تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اقاي سوتي كيه؟

راي دهنده
223. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عادل فردوسی‌پور

12 5.38%
  • محمدرضا احمدی

3 1.35%
  • مزدک میرزایی

8 3.59%
  • جواد خیابانی

172 77.13%
  • محمد سیانکی

2 0.90%
  • پیمان یوسفی

4 1.79%
  • علیرضا علیفر

17 7.62%
  • ساير گزارش گران

5 2.24%
صفحه 17 از 53 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 530

نام تاپيک: سوتي هاي گزارش گران، مجريان و كارشناسان در برنامه هاي جام جهانی

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عزیز شاید شما اشتبا میکنید؟
    آقای خیابانی که یه گفتگو خودمانی داشت انگار دلش پر بود...
    میگفت کاری کردید دخترم دو روز نره مدرسه...
    ما هم بهتره به فکر جک کردن همچی نباشیم
    شنیدی میگن اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران ؟؟ (( جوال دوز درست نوشتم ؟ ))

داستان خیابانی هم همینه
    این آقا اگه دوست داره ملت مسخرش نکنن اول خودش یه زحمت بکشه مردم رو مسخره نکنه بعد از دیگران انتظار داشته باشه !! (( تو اسلام هست که میگه هرچه برای خودت نخواهی برای دیگران هم نخواه ))

تو برنامه آقای مجری چنان مردم رو مسخره میکرد و با لهن مسخره ای صحبت میکرد که منی که هیچی از برنامه ندیدم و از دیگران شنیدم چه اتفاقاتی افتاده دلم میخواست یه صندلی تو سرش خرد کنم
    حالا شما فرض یه جوون 25 ساله میره تو برنامه ای که قراره از تلویزیون پخش بشه و همه ببیننش
    بعدش این آقا بیاد و چه جوری بچه مردم رو تحقیر کنه که طرف از بیخ و بن بسوزه !!

هر بلایی سر این خیابانی بیاد حقشه !!!
    به شدت ازش متنفرم !!!

تو گوگل سرچ کن * مسخره کردن در آقای گزارشگر * 550000 نتیجه جستجو میاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by albertxx; 21-06-2014 at 01:09.

2. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

فکر کنم اشتباهی نقل قول کردید
    چون من که چیزی نگفتم
    کسی نه قصد توهین داره و نه هم توهینی کرده .
    اتفاقا اگر خودشون اینا رو ببینن نیز لذت میبرن .
    ببخشید که من واضح نگفتم منظورم چیه...
    روی من به این دوتا جمله شما بود که طرز فکر 99% ماها هستش:
    فکر میکنیم این که اینطور شوخی کردن بی خطره و کلا طرف حال میکنه که مورد تمسخره! در صورتی که تو پست قبلیم گفتم که ایشون دل پری از این شوخی ها دارن.
    + گفتید توهینی نشده ولی بعضی دوستانمون بی جنبه بازی در آوردن و مثلا این گزارشگر عزیز رو احمق خوندن این توهین نیست؟
      محتوای مخفی: ... 
    ببخشید که جاش ایجا نبود

4. 3 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته اینجوری نگفت ها .
    بلکه گفت هیتسفلد ولی توی یکی از شهرهای مرزی و نزدیک به سوییس به دنیا اومده .

---
    جواد آقا بعد از اتمام نیمه اول میگه :
    من میرم 15 دقیقه استراحت میکنم
    اینو اواخر نیمه اول گفت که در جنوب آلمان و در نزدیکی مرز سویس به دنیا اومده ولی اوایل بازی گفت در اصل سویسیه ولی برای تیم ملی آلمان هم بازی کرده!!
    کلا چند جور حرف زد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاید منظورش آخرین بازی گروهی بوده مگر غیر از اینه نکنه قراره تا صد سال دیگه ایران توی برزیل بازی کنه

مخالف تمسخر کردن دیگرانم خیلی کار زشتیه مسخره کردن کسی که حالا یا استرس داشته یا حافظش فراموشی گرفته سوتی داده هرکی هم باشه برای چندین میلیون نفر گزارش کنه حتما استرس میگیره مگه الکیه گزارشگری شما بخودت نگاه نکن که جلوی تیوی لم دادی آجیل میزنی با این حال اون کلیپ که کارشناسای محترم فوتبالی جلو مردم یطور حرف میزدن بعدش پشت صحنه یطور دیگه حرف زدن و تابلو شدن اگر همون طور عادی جلوی دوربین حرف میزدن خیلی بهتر بود تا دورویی
    الان چی باعث شد بین اینهمه پست منو نقل قول کنی! نکنه به خاطر اینکه اولین پستم تو این تاپیک بود

کماکان دارم سعی می کنم این جمله رو ترجمه کنم:
    مگر غیر از اینه نکنه قراره تا صد سال دیگه ایران توی برزیل بازی کنه
    کسی مفهوم این تیکه رو فهمید به مام بگه

مخالف تمسخر کردن دیگرانم
    تمسخر کردن؟ منظورتون مسخره کردنه دیگه!

حافظش فراموشی گرفته
    جانم؟؟؟ حافظه مگه فراموشی می گیره! شنیدم میگن یارو فراموشی گرفته یا حافظه اش ضعیف شده یا حافظه اشو از دست داده ولی دیگه حافظه بخواد فراموشی بگیره...

راستی میگم آ... آقای خیابانی... آقا جواد؟ خودتون هستید؟ آقا... خیلی مخلصیم... تازگیافروم باز شدی ناقلا

ببخشید که من واضح نگفتم منظورم چیه...
    روی من به این دوتا جمله شما بود که طرز فکر 99% ماها هستش:
    فکر میکنیم این که اینطور شوخی کردن بی خطره و کلا طرف حال میکنه که مورد تمسخره! در صورتی که تو پست قبلیم گفتم که ایشون دل پری از این شوخی ها دارن.
    + گفتید توهینی نشده ولی بعضی دوستانمون بی جنبه بازی در آوردن و مثلا این گزارشگر عزیز رو احمق خوندن این توهین نیست؟
      محتوای مخفی: ... 
    ببخشید که جاش ایجا نبود

درسته آقا محمد درست میگن تاپیک مربوط به سوتی هست... فکر نمی کنم کسی این حق رو داشته باشه که از الفاظی مثل احمق و ... برای آقای خیابانی استفاده کنه... دوستان من هم خواهشم اینه از این واژه ها استفاده نکنن
    Last edited by Spaniuly; 21-06-2014 at 03:54.

7. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اســــــــــــتاد خیابانی ( بازی فرانسه سوئیس )

نیمه دوم فرانسه برا چند دقیقه دروازه سوئیس رو به توپ بست استاد از خود بی خود شد و عنان از دست بداد و فرمودیندی

این فوتبال نیست بسکتباله
    Last edited by szh_1367; 21-06-2014 at 08:25.

9. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من دل خوشی از خیابانی ندارم ولی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کل کل کوچک دو غول گزارشگری ایران اگر تماشاچی ۱۰ میلیونی نداشت، بیش از دو کنایه کوچک می‌‌شد. جواد خیابانی که حالا عرصه را حتی تنگ تر از زمان ورودش به صدا سیما می‌‌بیند، بار دیگر نشان داد که از فردوسی پور هم می‌‌تواند ایرانی‌ تر گزارش کند. اگر چند نکته اطلاعاتی‌ کوچک مثل اشتباهش در مورد ماتیودی و کابای را در نظر نگیریم، واژه به واژه این پیر گزارشگری در بازی فرانسه و سوئیس همانی بود که باید باشد. او به موقع تن صدایش را بالا برد.غبارهای چشمانش را پاک کرد تا ببینید که ستاره‌ها کدامند و لوزر‌ها کدام.
    فلش بک‌های زیبای او به دروازبانان سابق سوئیس، نسل طلایی فرانسه و یادگار ۹۸ روی نیمکت را تا اینجای جام جهانی‌ از هیچکدام از گزارش‌های ۲۰۱۴ ندیدیم. خیابانی این‌بار برای صدا سیما دربست نگرفته بود. این بار ایستاده بود روبروی تانک های اطلاعاتی‌ گوگل و بینگ و فهمیده که فلان دروازه و میرغزل روزی روزگاری را در پایتخت سوئیس گذرانده و ما ایرانی‌‌ها هم روزی سنگربان کشور خنثی دنیا بودیم. حدود ۶۰ سال پیش. جایی‌ که عادل برای شمردن گزینه‌های روی میزش باید به خیابانی متوسل شود.
    ساعت بی‌ عقربه خیابانی خیلی‌ وقت بود که کوک نبود اما این بار فهمید کجا باید سکوت کند و کجا از میشل پلاتینی صحبت کند. او با باهوشی فهمید باید ستاره‌ای برای گزارشش انتخاب کند که او کریم بنزما را رو کرد. کریم هم در نیمه دوم همان چیزی شد که خیابانی می‌‌خواست. در مورد تیم ملی‌ سوئیس خیابانی به نکته عجیبی‌ اشاره نکرد. از پنیر سوئیسی گفت که اگر آن را عادل گفته بود تیکه با مزه نام می‌‌گرفت اما برای او شاید سوتی باشد. این را هم بگذارید به پای اسطوره سازی بی‌ دلیل ما مردم.
    گزارشگر فرانسه و سوئیس جواد خیابانی دیروز‌ها نبود. اهل روزگار شده بود. ورقه را حاشیه نویسی کرده بود و حرف‌های ناگفتنی را زد. قصه شنیدنی تعریف کرد. نا گفتنی ها را نزد. گوش شنوا می‌‌خواست که احتمالا این بازی او را به پا گرفتن دوباره کمک می‌‌کند. خبر تازه داد و گرمای عجیبی‌ به بازی بخشید. چیزی که نسل جدید‌های مانند میثاقی و احمدی‌ از آن عاجز اند. روی هیچکدام از ضّد حملات فرانسه سکوت نکرد. به موقع به دل تاریخ زد و در لحظه‌ای که باید به حال بازگشت. اطلاعات کسب شده را مانند میثاقی با عجله تحویل بیننده نداد. از سال‌ها بند بازی روی اعصاب ملت یاد گرفته بود که در زمان خروج بازیکن از هر دو بازیکن صحبت کند. هر دو را هم می‌‌شناخت.
    اگر در او خواستی برای بازگشت به دوران طلایه داری‌اش باشد، باید استقبال کرد. در بازار صدای‌های لرزان صدا سیما، شاید نوای او خوش رنگ تر از گزارش‌های بریتیش عادل باشد. می‌‌تواند ماندنی باشد اگر مانند آخرین گزارشش گوگل را جای اعصاب ما متر کند!

منبع : طرفداری

11. 10 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

راستش به نظر من خیابانی تو بازی در مورد همه چی صحبت می کنه به غیر از بازی که داره گزاشش می کنه !

یعنی به فرض دیشب تو میومد دست بنزما شجره نامه بنزما رو می گفت بعد که می رفتن سمت دروازه سوییس ساکت میشد ! چندین باز همین کار رو کرد موقع حمله ها ساکت میشد !

کلا به غیر از بازی جاری همه چی رو میگه. اصلا انگار نه انگار فوتباله. اون حرف خودش رو می زنه حتی اگر گل هم بزنند حرفش رو قطع نمی کنه !

ولی واقعا خنده رو به لب آدم میاره با گزارشش ! مثلا دیشب تو بازی سوییس فرانسه درباره اکوادور گفت درباره بازی ایران بوسنی گفت در مورد همه چی گفت.

که من نمی دونم کشور اکوادور و معنی کلمه اکوادور چه ربطی به بازی دیشب داشت؟

ولی من خودم هر وقت گزارش بازی عادل یا خیابانی باشه از شبکه 3 نگاه می کنم.

13. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

به نظر من:
    تا خیابانی بازی رو گزارش می کنه، ملت گوش میدن ببینن چه میگه تا بخندن و سوتی بگیرن،
    در حالی که اگه عادل، همین حرفو بزنه، کسی نمیگه سوتیه...
    .
    .دیگه یه عده شورشو در آوردن، درسته خیابانی بعضی وقت ها سوتی میده، ولی دیگه نه تا این حد.
    توی همین تاپیک؛
    بعد از هر بازی 10 سوتی بچه ها میگیرن...
    که به نظر من همشون سوتی نیست و اگه همون حرفو عادل فردوسی پور، مزدک میرزایی، پیمان یوسفی، احمدی و یا غیره میزدن اصلا سوتی نمیشد.
    .
    دلیلش فقط اینه که حساسیت بیش از حدی روی جوان جان وجود داره.
    Last edited by Sh-Meteor; 21-06-2014 at 12:16.

15. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیابانی در مورد ستار خان بود باقر خان بود ( اسمش یادم نیست ) داشت صحبت میکرد کسی فهمید چی میگه برا ما هم توضیح بده

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

خیابانی در مورد ستار خان بود باقر خان بود ( اسمش یادم نیست ) داشت صحبت میکرد کسی فهمید چی میگه برا ما هم توضیح بده
    گفت : حسین علی سردار سال 1920 به عنوان یک ایرانی دروازه بان سوئیس بود!
    من که مخم سوت کشید!!!

یه جا هم گفت : بنزما لقمه رو جوید و گذاشت تو دهنش .اونم راحت گل زد!

عاشقتم جواد!
    Last edited by *Batman*; 21-06-2014 at 13:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •