بچه ها مشگل استاپ وورکینگ برای چیه؟
تازه دوستم رو لب تابش واچ داگز نصب کرده هر چی روش میزنه بالا نمیاد قضیه چیه؟ تازه تو بیشتر بازی ها استاپ وورکینگ هم میده
بچه ها مشگل استاپ وورکینگ برای چیه؟
تازه دوستم رو لب تابش واچ داگز نصب کرده هر چی روش میزنه بالا نمیاد قضیه چیه؟ تازه تو بیشتر بازی ها استاپ وورکینگ هم میده
یه چیزی حدود بیست میلیون دلیل ممکنه وجود داشته باشه!
مثلا مشکل از خود ویندوز باشه
مشکلی تو درایور را باشه
و ....![]()
یک راهی هست که میشه بازی رو روی دایرکت ایکس 10 اجرا بشه میگم من که کارت گرافیکم دایرکتس ایکس 11 پشتیانی میکنه این کارو بکنم بازی روان تر اجرا میشه ؟؟
دایرکت 11 که از 10 بهتره
واسه روان شدن بازی ... رزولویشن بازی رو هم پایین بذار
سلام دوستان . نسخه 14.6 بتا برای ای ام دی رو دانلود کنید .خودش نوشته بهینه شده واسه این بازیس
من چند وقت پیش نصبش کردم یه مقدار هم بازی کردم بدون مشکل الان اومدم اجرا کنم وقتی میزنم ادامه ش رو بدم لودش روی درصد های اخر گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه و راهی جز ریست نمیزاره
مشکل کجاست؟
اصلا رو Direct X10 اجرا نمی شه
فقط سیستم 64bit
با Direct X 11![]()
چرا عزیز اجرا میشه اموزشش هستمنم گرافیکمو با لینک دانلود p30day اپدیت کردم الان بازیو بدون هنگ اجرا کرد stop working هم نداده خدارو شکر
![]()
داداش دوباره سلام بازم نشد اینایی که گفتی رو زدم بازم نشد.این ایکن یوبی چیه رو صفحه دسکتاپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نمدانم به خدا باید جواب بده
اونو برای اجرا شدن نیاز داره
( ولی فقط در حد چک کردنه یعنی ببینه هست یا نه ( اگه Ghost Recon Future Soldier هم قبلا داشته بودین اونم همین جوری بود ( یا Hitman Absolute)))
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)