقبره قفلش میکنه....متاسفانه این تمپلاره به نظر میرسه یه شمشیر داره با امکانات Apple Of Eden که اعصابمو کاملا" داغون کرد که با استفاده از اون اسسینو دود کرد فرستاد هوا...(البته فعلا" زود زود بازی کردم و صدا رو بسته بودم زیاد متوجه جریان نشدم....که در این بین دو نفر که معلومه روحانی مسیحی هستنو آتیش میزنن و اعدام میکنن)
که وقتی این تمپلار از مقبره میاد بیرون با حمله ی اسسین ها روبه رو میشه که یه اسسین با شکل و شمایل الطیر (البته با لباس سیاه) میاد و میکشتش...
فیلمای بازی خوبن ولی گرافیک در حد دارک سولز II با گرافیک پایین....
خوب بعد میریم به 7 سال قبل وقتی آرنو با پدرش تو قصر دارن راه میرن و توجه آرنو رو یه دختره به خودش جلب میکنه(بچه 7،8 ساله!!!!) و یه ماجراهایی پیش میاد که بازی کنید ببینین...
خب میریم به سمت گیم پلی....همون طور که گفته شده بود حرکات پارکوری به حرکات بازی های قبلی مضاف شدن که خیلی جذاب و نرم میکنن گیم پلیرو که اینا تا جایی جلب توجه میکنن که میرسیم به اولین لگ ها تو گیم پلی و بازی هی میپره...خب یوبی گفته که بازی لگ داره و شاید با پچی که میدن درست بشه....این دومین شاهکار یوبی تو این 6 ماهس بعد WDیعنی نمرات بازی حق دارن کم باشن....البته لگ ها در حد WD نیستن ولی بازم اذیت میکنن...فریم بر ثانیه رو کلا" بیخیال میشیم و از کنارش رد میشیم()
کنترل های بازی رو اعصابه که ورژن به ورژن عوضشون میکنن...به هیچ وجه من وجوهی هم نمیشه مثل قبلیاش کرد چون کاملا" کاربردا متفاوت شده....بازی کمی حال بهم زن شده از این نظر....
خب گرافیک گیم پلی....گرافیک فیلم ها که فاجعه...ولی گیم پلی گرافیک خوبی داره (خوب نه عالی) البته من رو وری های بازی کردم که تو بار دومی که بازی رو باز میکنم تکسچر بازی رو بردم رو های تا ببینم چی میشه....
نمیدونم چی بگم...فک کنم پدر آرنو هم تمپلار بوده....زمان حالشم مربوط به ده سال بعد همون جریانات تو ابسترگو هست....خیلی دوست داشتم اون تصاویری که درباره ی جسد یا حتی به کما رفته ی دزموند راست بودن.....
درکل یادش بخیر....برا وقت گذروندن به نظر میرسه خوب باشه...
صنعت گیم دیگه داره خیلی عوض میشه و افتضاح میشه...البته هوزم بعضی شرکتا هستن که پیشرفت دارن(راک استار مثلا") ....