مرسی دوست عزیز من با پلستشن بازی میکنم هرچی تیر و موشک بهش میزنم نمیشه![]()
مرسی دوست عزیز من با پلستشن بازی میکنم هرچی تیر و موشک بهش میزنم نمیشه![]()
اصلاً امکان نداره! خودم که با لپ تاپ بازی کردم، همین جوری بود. توی لپ تاپ G میشه نارنجک و Q میشه موشک انداز و کلیک چپ میشه تیر! حالا نمی دونم تو PS کدوم دکمه ها چی کار میکنن. شما که خودت میدونی، همزمان هم تیر بزن، هم نارنجک بنداز، هم موشک بنداز. فوق فوقش اگه دیدی هر چی میزنی، این تیکه از مرحله رد نمیشه، مرحله رو Restart کن. بعضی مواقع پیش میاد که توی یه مرحله حتّی اگه درست هم پیش بری، اون تیکه رد نمیشه. این اتّفاق برا من تو Battlefield 4 افتاده بود که وقتی مرحله ـشو Restart کردم، مشکل حل شد!![]()
دوستان مولتی پلیر این بازی خیلی باحاله بهتر از سری مدرن وارفاره.مخصوصا با اون جت که 2 پرشه میزنی رو هوا و سرعت بازی فوقالعاده بالاست و گیم پلی معرکست.و با سرعت بالا به تمام نقاط مپ دسترسی داری.
من یه دست مولتی پلیر بازی کردم و فیلمشو آپلود کردم برای دوستان که آشنا بشن شاید خوششون اومد و خواستن بازی کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه ویدئو جدید آماده کردم با گرافیک خیلی بالاتر یک مپ دیگر و بازی قشنگتر و دیدنی تر.توصیه میکنم هر کس میخواد اشنا بشه با قابلیتهای چند نفره این بازی این کلیپمو ببینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
من لپ تاپ HP Probook 4540s دارم با این مشخصات. می تونم روی کمترین گرافیک بازی رو اجرا کنم و البته تیک هم نداشته باشه. روون بودنش دیگه جوری که بشه بازی کرد.CPU : Core i5 - 3210با تشکر فراوان
RAM : 4GB
VGA : ATI 7600M 2 GB DDR3 128bit
سلام دوستان، من فایل نصب بازی رو از یکی از دوستان گرفتم، فقط دو تا فایل ما فرمت bin هست که مجموعاً حدود 27 گیگ حجم داره، کسی لطف می کنه فایل setup.exe رو برام قرار بده و یا راهنمایی کنه که باید چیکار کنم با این دو تا فایل؟
سلام،دوستان من تو مرحله سوم بازی که اتلس هستش اون قسمتی که تانک رو نابود میکنی و سه نفری میریم داخل ساختمون جلو درب اسانسور ،گیر کردم،اونجا نمیدونم باید چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
دوستان کسی نیست بهم کمک کنه این مرحله رو رد کنم؟
دوست خوبم یکم بیش تر توضیح میدی؟ من خیلی وقته بازیش نکردم اگر از اون مرحله عکس بزاری بهت می گم.
مصطفی جان همون مرحله دوم بازی که باید بری راکتور رو خاموش کنی،وارد ساختمون میشی جلو اسانسور،اشانسور که باز نمیشه فقط موندم چیکار کنم باز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)