تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 32 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 315

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

من با اطمینان به شما میگم با وجود شرایط نه چندان مساعد و مصدومیت چند مهره کلیدی ، ایتالیا کماکان از مدعیان اصلیه قهرمانی هستش.
    مطمئنا همینطورِ
    اما کار سختِ
    ریبری هم که جامِ جهانی رو از دست داد.
    فرانسه آبرو داری کنه از گروهی بیاد بالا خیلی خوب میشه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    ماشاا... طرفداران تیم ملی ایتالیا بیش از چیزی هست که فکر میکردم.

من همون اول توی گروهبندی بیشتر دنبال گروه ایتالیا بودم تا ایران و وقتی همه داشتند درباره بوسنی و آرژانتین فکر میکردند من گفتم خدایا چرا این گروه؟
    البته در جام جهانی نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت اما حداقل میشد گروه یکم آسونتر بشه.مثلا فرانسه رو ببین!

به هر حال امیدوارم اینبار نتایج خوبی بگیریم.با افت چند ساله فوتبال داخلی و ملی ایتالیا،حداقل روند صعودی یووه و ملی پوشانش امیدهایی برامون باقی گذاشته.

در بازیهای تدارکاتی که فقط داریم مساوی میکنیم و البته در کنار ارائه بازیهای نسبتا خوب،اما چیزی که طرفداران ایتالیا همیشه بخاطر دارن این هست که ایتالیا مقابل تیمهای درجه دو بیشتر مشکل داشته تا تیمای سطح اول

درباره گروهمون هم که واقعا کار سختی داریم اما خوبیش این هست که بازی های سختمون پشت هم نیفتادن.در عوض اگه صعود کنیم در مرحله بعد هم به تیم مدعی نمیخوریم و باز می تونیم بالاتر بریم.واقع بین باشم کار برای قهرمانی خیلی سخته اما میشه به نیمه نهایی رسید.

به امید موفقیت آتزوری
    Last edited by mohammad_87; 07-06-2014 at 17:39.

3. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوست عزیز ، هوادار متعصب ! بنده نظرمو گفتم و کماکان هم معتقدم ایتالیا صعود نمیکنه
    نظر من همین بود و هست . نظر شما هم قابل احترام
    اینو از کامنت قبلتونم میشد فهمید احتیاج به تاکید مجدد نبود ، شما بیشتر به ستون پنجم میخوری تا هوادار
    جام های قبل هم همینو میگفتن ولی نتیجشو دیدم ، شیر همیشه شیره حتی اگه تو قفس باشه
    ایتالیا صعود که میکنه هیچ به عنوان تیم اولم صعود میکنه همه ایتالیا رو جرو مدعیان جام میدونن اونوقت شما ...

5. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو از کامنت قبلتونم میشد فهمید احتیاج به تاکید مجدد نبود ، شما بیشتر به ستون پنجم میخوری تا هوادار
    جام های قبل هم همینو میگفتن ولی نتیجشو دیدم ، شیر همیشه شیره حتی اگه تو قفس باشه
    ایتالیا صعود که میکنه هیچ به عنوان تیم اولم صعود میکنه همه ایتالیا رو جرو مدعیان جام میدونن اونوقت شما ...
    حالا چون همه ایتالیا رو مدعی جام میدونن منم باید باهاشون هم عقیده باشم ؟؟؟!
    شاید خیلی از مردم به یه چیز غلط باور داشته باشن ، اونوقت همه باید باور داشته باشن !؟؟ چه جـــــالـــــــــب

2010 هم میگفتن ایتالیا مدعیه ولی دیدیم چی شد ! به طرز فجیعی از گروهی حذف شد (پایین تر از نیوزیلند ، تیم چهارم گروه شد)

نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ، بالاخره 4 روز دیگه بازیها شروع میشه ، اونوقت یا حرف منه یا حرف شما
    Last edited by arash-king; 08-06-2014 at 09:52.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حالا چون همه ایتالیا رو مدعی جام میدونن منم باید باهاشون هم عقیده باشم ؟؟؟!
    شاید خیلی از مردم به یه چیز غلط باور داشته باشن ، اونوقت همه باید باور داشته باشن !؟؟ چه جـــــالـــــــــب

2010 هم میگفتن ایتالیا مدعیه ولی دیدیم چی شد ! به طرز فجیعی از گروهی حذف شد (پایین تر از نیوزیلند ، تیم چهارم گروه شد)

نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ، بالاخره 4 روز دیگه بازیها شروع میشه ، اونوقت یا حرف منه یا حرف شما
    پس موضع شما مشخص شد من با شما بحثی ندارم برو تو تاپیک تیم خودت به به و چه چه کن
    بعد از همون 2010 تو یورو 2012 نایب قهرمان شدیم با له کردن آلمان مغرور و انگلیس، کلا احتیاجی نیست افتخارات دومین تیم پرافتخار جهانو برات یاداور بشم

کلا

8. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس موضع شما مشخص شد من با شما بحثی ندارم برو تو تاپیک تیم خودت به به و چه چه کن
    بعد از همون 2010 تو یورو 2012 نایب قهرمان شدیم با له کردن آلمان مغرور و انگلیس، کلا احتیاجی نیست افتخارات دومین تیم پرافتخار جهانو برات یاداور بشم

کلا
    تاپیک تیم خودم ؟! تاپیک تیم خودم همینجاست ، شما نیازی نیس بگی کجا برم کجا نرم
    از اول هم یوونتوسی و ایتالیایی بودم و هستم ، ولی نظرم اینه ایتالیا توی گروه کار سختی داره و احتمالش هست بالا نیاد

والسلام ! دیگه هم این بحث رو ادامه نمیدم ، چون با بعضیا نمیشه با احترام صحبت کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حالا شما چرا اینقدر بد بینی ؟

من توی هرچی سایت خارجی نگاه کردم دیدم ایتالیا رو تیم اول گروهش پیشبینی کردند ... بله بالاتر از اوروگوئه و انگلستان ...

در مورد اوروگوئه اشتباه نکنید ... اوروگوئه از اون اون تیم منسجم و قدرتمند سالهای 2010 و 2011 ـش فاصله گرفته ... اونها حتی به زور وارد جام شدند ... مقدماتی پایین تر از تیم های کلمبیا و شیلی و حتی اکوادور قرار گرفته بودند و به لطف برد پلی آف برابر ازبکستان اومدند جام جهانی... تازه الان ستاره بزرگ و موثرشون ، سوارز هم مصدوم شده ...

انگلیس هم که چندان خطری رو از جانبش احساس نمیکنم (ولی با این حال بنظر من بخت دوم صعوده و حتی تا نیمه نهایی این جام هم میتونه بیاد ! )

11. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

حالا شما چرا اینقدر بد بینی ؟

من توی هرچی سایت خارجی نگاه کردم دیدم ایتالیا رو تیم اول گروهش پیشبینی کردند ... بله بالاتر از اوروگوئه و انگلستان ...

در مورد اوروگوئه اشتباه نکنید ... اوروگوئه از اون اون تیم منسجم و قدرتمند سالهای 2010 و 2011 ـش فاصله گرفته ... اونها حتی به زور وارد جام شدند ... مقدماتی پایین تر از تیم های کلمبیا و شیلی و حتی اکوادور قرار گرفته بودند و به لطف برد پلی آف برابر ازبکستان اومدند جام جهانی... تازه الان ستاره بزرگ و موثرشون ، سوارز هم مصدوم شده ...

انگلیس هم که چندان خطری رو از جانبش احساس نمیکنم (ولی با این حال بنظر من بخت دوم صعوده و حتی تا نیمه نهایی این جام هم میتونه بیاد ! )
    ایشالا ما ۱۰۰ ٪ میایم بالا
    اما انگلیس باید با اروگوئه بجنگه
    هر چند این اروگوئه به نظرم از اروگوئه ۲۰۱۰ ضعیف تر شده اما باز تیمِ فوق‌العاده خوبیه.
    ما الآن نباید نگران گروهی باشیم باید نگرانِ این باشیم که تو حذفی ممکنه به کدوم تیم بخوریم!

Forza Azzuri

13. 4 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من با اجازه دوستمون lionf3 از امضای ایشون استفاده کردم .
    دوستانیکه متمایلند ما هم مثل آلمانیها و انگلیسها متحد باشیم ، میتونند همین کارو بکنند و امضای مشترک همه مون همین باشه .

Forza Azzuri

15. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منتظر بازی های قشنگ ایتالیا هستم ایتالیا همش خطرناکه ... امیدوارم بیشتر از 3تا بازی ازش ببینیم !
    حالا دیگه فقط زمان طرفداری کردنه Forza Azzurri !

Last edited by Iloveu-ALL; 08-06-2014 at 19:40.

17. 4 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •