تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 300 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بعد از آپدیت لول تان هال ، چه چیزی زیاد میشه ؟ کاپ هم زیاد میشه؟؟
    تو کلن اول شدن امتیاز داره؟؟؟ یعنی کسی که تو کلن اول بشه مثلا بهش جم داده میشه یا نه !؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خوبه اتفاقا تو وار مپ من هم جز اون مپ هاس که یا اصلا حمله نمیشه یا زده بشه نهایت 1 ستاره بیشتر نمیگیره . من امروز نفر 24 تو وار بودم نفر 3 حریف بهم Att زد 48درصد بی ستاره

حالا من یه چند مورد به نظرم رسیده بهت بگم تو نظرت باشه :

1- Hiden Tesla هایی که پایین هست به خاطر ترفندی که به کار بردی بهتره یا به وسط مپ کناره ها منتقل بشه با یکسری جابجایی کوچیک یا حداقل یه دیوار به عقب تر برن .

2- حتما Darks Barracks رو به سطح 2 برسون که Hug رو آزاد کنی واقعا مثل معجزه میمونه ! من به لول های بالاتر خودم Att میزنم تا 60-70 درصد بیس رو میخوابونم .

3-Air Defense هارو حتما به سطح 4-5 برسون
    اره موافقم بخصوص راجب ایردفنس... بیشتر ایردفنس رو بخاطر فاصله زمانی بالایی که واسه ساختش داره هنوز آپگرید نکردم درحالی که یکی از بهترین وسیله ها برای از بین بردن دراگون هست و اینو بزودی میزارم آپگرید بشه.
    هایدن تسلا قبلا 2 تا اون بالای نقشه بود ولی دیدم اصلا از بالا بهم حمله نمیشه یا اگرم میشه یه جورایی خوب نیست! برا همین آوردمشون کنار مخزن های استخراج... حالا دیوار بیشتر گیرم بیاد خونه رو آپگرید کنم جاشون رو عوض میکنم.
    من یکی از کسایی هستم که اصلا دارک برک رو استفاده نمیکنم!! چون با هاگ زیاد بهم حمله شده دیدم اصلا قابلیت بزرگی ندارن! قدرت اسیب رسانی بالاس ولی در مقابل تاور های ویزارد و اینا ضعیفن... مثلا 40 تا هاگ فول طرف تو زمینم ریخت از سمت چپ نقشه بعد ظرف کمتر از 10 ثانیه همشون نابود شدن... مرتار و ویزارد تاور زدشون راحت! تازه هاگ هم لول 3 بود! تو کل وارز هم بهم با هاگ حمله کردن لول 5 داشت طرف بازم نتونست ستاره بگیره!

البته یه بار فول مینیون به یه قبیله ای حمله کردم با وجود جون کمشون خیلی خفنن سریع دهکده رو با خاک یکسان کردن با اینحال دارک برک رو گذاشتم آخر آپگرید کنم. الانم تا لول 4 بیشتر نمیشه آپگرید کرد, برای لول 5 نیاز به خونه لول 9 داره و منم بیشتر دنبال همون ویچ هستم که از بقیشون بهتره ولی لول 5 میخواد

+
    بعضی ایرانی ها رو دیدم رسیدن به لیگ کمپین برام واقعا جالب بود!! حتی کل ایرانی داریم که جزو 200 کلن برتر دنیا هست... زمیناشون رو دیدم مشخصه جم زدن...
    دیوار هاشون لول 11 بود همه : دی

3. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد از آپدیت لول تان هال ، چه چیزی زیاد میشه ؟ کاپ هم زیاد میشه؟؟
    تو کلن اول شدن امتیاز داره؟؟؟ یعنی کسی که تو کلن اول بشه مثلا بهش جم داده میشه یا نه !؟
    بعد از اپدیت تاوون هال تعداد مشخصی از وسیله ها براتون آزاد میشه مثل آرچر تاور یا مورتار یا باراک مثلا الان 2 تا مورتار دارید با اپدیت تاوون هال میتونید سومی ش هم بگیرید

کاپ فقط با اتک و دفاع شما بستگی داره که اونم مشخه اگر ببرید کاپ میگیرید اگر هم ببازید چه تو دفاع و چه حمله ازتون کسر میشه

