نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالش
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!![]()
نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالش
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!![]()
نتیجه اسپانیا - هلند از احتمال برخورد خورشید و ماه بیشتر نبود؟
دیشب که بیدار نبودم و زیرنویس رو ندیده بودم...
الان 31 فرستام ... فکر میکردم عد اول برای سوئیسه ...
دیدم نه منظورمو برعکس رسوندم ...
خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
حالا معلوم نیست چی بشه باز...![]()
دیشب جاودانی اومد یک تیکه به صدر بندازه![]()
گفتش ایتالیا از 1982 تا 2006 24 سال طول کشید تا دوباره قهرمان بشه ، شما فکر میکنید با توجه به وضعیت اقتصادیش اگر این اتفاق دوباره بیفته (یعنی فاصله بین سالهای قهرمانی زیاد بشه) برای ایتالیا بد نمیشه ؟ (مثل اینکه صدر به وضعیت اقتصادی کشورها خیلی گیر میده اینم به این خاطر تیکه انداخته)![]()
بعد صدر اعصابش خورد شده بود اخم کرد گفت : تصور نمیکنم وضعیت اقتصادی ربطی به این مساله داشته باشه و بطور خیلی ضایعی جاودانی رو قهوه ای کرد...
باز یک صحنه دیگه صدر یک سوال از فردوسی پور کرد: نمیدونم فلان بازیکن یک بازی ملی داشته آیا ؟!
فردوسی پور گفت بله و داشت میگفت 1 بازی ملی برابر تیم... که یه هو صدر پرید وسط حرفش دیگه نذاشت ادامه بده (کلا تو برنامشون به کارشناسا زیاد وقت نمیدن حرف بزنند و صدر فکر کنم سر همین مساله قاطی کرده بود)
صدر که همیشه عاشق سینه چاک انگلیس بود دیشب نمیدونم چطور طرفدار ایتالیا شده بود
همیشه ترتیب بصورت حروف الفبای فارسی هست
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by arash59b; 15-06-2014 at 15:54.
میتونی تصحیحش کنی
این دفعه 13 رو بفرست
امکان ویرایش هست......دوباره نتیجه رو بفرست درست میشه.خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
یه بار دیگه اس بده بنویس 13 نظر تغییر میکنه به 3-1 سوئیس!
اگه برای بازی امشب سوئیس و اکوادور رو جابجا فرستادی که میتونی عوض کنی!!! ( قبلیه پاک میشه و جدید جایگزین میشه )
.
.اگه پستم رو توی صفحه قبل ( صفحه 16 ) خونده باشی می فهمی که چه کلاهی سر من رفت...
برای اولین بار نتیجه رو درست پیش بینی کردم و دلم خوش بود که 10 امتیاز گرفتم ولی صبحش که اس ام اس او رو دیدم، فهمیدم به جای 12، 21 فرستاده بودم.
خلاصه 10 امتیاز رو با 2 امتیاز عوض کردم.
دوستان ، عزیزان و هموطنان گرامی
ریلکس ، ریلکس ، ریلکس تر ....
ببیند مخابرات انقدر از پیام های شما پول درمیاره .....که یک 10 هزارمش رو به شما به عنوان جایزه میده ....
و همچنین به برنامه بیست چهارده هم پول میدن برای تحریک مردم برای ارسال اس ام اس .
یک جا هم سوتی دادند . " عادل گفت که بازی های 5 صبح رو باید بیدار باشید و بین 2.30 تا 5.30 صبح اس ام اس بدین . رضا جادوانی هم لبخندی زد و گفت خطاب به عادل چقدر شما به فکر بینندگانید "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)