امیدوارم هلند ببره تا آرژانتین بخوره به برزیل و اونجا هم برزیل دوباره ببازه ، اونم از کی ، آرژانتین تا دلمون بیشترخنک بشه![]()
امیدوارم هلند ببره تا آرژانتین بخوره به برزیل و اونجا هم برزیل دوباره ببازه ، اونم از کی ، آرژانتین تا دلمون بیشترخنک بشه![]()
سلام ...
خب تا لحظاتی دیگه بازی شروع می شه. امیدوارم که ببریم. راستی کسی دلیل نیمکت نشینی دریل یانمات Janmaat رو می دونه؟ چند بازیه رو نیمکته و حتی Verhaegh هم بهش ترجیح داده شد !
ویرایش : نوشته که مثل فن پرسی ناراحتی معده داره. اما در کل حیفه که بیرون بشینه و کویت بازی کنه.
Last edited by Hamid Hamid; 09-07-2014 at 23:09.
این آرین روین با این تکروی هاش یکی از عوامل رفتن بازی به وقت اضافه هست
بازی قبل که راحت میتونست با یه پاس دقیقه 90 تیم رو ببره نیمه نهایی ولی آقا تکروی کرد و بازی همونجوری کش دار شد
این بازی هم یه صحنه راحت میتونست پاس بده و توپ گل بشه ولی همچنان به خودخواهیش ادامه داد !!
تمام، هلند بازنده همیشگی مراحل پایانی، امیدوارم بایرن(المان)انتقام رو بگیره،
چون ارژانتین چیزی برای ارایه نداشت هلند هم مهره کافی نداشت
درود به هلند ... تیمی که خیلی خوبه . منتها من نمی دونم چرا همیشه بد شانسه.
هلند با این بازیکن ها و بضاعت تا همین جای جام هم کار خیلی بزرگی رو انجام داده بود. تا ابد در قلب ها جا داره این واژه ی زیبا و خوش آهنگه " هلنــــــــد "![]()
هلند حقش بود به فینال نرسه در پست های قبلی ام گفته بودم در مراحل حذفی همیشه هر بازی بدتر ازبازی قبل بازی کرد (افت شدید)
البته فقط یک صحنه بود که من خیلی منتظر گل بودم حوالی دقیقه نود بود که روبن شوت را زد(از کنج شش قدم) ماسکرانو با تکل منطقی اش دفاع کرد رفت کرنل
در یک بازی برابر باختیم. حیف شد. به بازی خوب آرژانتین نباختیم چون اونا هم خوب نبودن. ما هم خوب بازی نکردیم.
بازی احتیاطی با این شدت از هلند ندیده بودم.
امیدوارم آلمان این غم ما رو تسکین بده
حالا از شانس ما اونور برزیلِ زخم خورده هم شیر میشه!
اخه دیگه مگه مهمه سوم شدن یا چهارم شدن؟
یادم نمیره تو همین مرحله فکر کنم یورو 2000 بود، هلند با همین ون گال شاید 4 تا تیرک ایتالیا زد 2 تا پنالتی تو بازی گل نکرد بعد هم رده بندی رفت به کرواسی باخت.
کلا هلند تیم بد شانسی هست متاسفانه
من هنوزم تو فکرم که چرا فنخال(ونگال،ونخال،فنگال)CILL ESSEN رو تعویض نکرد و کرول رو نیاورد.اصلاً چرا هونته هلار رو که آورد نداد بهش پنالتی بزنه اون که خوب پنالتی می زد
اگه بازی قبل رو به خاطر تجربه و تیزهوشی ونگال بردن به نظر من این بازی رو اشتباه این مربی فینال رو از دست دادن
هلند احتمال اینکه بازی با برزیل هم ببازه خیلی زیاده!
2 تا 120 دقیقه پشت سر هم بازی کردی بری جلوی برزیلی که دو تا 90 دقیقه داشته و یک روز هم بیشتر استراحت کرده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)