تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 53 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با حذف اسپانیا بیشتر به جمله ی کیروش که گفت ما تو جام موندیم ,دلگرم میشم
    حاجی اصلا وضعیت جدول کاملا به شکلی هستش که تیم دوم تو اما و اگر هستش! ... یعنی ما پس فردا که بازی داریم اگر نبازیم! یا اگر با اختلاف خیلی کم ببازیم(کم گل بخوریم!) میتونیم بازم به سعود امیدوار باشیم! .... البته باید دید بوسنی با نیجریه چیکار میکنه....
    به نظرم بازی ما با ارژانتین کاملا تشریفاتیه و ما میدونیم که بهترین نتیجمون مساویه! و بدترین برای ارژانتین هم همینه! ... حالا اگر نیجریه و بوسنی مساوی بکنن که برا ما خوبه! بوسنی ببازه باز خوبه و ببره هم حداقلش اینه که عیارشون برامون مشخص میشه و با علم کامل میایم تو زمینشون...

امیدوارم گروه ما این هفته همه مساوی بکنیم! ...

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حرف رفتن كي روش از ايران الآن موضوعيتي نداره يا به عبارت ديگه اصلاً وقتش نيست و لزومي هم نداره در موردش بحث بشه.

تنها دليلي كه براي مطرح كردن دوباره اين مسائل وجود داره ايجاد جو رواني منفي براي او و بازيكنهاست تا نتونن نتيجه مطلوب بگيرن و در نهايت به دليل نتيجه نگرفتن تيم ملي راحت تر بتونن بر افكار عمومي غلبه پيدا كنن تا قراردادشو تمديد نكنن.

4. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی بعد از جام جهانی سی دی حضور هنرمندان تئ جام جهانی روتو سوپر مارکتها دیدی می فهمی چرائ با چه بودجه ای رفتند جام جهانی!
    پول دراوردن یه شرکت خصوص که شاخ و دم نداره!
    اگه پیشکس.ت ها رو می بردند هیچ کی حاظر میشد برای خرید سی دیش پول بده؟
    چرند نگو دوست عزیز حداقل هر نفر 60 میلی خرجشه تا بره برزیل یه حساب سر انگشتی بکنی میبینی 2 میلیارد حداقل خرج سفر به برزیلشون هست

حالا دست مزد ممد رضا گلزِِر و.... به کنار حالا این مجموعه که 7-8 میلیارد خرج برداشته . cd میشه میاد تو سوپر مارکت . اگه اخراجی ها مسود 10 نمکی هم بشِ با اون ساپورت

دولتی حتی نصف خرج خودشم در نمیاره
    Last edited by p30g; 20-06-2014 at 10:25.

6. این کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض صحبتهای افشین پیروانی در مورد قرارداد کی روش

افشین پیروانی در خصوص تمديد قرارداد کي‌روش گفت:
    نگه داشتن کي‌روش امري لازم است
    اما اينکه بخواهد در اين برهه از زمان صحبت‌هايي در مورد رفتن انجام دهد درست نيست.
    البته او از اين کار خود 2-3 هدف دارد
    اول اينکه بار فشار نتايج را براي خود پايين بيارود
    دوم اينکه به همه بگويد فدراسيون فوتبال ايران مرا نمي‌خواهد
    و سوم اينکه هر تيم ديگري مي‌خواهد با او صحبت کند.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بچه ها کیروش گفته این مصاحبه ای که از من منتشر شده واسه خیلی وقت پیشه که من با یه روزنامه پرتغالی کرده بودم.
    .
    فرکی مربی ایه که با فولاد قهرمان شد، ولی فولاد این فصل با اسکوچیچ کروات قرارداد بسته. ( دیگه همه میفهمن که این دستور از بالا بوده و فرکی رو برای تیم ملی می خوان! )
    .
    .
    .
    .
    به نظر من تیم ملی باید بعد از جام جهانی، یه پوست اندازی خفن بکنه... امثال نکونام، شجاعی یا ... که سن و سال شون بالاست و هیچ نفعی ندارن باید برن و جاشون رو به بازیکنان جوون بدن.
    .
    من میگم نباید حتی 10% به فکر کسب مقام و رتبه تو جام ملت های 2015 باشیم...
    جام ملت های 2015، باید جایی باشه که بازیکنای جوون بیان یه کم کسب تجربه کنن. خودشون رو با هم هماهنگ کنن.
    .
    تا شاید بتونیم تیم ملی بهتری برای 2018 روسیه بفرستیم.
    دوست عزیز این نکونام وشجاعی وغیره روکه من دیدم تا100سال دیگه جاش تو تیم ملی هستش

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دوست عزیز این نکونام وشجاعی وغیره روکه من دیدم تا100سال دیگه جاش تو تیم ملی هستش
    امید وارم اینطوری نباشه...

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

مااصلا توجام ملت های اسیا1درصد هم نداریم وقتی ماتولیگ خودمون بازیکنا تا4و5کیلومترمیدون با لیگ استرالیا وژاپن وکره ای که 10و13کیلومتر یا بیشتر میدون از زمین تا اسمون فرق میکنه حالا چه جوون چه پیر برای تیم ملی ایران وقتی سرمربی ایرانی به بازیکناش بیشتراز4کیلومتردویدن نمی تونه یادبده زمین تا اسمون باسرمربی خارجی استاندارد که 12و13 کیلومتر به بازیکناش یادمیده اززمین تااسون فرق داره
    بنظر من ماباید تولیگمون 17تا سرمربی مثل کیروش یاسرمربیان بزرگ دونیا داشته باشیم به جایی که به بازیکنان ایرانی که مفت نمی ارزن که تولیگ بازی میکنن پول های هنگوفت دادن به اینا خرج زیادی برای سرمربی وورزشگاهامون تولیگ کنیم چون ایرانی استعدادهای زیادی داره ولایق بهتریناس چیه پولادی کم تراز مسی هست فرقش اینه که مسی با بهترین مربی روزدونیا بهترین رسیدگی وبا بهترین تمرینات به این جارسیده ولی پولادی تو بدبختی ویه لیگ اشغال وسرمربی اشغال تمرین میکنه که بازم کیروش دست این بازیکنه خوب گرفت اگه کیروش نبود این پولادی تا20سال دیگه هم جام جهانی نمیرفت بجاش امثال علی کریمی ورحمتی توتیم ملی بودن که مفت نمی ارزن
    متاسفانه همه این مشکلات ازفدراسیونمون

11. 3 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه به طاهر قول نداده بود؟ (زيرش نوشته بودن!)

13. 6 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چرند نگو دوست عزیز حداقل هر نفر 60 میلی خرجشه تا بره برزیل یه حساب سر انگشتی بکنی میبینی 2 میلیارد حداقل خرج سفر به برزیلشون هست

حالا دست مزد ممد رضا گلزِِر و.... به کنار حالا این مجموعه که 7-8 میلیارد خرج برداشته . cd میشه میاد تو سوپر مارکت . اگه اخراجی ها مسود 10 نمکی هم بشِ با اون ساپورت

دولتی حتی نصف خرج خودشم در نمیاره
    دوست عزیز می خوام یه نصیحتی بهت بکنم اول اینکه مواظب نوع حرف زدنت باش چون وقتی وارد یه محیط جدید میشی یا با کسی برای اولین بار روبه رو میشی چون هیچ شناختی ازت ندارند از نوع حرف زدنت دربارت قضاوت می کنند و دوما اینکه تا درباره ی چیزی کاملا مطمئن نشدی اظهار نظر قطعی نکن.
    اینکه به حرف من گفتی چرند مهم نیست ولی بدون اولا اینکه گلزار با اون کاروان نیست و رسما قبل از سفر از طریق رسانه ها انصرافش رو اعلام کرده بود و اصلا در سفر نیست که طلب دستمزد انچنانی بکند!!!!

یه سر برو اینترنت و جوابیه جواد هاشمی رو که مدبر این کاره رو بخون بعد می فهمی اعدا دو ارقام درست چیه. در ضمن اگه یه نگاهی به فروش مجموعه هایی گه توی شبکه خانگی اومدند بکنی مثل رالی ایرانی و .... برات عجیب نیست این خرج ها برای ساخت هیمچین مجموعه ای به اسم یار دوازدهم!!!
    صرف نظر از همه این حرف ها من هم با این کار موافق نیستم و نبودم ولی در جواب کسی که گفت چرا پیشکسوت ها رو نبرند اون حرف رو زدم.

16. 4 کاربر از mk367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •