آمار از سایت فیفا
![]()
آمار از سایت فیفا
![]()
میخوام بدونم اگه اون کل دقایق آخر گوتسه نبود بازم اینقدر مغرور بودی، همچین میگی دوام نیاوردن انگار تو قوطی بودن، بابا بسه دیگه آخه چقدر دیگه غرور؟ بازی نصفا نصف بود ضعف خط حمله ی آرژانتین کار دستش داد،
بابا چه خبره دیگه ! قهرمان شدید نوش جونتون بسه دیگه خواهشا در ضمن حمله های خطرناک آلبی سلسته کلا کنار گذاشتید ، از همون اول بازی دعا میکردم آرژانتین ببره نه اینکه طرفدارشم چون هیچکی نمیتونس جلوی آلمان ها یا بهتر بگم شما رو بگیره.
مسی بهترین بازیکن جام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by albertxx; 14-07-2014 at 01:30.
سلام
من طرفدار آرژانتین بودم،البته آلمانم دوست داشتم
به نظرم نیمه اول آرژانتین خوب بازی کرد ولی از اون به بعد آلمان خیلی حساب شده تر بازی کرد،هم دفاع خوب هم حمله خوب
آرژانتین چند تا ضد حمله جالب زد که با اون بازیکنای ضعیف همش خراب شد ! من نفهمیدم که لاوتزی و ایگویین چرا رفتن بیرون و این بازیکنای ضعیف اومدن جاشون !(البته سر در آوردن از کار مربی کار من نیست !)
دلم برای مسی می سوزه،هیچ کس نبود درست ساپرتش کنه خودش می بایست همه کار بکنه و خوب این طوری نمی تونست کاری از پیش ببره
.
.
.
.
ای کاش دیماریا هم می تونست بازی کنه...ای کاش توز هم توی تیم بود...ای کاش بعضی از تعویض ها انجام نمیشد...ای کاش...
ولی در کل برد حق آلمان بود-با این وضع آرژانتین-حتی با تفاضل بیشتر !! به طرفدارای آلمان تبریک میگم این برد رو...
الان دقیقا تعجیتون برای چیه؟بازیکنی که تیمش رو یک نفره تا به اینجا برسونه حقشه بهترین بازیکن جام باشه
پالاسیو و آگرو که باید خنده دار ترین بازیکن جام بشن
مسی هم اینقدر اعصابش داغون بود با هیچ کدوم ار تماشاگر ها دست نداد!
جواب گل دقیقه 91 به ما را آلمان چه به موقع جواب داد![]()
Last edited by aluminum; 14-07-2014 at 01:50.
تبریک میگم به هوادارای آلمان کبیر...
.
.
.
Germany
![]()
به افتخار همه بچه ها و محصوصا طرفدارهای آلمان . شاید تکراری باشه اما واقعا آلمان این دوره مثال همین کلیپ کوچیک و بامزه پائینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینه داداش ...
من کلا با شما حرفی برای گفتن ندارم
برید با آلبی سلسته تون خوش باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)