تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 54 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که دوباره مرد هزار چهره رو دیدم واقعا لذت بردم سریالی سراسر خنده از همون قسمت اول با اینکه تکراری هم بود ولی خیلی بهتر از این سریال های جدیدش بود
    شخصیت هدایتی هم شبیه قسمت رمال های مرد هزار چهره که رفته بودن احضار روح(به قول خودش افشاتره)درست کردن

2. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من جزو افرادی بودم که با قسمت اول و دوم نتونستم ارتباط بگیرم.
    ولی به قول دوستان الان داره سریال جا می افته. به نظرم من که این دو قسمت اخیر خیلی جالب بودن
    مخصوصا کارکتر جواد رضویان و محمد رضا هدایتی . فقط کارکتر خود مهران مدیری یکم ساده اس. کارکتر منحصر به فردش که واسش تعیین کرده ٬‌ فقط لغوه ی گردنشه انگار

4. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این خواهر صحرایی از همه بدتره - خیلی هم لوسه - پر حرفم هست

6. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من سریالا و تله تئاترهای ترکیه رو تعقیب میکنم در مقام مقایسه و تیزهوشی نویسنده و بازیگران و خلق موقعیت های کمیک یک سر و گردن از بالاترن به نظرم! یک جوری غرور کاذبی دارن مدیری و دست اندر کاران
    و از این قحطی به نظر سوء استفاده می کنند و کار رو با کیفیت انجام می دن ولی کار با کیفیت تحویل نمی دن! یعنی فقط خودشون دلشون خوشه بیننده نه!

8. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سریال خیلی ضعیف و سطح پایینیه. آب زیادی قاطیشه و به احتمال قوی صدا و سیما پول خوبی به مدیری میده که فقط آگهی جذب کنه
    تنها چیز سریال که به درد میخوره ، تیپ سازی نسبتاً خوب یکی دو تا از بازیگراست که اونم ارزش نداره آدم 40 دقیقه پای تی وی بشینه.

اینی که میخوام عرض کنم حتماً به طرفدارای هاردکور مدیری برمیخوره ، ولی باید عرض کنم
    با توجه به افتضاحات قهوه تلخ ، شوخی کردم و حالا در حاشیه ، من به این نتیجه میرسم که مدیری احتمالاً از اول هم فرد خیلی بزرگ یا شاخی نبوده
    و بیشتر محبوبیت/شهرت فعلیشو مدیون دو کاناله بودن تلویزیون و نبود سرگرمی های بهتر (زمان ساعت خوش) و برادران قاسم خانی (در زمان پاورچین ، شبهای برره و مرد هزار چهره) بوده.
    Last edited by taghi_ramzi; 03-04-2015 at 13:06.

10. 8 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

نمیتونم بگم چطوره. چون با قهوهرتلخ حال نکردم. بعد از چند تا قسمت بیخیال قهوه شدم. بقیا برنامه هاشم بعد از قهوه نگاه نکردم تا الان. من یاد اون فیلم پاور چین افتادم که دوسال پیش از ای فیلم دیدم. این کجا و انکجا.
    در کل زیاد جالب نبود. نمیخوام بگم بده. الان تنها برنامه ای که در طول روز از تی وی میبنم 1_ اخبار ساعت 10 و 2-حاشیه. ماهپاره هم اصلا نمیبینم.
    اما بدک نیست و قابل دیدنه. چیزی نیست که دلو بزنه. البته فعلا. چون تو این دو قسمت اخری تا ایتجا دیدم یکم کش دار شده. و ضرباهنگ کندی گرفته. هر بار هم 10 دقیقه تبلیغ. خدامیدونه چه پولی جابجا میشه این وسط.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تا اینجای کار برای من سریالی با داستان و صحنه های ضعیف و غیرجذاب بوده، به غیر از چند سکانس محدود بیشتر منتظر بودم تموم بشه و پشت صحنه هاشو ببینم !!

احتمالا چون با کارهایی مثل مردهزار چهره و شب های برره و تا حدودی پاورچین مقایسه میکنم، کار رو ضعیف میبینم.

متاسفانه مهران مدیری هم مثل خیلی از آدمای خلاق این کشور که توسط مردم شریف ایران باد میشن و به فنا میرن، داره به فنا میره هم از اون اجرای لوسش در جشنواره فجر و لقب دُردانه طنز ایران گرفتنش هم از این سریال تقریبا آبکی !!

13. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

با اینکه دیگر شاهد کارهای متفاوت قاسم‌خانی‌ها نیستیم ولی نویسندگان این مجموعه هم قبل‌ترها امتحان خودشون رو پس دادند،
    به عقیده‌ی من اتفاقی که این‌بار در این مجموعه افتاده به این شکله

در این چند قسمت شاهد کاراکترهای جدید بی‌مزه‌ای بودیم و این ضعف نویسندگان رو در شخصیت‌سازی کاراکتر‌های جدید نشون میده

کاری که همیشه فضای مجموعه‌های مهران مدیری رو زیباتر می‌کنه بازگذاشتن دستِ بازیگران برای تغییرات دلخواه در لحن و رفتار و حرکات کاراکتر خودشون بود

ولی این‌بار می‌بینیم مدیری دیگه خیلی آزاد گرفته! یادمه در کارهای قبلی حتی در پشت‌صحنه‌ها تا حدی شاهد سخت‌گیری‌ها و نظم خاصی بودیم

ولی الان در پشت‌صحنه‌ها هم می‌بینیم انگار خیلی شُل گرفته. حتی علی اوجی که فکر می‌کنم بازی کردنش در یکی دوقسمتی که شاهدش بودیم یه جورایی به افتخار زحماتی که می‌کشه و این حرفا

بوده ولی ای کاش نبود چون اصلا روی این شخصیت کار نشده بود.

ولی باز هم نظری نمی‌دم با اینکه تا اینجای کار اصلا انتظاراتم براورده نشده مخصوصا به خاطر مسائلی که در کارهای قبلی مدیری پیش اومد انتظار نداشتم این کار هم تا اینجا انقدر آبکی! از آب دربیاد

ولی دوست دارم به این حرف مدیری که قبل از پخش، در صفحه شخصی ش گذاشت اعتماد کنم: اتاق عمل شاید یکی از بهترین ساخته‌هایم شود...
    امیدوارم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 5 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته یه چیز دیگم هست وقتی مدیری اینو گفته نمیدونسته صدا و سیما چقدرشو قیچی میکنه ! به نظر میاید تیکه های خوبش زیر تیغه ! ( تا حالا یه قسمت سریال به نظر من واقعا خوب بوده ، فقط یه قسمت )

17. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

با اینکه دیگر شاهد کارهای متفاوت قاسم‌خانی‌ها نیستیم ولی نویسندگان این مجموعه هم قبل‌ترها امتحان خودشون رو پس دادند،
    به عقیده‌ی من اتفاقی که این‌بار در این مجموعه افتاده به این شکله

در این چند قسمت شاهد کاراکترهای جدید بی‌مزه‌ای بودیم و این ضعف نویسندگان رو در شخصیت‌سازی کاراکتر‌های جدید نشون میده

کاری که همیشه فضای مجموعه‌های مهران مدیری رو زیباتر می‌کنه بازگذاشتن دستِ بازیگران برای تغییرات دلخواه در لحن و رفتار و حرکات کاراکتر خودشون بود

ولی این‌بار می‌بینیم مدیری دیگه خیلی آزاد گرفته! یادمه در کارهای قبلی حتی در پشت‌صحنه‌ها تا حدی شاهد سخت‌گیری‌ها و نظم خاصی بودیم

ولی الان در پشت‌صحنه‌ها هم می‌بینیم انگار خیلی شُل گرفته. حتی علی اوجی که فکر می‌کنم بازی کردنش در یکی دوقسمتی که شاهدش بودیم یه جورایی به افتخار زحماتی که می‌کشه و این حرفا

بوده ولی ای کاش نبود چون اصلا روی این شخصیت کار نشده بود.

ولی باز هم نظری نمی‌دم با اینکه تا اینجای کار اصلا انتظاراتم براورده نشده مخصوصا به خاطر مسائلی که در کارهای قبلی مدیری پیش اومد انتظار نداشتم این کار هم تا اینجا انقدر آبکی! از آب دربیاد

ولی دوست دارم به این حرف مدیری که قبل از پخش، در صفحه شخصی ش گذاشت اعتماد کنم: اتاق عمل شاید یکی از بهترین ساخته‌هایم شود...
    امیدوارم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا قهوه تلخ و شوخی کردم هم همین جمله رو گفت که ممکنه از بهترین ساخته هایم شوند ولی هر دو شکست خوردند
    اینطور هم که به نظر میرسه مهران مدیری از این موضوع خبر داره که بدون پیمان قاسم خانی سریال هاش مثل قبل نمیشن حتی تا قبل از پخش سریال در حاشیه (اون موقع که قرار بود اسمش اتاق عمل باشه) تو بعضی از سایتا تو لیست نویسنده ها اسم قاسم خانی رو زده بودن ولی بعدش حذف شده معلوم نیست قضیش چیه!

19. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •