نیست که تیمهای دیگه که در نیمه نهایی حاضر شدن با اقتدار اومدن بالا
شیلی- کلمبیا اگه به تیمهای اروپایی میخوردن الان بالا اومده بودن
همونطور که اسپانیا نتوست با یک دنیا ادعا از پس شیلی بر بیاد و به فجیع ترین وضع ممکن از جام حذف شد![]()
نیست که تیمهای دیگه که در نیمه نهایی حاضر شدن با اقتدار اومدن بالا
شیلی- کلمبیا اگه به تیمهای اروپایی میخوردن الان بالا اومده بودن
همونطور که اسپانیا نتوست با یک دنیا ادعا از پس شیلی بر بیاد و به فجیع ترین وضع ممکن از جام حذف شد![]()
نه من مشکلی با صعود برزیل ندارم
ولی
اون دوست عزیز چنان گفت آلمان از مصدومیت نیمار شانس آورد که انگار نیمار تو هربازی یه 4 5 تایی گل میزده !!
جالبه که نیمار بعد مرحله گروهی اصلا گل نزده !!
به اضافه اون
دیگه فکر کنم خودتونم قبول دارید اشتباهات داوری به طرز فجیعی به نفع برزیل بوده ؟؟
بازی اول سر بازی با کرواسی یک پنالتی به نفع برزیل گرفته شد
بازی با کلمبیا که یک صحنه بازیکن کلمبیا بدون توپ با پا اومد روی ساق بازیکن برزیل اگه عکسش پیدا کردم میزارم
خطای بازیکن وحشی کلمبیا روی نیمار نزدیک بود بنده خدا از هستی ساقط کنه جفتش باید جریمه سنگین براشون در نظر میگرفت که خیلی ساده از کنارش گذشت
بعد سر صحنه تیاگو سیلوا راحت کارت زرد داد اگه میخواست به نفع برزیل باشه نمیومد ستون خط دفاعی برزیل راحت از بازی بعدی محروم کنه
ولی مگه فقط برزیل بوده از اشتباه داوری سود برده بازی هلند مکزیک- دقیقه 90 پنالتی مسخره ای که سر دایو روبن داور گرفت
همین آرژانتین بازی مقابل ایران که راحت سر تیم برید داور صرب مسابقه
حرفم با شما نیست ولی اینجا فقط یک عده منتظرن یک اشتباه به سود برزیل رخ بده فریاد وامصیبتا سر بدن ولی همین اتفاف برای تیمهای خودشون بیفته صداشم در نمیارن
Last edited by clau; 06-07-2014 at 13:42.
نمیخوام بحث رو ادامه بدم
ولی بحث اصلی من در مورد نیمار بود
اون دوست عزیز یه جوری در مورد نیمار پست گذاشت هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره !!!
البته برزیل هم فقط همین نیمار با چنتا بازیکن دیگه رو داره (( از جمله سیلوا ))
بدون اینا فکر نکنم جلوی آلمان 4 تا پاس سالم بتونن بدن
سرمربی تیم ملی برزیل ؛ لوئیز فلیپه اسکولاری امروز در یک مصاحبه فاش ساخت که نیمار در لحظه مصدومیتش رو به مارسلو گفته بود که پاهایش را حس نمی کند.
اسکولاری صحبت هایش را اینگونه آغاز کرد :" وقتی زونیگا به پشت نیمار ضربه زد و او از آسمان به زمین افتاد، بلافاصله به مارسلو که در نزدیکیش بود گفت که پاهایش را حس نمی کند.
مارسلو با شنیدن این حرف وحشت زده شد و رو به نیمکت به ما گفت که سریع به دکتر بگویید که به زمین بیاید، اما داور متوجه مصدومیت نیمار نشده بود و به همین دلیل پزشک تیم نمی توانست وارد زمین شود.لحظات ترسناک و غم انگیزی بود "
اسکولاری ادامه داد : " همه شوکه بودیم .دیدن نیمار روی برانکارد در حالیکه به آمبولانس منتقل می شد، اشک همه ما را در آورده بود . همه ناراحت بودیم و می توانم بگویم که دیدن چهره گریان نیمار برای ما یک فاجعه به تمام معنا بود .
نیمار سمبل تیم ما بود. بازیکنی که در تیم ما و هر تیم دیگری ، تفاوت ها را رقم می زند. بازیکنی را از دست دادیم که به فقدان او اصلا فکر نمی کردیم. حالا باید در دو بازی آینده با نبود او کنار بیاییم."
امروز پزشک تیم برزیل اعلام کرد که نیمار تا 10 روز دیگر درد در ناحیه کمر خود احساس می کند و پس از 30 الی 45 روز می تواند به بهبودی کامل برسد .
دکتر رونسو اضافه کرد که هیچ عوارض خطرناکی او را نه به عنوان فوتبالیست و نه به عنوان یک انسان تهدید نمی کند.
پس از بهبودی او می تواند به راحتی قدم بزند و به تدریج تمریناتش را از سر بگیرد. نیمار هم اکنون در منزل شخصیش در سائوپائولو به سر می برد
"آی اسپورت"
نیمار که در جریان پیروزی 2 بر یک تیم ملی برزیل برابر کلمبیا در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2014 برزیل دچار شکستگی مهره کمر شد و ادامه جام را از دست داد
پس از حضور در کمپ تمرینی سلسائو برای روحیه دادن با همتیمیهایش و وداع با آنها، با هلی کوپتر ریودوژانیرو را به مقصد خانهاش در سانتوس ترک کرد تا ادامه دوره ریکاوری خود را در کنار خانوادهاش سپری کند.
نیمار در خصوص وضعیت خود اظهار داشت: آنها (کلمبیاییها) رؤیای بازی در فینال جام جهانی را از من گرفتند اما رؤیای قهرمانی برزیل هنوز تمام نشده است. دو بازی دیگر باقی مانده است و من اطمینان دارم که همتیمیهایم هر کاری از دستشان ساخته باشد انجام میدهند تا جام را بالای سر ببرند.
پس از مصدومیت نیمار گفته شد که احتمال دارد او در کنار سایر بازیکنان تیم ملی برزیل در کمپ گرانخا کوماری بماند و این چیزی است که خود او خواسته است اما رسانههای محلی گزارش کردهاند که ستاره بارسلونا پس از بازگشت به خانه دیگر به همتیمیهایش ملحق نخواهد شد، چرا که پزشکان به او دستور استراحت مطلق دادهاند.
پزشک تیم ملی برزیل در خصوص وضعیت نیمار اظهار داشت: تنها راه درمان نیمار استراحت مطلق است. او به مدت دو هفته باید از کمربند مخصوص استفاده کند.
نیمار در شرایطی از همراهی برزیل در ادامه رقابتهای جام جهانی 2014 بازمانده است که تیمش در مرحله نیمه نهایی باید سختترین بازی خود تاکنون را برابر تیم ملی آلمان انجام دهد.
محتوای مخفی: ادامه
دانلود کلیپ پیام ویدئویی نیمار پس از مصدومیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by V E S T A; 06-07-2014 at 18:36.
جالبه بعضیا یه جوری میگن برزیل حقش نبوده بیاد بالا انگار تیمای دیگه همه بازیا حریفو 6 تایی کردن
خود همین هلند دیشب جلو کاستاریکا با پنالتی برد فکر نکنم شیلی که برزیل با پنالتی برد دست کمی از کاستاریکا داشته باشه تازه هلند با اون خط حملش
آلمان یه 4 تا به پرتغال 10 نفره زد بعدش به غنا امتیاز داد آمریکا هم با اختلاف یک گل برد جلو الجزایر دیدیم چقدر سختشون بود بازی فرانسه هم نویر نبود لا اقل به 120 میکشید
آرژانتین که مسی نبود جاشو برای صعود باید به ایران میداد دور حذفی که بماند
پس همه نمایش های در سطح معمولی داشتن با اختلاف کم
صحنه برخورد نیمار رو چند بار دیدم...به نظرم کاملا عمدی زد. شاید فکر نمی کرد کار به اینجاها بکشه...ولی عمدا زد![]()
اسکولاري: بدون نيمار هم ميتوانيم آلمان را ببريم
سرمربي تيم ملي برزيل عنوان کرد مطمئن است تيمش ميتواند حتي بدون نيمار هم آلمان را شکست دهد.
برزيل و آلمان بامداد چهارشنبه در اولين ديدار مرحله نيمه نهايي جام جهاني به مصاف هم ميروند.
لوئيس فليپه اسکولاري، سرمربي برزيل در نشست خبري پيش از ديدار با آلمان گفت: آرام هستم و هيچ استرسي ندارم. مطمئن هستم بدون نيمار هم ميتوانيم آلمان را شکست دهيم. در روزهاي گذشته تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم. کاملا ميدانيم که در چه شرايطي قرار داريم. کوچکترين اشتباهي به يک فاجعه براي ما تبديل خواهد شد. با آمادگي کامل به مصاف آلمان ميرويم. ميدانيم که آنها چه تيم بزرگ و باکيفيتي هستند. بازي گذشته اين تيم برابر فرانسه را با دقت تحليل کردم. آلمان تيم بسيار خوبي است که ميتواند از کوچکترين فرصت گل بسازد.
سرمربي تيم ملي برزيل درباره غيبت نيمار در بازي بامداد چهارشنبه گفت: نيمار بهترين بازيکن ما بود و يک الگو براي بقيه بازيکنان تيم محسوب ميشد چرا که اين بازيکن به تنهايي قادر بود تا بتواند تفاوتهاي ما را با بقيه تيمها رقم بزند. قطعا نبود بازيکني مثل نيمار به تيم ما آسيب خواهد زد اما با بازيکنان جايگزين خوبي که داريم مطمئنم ميتوانيم جاي خالي نيمار را پر کنيم.
اسکولاري ادامه داد: بازيکني را از دست داديم که به هيچ وجه نميخواستيم از دست بدهيم. او ستون تيم ما بود اما من اکنون در کمال آرامش هستم و مطمئنم تيمم ميتواند از پس آلمان بربيايد. نه تنها ميتوانيم آلمان را شکست دهيم بلکه توانايي قهرماني در جام جهاني را هم داريم.
برزيل آخرين بار در جام جهاني 2002 توانست به فينال راه پيدا کند و در آن فينال موفق شد آلمان را با دو گل شکست دهد و به قهرماني برسد.
It was a cowardly tackle. There's no way you have you knee high up like that unless you want to cause a certain situation. It's not a normal match situation. That's my opinion on the matter
تیاگو سیلوا: یک تکل ناجوانمردانه بود. امکان ندارد شما زانو را مانند آن بالا بیاورید مگر اینکه بخواهید باعث یک وضعیت خاص شوید. این یک وضعیت عادی مسابقه نیست. نظر من درباره موضوع اینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)