توی کلن وار اگر پیروز باشید میتونید بسته به حملات موفقی که داشتید و ستاره های کسب شده طلاو اکسیر بگیرید که همگی داخل کلن کستل ذخیره میشه و با زدن دکمه سکه به مخازن واریز میشه

جم هم یا باید بخرید یا از حذف درختان به دست بیارید و یا اینکه با کارهایی که گفته شده انجام بدید جم میگیرید مثل زدن 1 عدد ایکس بو که 50 تا جم بهتون میده

5. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اره موافقم بخصوص راجب ایردفنس... بیشتر ایردفنس رو بخاطر فاصله زمانی بالایی که واسه ساختش داره هنوز آپگرید نکردم درحالی که یکی از بهترین وسیله ها برای از بین بردن دراگون هست و اینو بزودی میزارم آپگرید بشه.
    هایدن تسلا قبلا 2 تا اون بالای نقشه بود ولی دیدم اصلا از بالا بهم حمله نمیشه یا اگرم میشه یه جورایی خوب نیست! برا همین آوردمشون کنار مخزن های استخراج... حالا دیوار بیشتر گیرم بیاد خونه رو آپگرید کنم جاشون رو عوض میکنم.
    من یکی از کسایی هستم که اصلا دارک برک رو استفاده نمیکنم!! چون با هاگ زیاد بهم حمله شده دیدم اصلا قابلیت بزرگی ندارن! قدرت اسیب رسانی بالاس ولی در مقابل تاور های ویزارد و اینا ضعیفن... مثلا 40 تا هاگ فول طرف تو زمینم ریخت از سمت چپ نقشه بعد ظرف کمتر از 10 ثانیه همشون نابود شدن... مرتار و ویزارد تاور زدشون راحت! تازه هاگ هم لول 3 بود! تو کل وارز هم بهم با هاگ حمله کردن لول 5 داشت طرف بازم نتونست ستاره بگیره!

البته یه بار فول مینیون به یه قبیله ای حمله کردم با وجود جون کمشون خیلی خفنن سریع دهکده رو با خاک یکسان کردن با اینحال دارک برک رو گذاشتم آخر آپگرید کنم. الانم تا لول 4 بیشتر نمیشه آپگرید کرد, برای لول 5 نیاز به خونه لول 9 داره و منم بیشتر دنبال همون ویچ هستم که از بقیشون بهتره ولی لول 5 میخواد

+
    بعضی ایرانی ها رو دیدم رسیدن به لیگ کمپین برام واقعا جالب بود!! حتی کل ایرانی داریم که جزو 200 کلن برتر دنیا هست... زمیناشون رو دیدم مشخصه جم زدن...

اگر هوگ لول بالا + هیلینگ لول بالا داشته باشید = پیروزی قاطعانه شما ! هیچ چیزی جلودارش نیست چون سرعتی هستند مورتار و ویزارد قادر به زدنش نیستند

7. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اگر هوگ لول بالا + هیلینگ لول بالا داشته باشید = پیروزی قاطعانه شما ! هیچ چیزی جلودارش نیست چون سرعتی هستند مورتار و ویزارد قادر به زدنش نیستند
    بالا گفتم: یارو 40 تا هاگ لول 3 داشته بهم اتک زده حتی هیلر لول 3 هم داشت ولی ایردفنس سریع زدش هیلرو... سرعتش خوبه ولی تا جایی که برا من پیش اومده فعلا با هاگ کسی نتونسته زمینم رو حتی 2 ستاره کنه... : دی
    حتی تو کلن وارز هاگ لول 5 هم داشت طرف خونش لول 10 بود تا 65 درصد رسیدم اونم 1 ستاره...
    قاطعانه نیست, اصلا استفاده فقط از هاگ اشتباه هست... قابلیت پرش از روی دیوار و سریعتر تخریب کردن نسبت به جاینت از مزایا مثبتش هست. ولی صدردصد از هاگ استفاده کردن که تا جایی من دیدم زیاد جواب نداده
    اینو من نمیگم تجربه نشون داده بهم... نه من به زمین های خیلی های دیگه از دوستام هم فول هاگ حمله زدن حتی اکسیر سلامت لول 4 هم داشت تنها 2 ستاره نهایتش تونست بگیره... خیلی کم پیش میاد همچین چیزی حداقل برا من اینطوری بوده!

9. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام, یه زمین خوب که مقابل Att ها خوب جواب بده برای توون هال 4 معرفی میکنید ؟
    یه مدت همین توون هال 4 میخوام بمونم همه چیز رو آپگریت کنم ... ممنون

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

+
    خب پس اوکیه , الان فکر کنم دقیقا دیگه فرصت آپدیت کردن TH ات هم شده دیگه در اولویته پس .

والا داستان استفاده کاربردی از نیرو ها که یک استراتژی قوی و هوشمندانه لازم داره , خب همین اشتباه اول استفاده مطلق از یک نیرو هست + استفاده از تعداد نادرست نیرو ها و دقت نداشتن به ضریب تعداد و اثر اونها + سرازیر کردن نیرو ها در مکانی غیر ایده عال !

الان تو Clan ما اکثر حمله های سطح بالا با Hug های سطح 4-5 هست که تماما 3 ستاره میشه و نهایتا از بد شانسی بین 92-98 که 2 ستاره میشه .

یکی از ارکان مهم استفاده از Hug استفاده همزمان از Spell های Heal و Rage هست تا Hug قدرت خودشو نشون بده

در مورد Healer هم من تا الان ندیدم که برای hug از Healer استفاده کنن چون اصلا فکر میکنم سرعت حرکت این 2 با هم جور در نمیاد و Healer جا میمونه .

مسئله بعدی همراهی Archer یا Barbar و Barbarian King و Archer Queen ( در صورت وجود ) بعد از نفوذ Hug ها به همراه 3 الی 4 WallBreaker هست که کارو تمام میکنه

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا داستان این چیه؟
    باگه؟
    یارو بدون تخریب آرمی کمپ اومده داره Wall رو تخریب میکنه
    مگه میشه؟؟
    پس اگه اون رو لازم نیست نابود کنه اون محدوده ای که کمپ نشون میده چه فایده ای داره؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا داستان این چیه؟
    باگه؟
    یارو بدون تخریب آرمی کمپ اومده داره Wall رو تخریب میکنه
    مگه میشه؟؟
    پس اگه اون رو لازم نیست نابود کنه اون محدوده ای که کمپ نشون میده چه فایده ای داره؟؟

نه باگ نیست

اولا غول مستقیم میره سره دفاع حریف یعنی الویت زدنش توپ و مورتار و ... هر کدوم نزدیک تر باشه میزنه

اگر بربر یا ارچر بود اول اون کمپ رو میزد چون الویت این دو سرباز نزدیکترین ساختمونه

اون محدوده هم برای اینه که بتونید کاری کنید که از فاصله خیلی نزدیک نتونه نیرو پیاده کنه و کمی فاصله داشته باشه تا دفاع بتونه کاری انجام بده

هیدن میان میخونن میرن عجب
    Last edited by arming900; 26-06-2014 at 17:59.

15. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تازه این بازی رو شروع کردم می خواستم ببینم سایتی یا pdf برای اموزش این بازی هست ؟ انگلیسی یا فارسی فرقی نمی کنه
    اموزش کلی رو نمی خوام ترجیحاً نکات ریز و کاربردی داشته باشه مثل نحوه ارایش ساختمون های دهکده
    اگه خود دوستان هم تجربیاتی داشته باشن ممنون می شم به اشتراک بذارن
    توی لول های ابتدایی چه اهدافی رو دنبال کنم ؟ لول اپ منابع یا town hall یا سربازخونه یا اپگرید سرباز ها توی ازمایشگاه ؟
    این طور که به نظر می رسه هر چی بیشتر حمله کنم و کاپ بگیرم با حریف های سخت تری رو به رو می شم برای همین فعلاً دست نگه داشنم تا ببینم باید چی کار کرد
    سوال دیگه اینکه Gem فقط برای اضافه کردن کارگر کاربرد داره یا جاهای مهم دیگه ای هم می شه ازش استفاده کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •