تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 96 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به به چقدر منظم و به قول معروف ژرمنی پسنده اینجا
    خدا قوت واقعا

ولی دلم میسوزه یعنی شما هنوز اینقدر به آلمان امیدوار هستین
    به نظر من اینبارو بیاید از میزبان حمایت کنید احتمال عاقبت به خیریش خیلی بیشتره

یه راه دیگه هم دارین اینکه با سه باخت شیرین توی مرحله گروهی حذف بشید
    اینجوری تلخیش خیلی کمتر از حذف در آستانه فیناله

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

4. 9 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

خدا قوت واقعا

Wake up my friend

6. 10 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

رویس چه با نمک افتاده
    تو گلادباخ هم بود با اینکه هی بهون گل میزد ولی واقعا بازیکن دوست داشتنی ای هست حتی وقتی پیشنهاد بایرن رو هم رد کرد نرفت تو بلک لیست
    کلا این دو نفر خیلی به همدیگه نزدیک هستن

تیم باید دوباره روحیه همون آلمان جوون 2010 رو داشته باشه که میخواست خودش رو به تمام دنیا ثابت کنه
    تو 2010 هم آلمان بازیش رو دیکته نمی کرد به حریف بلکه رو تک فرصت ها و ضده حملات به گل می رسید. نمونش بازی با آرژانتین و انگلیس که با پاس های بلند تو ضده حملات خیلی عالی عمل می کرد و عملکرد خط دفاع هم خیلی خوب بود.
    خدیرا و شواینی اون سال زوج بی نظیری تشکیل داده بودند. به نظرم بعیده دوباره همچین زوجی رو شاهد باشیم تو خط هافبک دفاعی.
    این وظیفه مربی هست که بازیکن رو تهییج کنه. وگرنه الان از نظر بازیکن کاستی خاصی وجود نداره.

8. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خدا قوت واقعا

به به علی رضای خودمون.
    خوش اومدی عزیزم.
    برعکس من متاسفم که بعداز این همه مدت اومدی باید شاهد تحقیر شدن آرژانتین باشی.
    حداقل ما نیم نهایی با اختلاف یه گل حذف بشیم خیلی بهتره تا توی یک شانزدهم و با اختلاف 4تا گل تحقیر بشیم!(شاید هم یک هشتم بود یادم نیست )

پیشنهاد:
    بیا و به صف ژرمنها ملحق شو که حداقلش همیشه جزو برترین تیم ها بودن،هستن و خواهند بود.
    Last edited by yuseph; 02-06-2014 at 23:39.

10. 11 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كي ميتونه المان رو دست كم بگيره؟!مياد كه براي يك چهارم آماده بشه.

12. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کلا از سال 2010 به اینطرف Intensity از بازی آلمان رفته. دیگه اون شدت عملی که خیلی زود خودشون رو به تیم حریف تحمیل میکردن رو ندارن. البته در مرحله گروهی یورو 2012 تا حدی این حالت رو داشتن اما در اکثر بازیها از 2010 به اینطرف بازیکن های آلمان 100درصد خودشون نیستن. همین شل گرفتن بازی باعث شده تو این چند ساله تیم های ضعیف تر خیلی اذیتمون کنن. خیلی بازی ها گل اول رو خورده آلمان و بعدش تازه راه افتاده. بازی با ایتالیا تو یورو 2012 که دیگه نمونه کامل این مشکل بود.
    برای بازیکن های آلمان بنظر میاد هیچ حریفی اونقدر بزرگ نیست که بخوان از همون دقیقه 1 تمام توانشون رو بذارن. واقعا سخت هم هست. از 2006 به اینطرف آلمان همیشه مدعی اول یا دوم قهرمانی تو تمام تورنمنت ها بوده و بعد از اسپانیا کمترین باخت رو در بازیهای رسمی داشته. اما برای قهرمانی باید جنگندگی و شدت عمل بازیکن ها بالا بره. تیم باید دوباره روحیه همون آلمان جوون 2010 رو داشته باشه که میخواست خودش رو به تمام دنیا ثابت کنه
    تیم 2010 واقعاً چیز محشری بود! یه تیم به شدت جوون که خیلی از بازیکن هاش تا قبل از اون جام به اون صورت شناخته شده نبودن و کم کم توی خود جام جهانی اسمشون سر زبون ها افتاد. یادش بخیر عجب بازی هایی رو اون سال شاهد بودیم. 3 تا بازی 4 تایی هم که بود و چه کیفی کردیم! مخصوصاً جلوی انگلیس و آرژانتین!
    با اینکه از یواخیم لو خوشم میاد، ولی یه کمی هم تقصیر اون میدونم که تا الآن جام نگرفتیم. شاید اگه یه مربی باتجربه تر داشتیم، تا الآن حداقل یک جام رو توی این مدت می گرفتیم.
    همون بازی با ایتالیا در یورو 2012 هم به نظرم کم و بیش تقصیر مربی تیم بود. یعنی انگار به بازیکن ها گفته بود کلهم کاری با دروازه خودی نداشته باشین و بریزین توی زمین ایتالیا! انقدر از ابتدای بازی حمله کردن که آدم فکر میکرد دقایق اضافه فینال هست و آلمان 1 گل عقبه! در نهایت هم همین حمله ها باعث شد گل بخوریم و حذف. مخصوصاً گل دوم که رسماً زمین آلمان خالی بود!

14. 9 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازی با ایتالیا به نظرم لوو اومد سیستم حریف رو خراب کنه ولی سیستم خود آلمان رو بهم ریخت.

من مطمئنم لوو برای هر بازی هزاران روش و تاکتیک تو ذهنش میاد و همیشه در حال کار کردن برای بهتر شدنه ولی مشکل کار اینجاست که بعضی وقتا احساسم اینه که خیلی قضیه رو پیچیده میکنه و همین ضربه میزنه به تیم.

و مشکل دیگش، نداشتن ساختار دفاعی مناسب هست. تو همون یورو وقتی جلو تیمی مثه یونان (اگه درست یادم باشه) دوتا گل خوردیم. از یک تیم دفاعی خوردن 2 خیلی جای سوال داره.

16. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نگراني‌هامان‌ازقدرت‌هجو ي‌ آلمان‌درجام‌جهاني

ستاره پيشين تيم ملي آلمان تصميم سرمربي ژرمن‌ها براي دعوت از تنها يک مهاجم نوک براي همراهي اين تيم در جام جهاني 2014 را زير سؤال برد.
    ديتمار هامان اعتراف کرد نگران ضعف حمله آلمان در جام جهاني 2014 است، چرا که يواخيم لو، سرمربي ژرمن‌ها تنها از يک مهاجم براي همراهي تيمش در برزيل دعوت به عمل آورده است.

به نقل از تسنيم، ميروسلا کلوزه کهنه‌کار، تنها مهاجم نوک فهرست 23 نفره تيم ملي آلمان در جام جهاني است هرچند بازيکنان هجومي ديگري مانند لوکاس پودولسکي،‌ آندره شورله و توماس مولر در اردوي ژرمن‌ها حضور دارند که مي‌توانند در حملات به کلوزه کمک کنند.

با اين وجود هامان نگران ضعف نيروي هجومي تيم ملي کشورش است. وي اظهار داشت: من فکر نمي‌کنم که آلمان نقطه ضعف بزرگي داشته باشد اما نداشتن يک مهاجم نوک آماده در حال حاضر شايد کمي جاي نگراني داشته باشد و اگر ما چنين بازيکني در اختيار داشتيم مطمئناً شانس قهرماني‌مان در اين رقابت‌ها بيشتر بود.

هامان افزود: اگر در تيم خود يک گلزن متخصص داشته باشيد، نه تنها گزينه‌هاي تاکتيکي‌‌ که اعتمادبه‌نفس و روحيه تيم شما بيشتر مي‌شود. گاهي اوقات من واقعاً نگران اين موضوع مي‌شوم که شايد به اندازه کافي در تيم اعتمادبه‌نفس و خودباوري وجود نداشته باشد تا اگر در يک بازي دو گل عقب افتاد بتواند به بازي برگردد.

ستاره پيشين تيم ملي آلمان در خصوص آمادگي بازيکنان بالاي 30 سال تيم هم تصريح کرد: اگر تيم شما از نظر حفظ توپ در بهترين وضعيت نباشد، فکر مي‌کنم که آن وقت به يک تيم جوان نياز داريد که با دوندگي‌اش اين ضعف را جبران کند. اگر من سرمربي تيم بودم براي انتخاب بازيکنان بالاي 30 سال دقت بيشتري به خرج مي‌دادم، به خصوص در خطوط مياني و حمله.

تيم ملي آلمان در گروه G جام جهاني 2014 با تيم‌هاي ملي آمريکا، غنا و پرتغال همگروه است.
    Last edited by aluminum; 03-06-2014 at 17:12.

18. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا ترکیب لو جای سوال زیاد داره.
    الان تنها مدافع چپ تخصصیمون اریک دورم کاملا بی تجربه هستش که این چند ماه تازه برای دورتموند چندتا بازی کرده و لو هم اشملتزر رو خط زد و حاضر نشد حتی مارسل یانسن رو با خودش بیاره.
    خدا کنه نخواد از لام یا بواتنگ توی چپ استفاده بکنه و هوودس رو ببره راست که کل تیم بهم میریزه،شاید اینجوری بتونیم جلوی تیمای کوچیک مث پرتغال موفق بشیم ولی جلوی امثال برزیل با عدم استفاده از بازیکنا تو پستای تخصصیشون دووم نمیاریم.
    تنها مهاجم تخصصیمون هم که کلوزه هستش،همه میدونیم که کلوزه تو شرایط سنی نیستش که بتونه در حالت خوش بینانه،7 تا نود دقیقه رو ظرف چند روز بازی بکنه و با توجه به مصدومیتای اخیرش،ممکنه بدشانسی بیاریم و دچار آسیب بشه و اونوقت خر بیار و باقالی بار کنه.قراره چیکار بکنیم در نبودش؟با فالس9 بازی کنیم؟سیستمی که تا حالا اصلا برامون جواب نداده؟
    امیدوارم یه جام مهم دیگه رو هم به تصمیمای لو نبازیم.

20. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •