تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بازی فینال بین کدام تیمها خواهد بود ؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید - بایرن مونیخ

26 28.89%
  • اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

12 13.33%
  • بایرن مونیخ - چلسی

17 18.89%
  • چلسی - رئال مادرید

35 38.89%
صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 220

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله نیمه نهایی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

عجب بازی بود دیشب
    میگم این ادا اطوارایی که رونالدو در میاره چرا اینجوریه؟منظورم اون 3 تا 5 نشون دادنه نیستا مثلا اونجایی که مصدوم شده بود انگاری گریه میکرد؟خلاصه خیلی هم عجیب غریب از دید من ایششش

خب این مربی بایرن هم فکر کرده اینجا بارسا هست فقط یاد داده بهشون که هی بهم پاس بدن((که البته همین هم دیشب خوب انجام نمیدادن)) هیچ نقشه درستی واسه گل زدن نداشتن انگاری
    یکی نیست به این اقای مربی بگه اونجا بارسا بود بنده خدا مسی داشتی ژاوی ، اینیستا! اونا خودشون بدون مربی میدونن چحوری باید گل زد
    اما اینجا چی داری؟ روبن؟! اشنایدر؟!!!
    ....

تبریک به رئالی های عزیز

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به رئالی های عزیز واقعا حقشون بود در مجموع 2 بازی بایرن پر ادعا را حسابی تحقیر کردند

و یک نقد به مربی بایرن، پپ که خیلی ها بزرگش کردند او تیمی را تحویل گرفت که با خرید بهترین بازیکنان بوندسلیگا نه در جهت تقویت خودش بلکه تضعیف دیگر تیمها سال گذشته بارسا را تحقیر کرده بود

و امسال خودش به بدترین شکل تحقیر شد

و در انتها سلطنت سبک مورینیو و شکست یک سبک من درآوردی و به اصطلاح مدرن !! به نام تیکی تاکا

4. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند وقت پیش توی یه بازی بایرن نمی دونم کدوم گزارشگر بود که می گفت فلانی از باشگاه بایرن گفته این تیمی فعلی حداقل 2 سال و نیم هیچ باختی نخواهد داشت که من همون موقع از اون حرف کلی تعجب کردم
    جالبه بعد از اون بایرن فکر کنم 3-4 باخت داشتش
    حالا شاید اون گزارشگر اون حرفو از خودش دراورده ولی کلا توی فوتبال امروزی دیگه هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست و همه تیم های کامل یه روزی بالاخره می بازن یا افول می کنن
    دلیل افول بایرن هم شاید بیشتر مربیی باشه که برنامه ای برای بازی های سخت نداره و کلا هنوز امتحانشو کامل پس نداده و همیشه تیمای پر مهره داشته و این تیم بایرن هم به نظرم از رئال پر مهره تره حداقل در مجموع کل بازیکنا و مطمئنا از لحاظ ذخیره ها دستش بازتر از رئال بودش...

تبریک مجدد میگم به رئالی ها
    واقعا برد دلچسبی بود و کلا من خاطره خوبی از این ورزشگاه دارم

الان واقعا من موندم که کی قهرمان بشه
    از طرفی دوس ندارم چلسی این فصل بدون جام بمونه و دیگه تیم تا اینجا اومده آدم غیر قهرمانی نمی خواد
    از طرفی هم رئال بعد از این همه مدت دیگه واقعا این فصل می تونه جام دهم رو بگیره و اگه نگیره آدم دلش می سوزه
    دیگه بدترین حالت اینه که این وسط اتلتیکو بیاد قهرمان بشه که دیگه یه کابوسه
    البته امشب به برد چلسی مقابل اتلتیکو امیدوارم...

6. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تیم در دیدار رفت در اسپانیا به تساوی 0-0 رضایت دادند، به این معنی که آبی‌ها اگر می‌خواهند به فینال برسند، باید یاران دیگو سیمئونه را شکست دهند.

ترکیب احتمالی دو تیم

اخبار تیم‌ها چلسی در این بازی فرانک لمپارد و جان اوبی میکل را به علّت محرومیت در اختیار ندارد. نمانیا ماتیچ و محمد صلاح نیز در این فصل از بازی‌های اروپایی محروم هستند. پتر چک نیز ممکن است به بازی نرسد. مارک شوارتزر پس از عملکردی خیره‌کننده در برابر لیورپول، به احتمال زیاد مجدداً در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. ادن هازارد در مراسم انتخاب بهترین بازیکن لیگ برتر تأیید کرد که به بازی می‌رسد و به همراه تری و اتو'و، شانس حضور بالایی در این بازی دارد. در سوی دیگر میدان، تنها یار غایب اتلتی، گابی است که به علّت محرومیت این بازی را از دست می‌دهد. سیمئونه می‌تواند از یک تیم تقریباً کامل برای این بازی استفاده کند چرا که تنها گابی را در اختیار ندارد. انتظار می‌رود که ماریو سوارز جای او را در خط میانی پر کند.

نکاتی از بازی
    • اتلتیکو در 11 بازی قبلی خود در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، شکست نخورده است.
    • در 6 بازی از 7 بازی قبلی چلسی در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، کمتر از 2.5 گل به ثمر رسیده است.
    • در 6 بازی از 7 بازی قبلی اتلتیکو در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، کمتر از 2.5 گل به ثمر رسیده است.

8. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 5 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تبریک به رئالی های عزیز واقعا حقشون بود در مجموع 2 بازی بایرن پر ادعا را حسابی تحقیر کردند

و یک نقد به مربی بایرن، پپ که خیلی ها بزرگش کردند او تیمی را تحویل گرفت که با خرید بهترین بازیکنان بوندسلیگا نه در جهت تقویت خودش بلکه تضعیف دیگر تیمها سال گذشته بارسا را تحقیر کرده بود

و امسال خودش به بدترین شکل تحقیر شد

و در انتها سلطنت سبک مورینیو و شکست یک سبک من درآوردی و به اصطلاح مدرن !! به نام تیکی تاکا
    اگه قرار باشه تیمی سلطنت خودش رو آغاز کنه مطمئنا دورتموند هستش که با نصف بازیکنای اصلی رئال رو داشت حذف میکرد،وگرنه اگه بنا به نتیجه گرفتن باشه که اتلتیکو با کسری از بودجه چلسی علاوه بر اینکه هوشمندانه دفاع میکنه از دروازه خودشم هم فاصله میگیره و فقط منتظر ضدحمله نمیمونه

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه قرار باشه تیمی سلطنت خودش رو آغاز کنه مطمئنا دورتموند هستش که با نصف بازیکنای اصلی رئال رو داشت حذف میکرد،
    من که تو بازی برگشت رئال دورتموند ، به جزء دو تا اشتباه وحشتناک دفاعی که باعث گل خوردن رئال شد
    چیزی خاصه دیگه ای ندیدم
    در ضمن حداقل دورتموند باید 2 تا دیگه میزد و هیچ گلی نمیخورد تا رئال حذف میشد

13. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این مزدک چقدر مزخرفه ، یادتون باشه زمان اوج بارسا که طرفدارش بود و می پرستیدش ، وقتی بایرن بارسا رو برد شد طرفدار بایرن (از گزارش هاش ، مخصوصا دیشبی) کاملا مشخص بود
    امسال هم حتما اگه رئال قهرمان بشه باز تیمش عوض خواهد شد

عمق فاجعه اونجاست که بفهمی ایشون با پول بیت المال میخوان تشریف ببرن برزیل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با احترام ، چیزی به اسم سبک مورینیو نداریم متاسفانه چون اصولا مورینیو مربی مولف نیست ، اما خب تیکی تاکا نوع یا سبکی از بازی هست و من درآوردی هم نیست اصلا !

منتها باید برای متر و معیار ، بارسای 3 سال اول گواردیولا رو در نظر بگیریم البته با در نظر گرفتن اسپانیای آراگونس در یورو 2008 / و اصلا به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسه بازیهایی که بارسای گواردیولا از لحاظ فوتبالی ( و نه نتیجه ) به مشکل خورده باشه توی بازی ، بنابراین این سبک بازی غالب بسیار موفق بوده .

حالا اینکه وقتی معمار برجسته ی بارسای نوین از این تیم میره و با رفتنش ، بارسا اندکی فاصله میگیره از اوج خودش خیلی دلیل خوبی نیست برای زیر سوال بردن کل موضوع /

رئال اتفاقا دیشب با ساده ترین راههای رسیدن به گل بایرن رو شکست داد ، دو ضربه ی سر با استفاده از کاشته ها ، یک ضربه ی ایستگاهی و در نهایت یک گل روی ضد حمله و انتقال سریع از دفاع به حمله ، بخوایم اعتباری هم قائل شیم باید برای فان خال هلندی این اعتبار رو قائل شیم که بیشتر از همه روی فاز انتقال در فوتبال کار کرده اما باید یک تشکر ویژه کرد از مورینیو چون موفقیت رئال در برنامه های انتقال سریع ، تا حد خیلی زیادی مدیون مورینیو و تفکرش در رئال هست .

علیرغم همه ی این صحبتها و اتفاقات و اظهار نظرها ، من فکر میکنم با یک بازی عملکرد گواردیولا رو زیر سوال بردن درست نیست ، بالاخره این بایرن از بارسای پپ بهتر نبود که بگیم شکست ناپذیره ، چون بارسای پپ هم شکست میخورد در مواقعی .

اما این انتقاد به پپ وارده که هنوز راهی بری مقابله با این نوع فوتبال پیدا نکرده و از این لحاظ صحبت درستی هست .

16. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با احترام ، چیزی به اسم سبک مورینیو نداریم متاسفانه چون اصولا مورینیو مربی مولف نیست ، اما خب تیکی تاکا نوع یا سبکی از بازی هست و من درآوردی هم نیست اصلا !

.
    با احترام اگر تیکی تاکا را سبک بدونیم و مولف اونرو گواردیولا این سبک از بازی جلو سبک بازی دفاع و ضد حمله شکست خورده و سبک دفاع ضد حمله که برای مقابله با تیکی تاکا ارائه شد درواقع توسط هیدینگ و مورینیو ارائه شد

در سال 2009 گواردیولا در نیمه نهایی با چلسی هیدینگ روبرو شد و با ابزار فوق العاده ای که داشت نتونست مقابل چلسی به پیروزی برسه و اگر لطف داوری نبود حذف میشد

درواقع هیدینگ با قرار دادن بازیکنان چلسی بین توپ و دروازه کاملا این سبک را از کار انداخت اما برای شکست این سبک مورینیو سبک جدیدی را ارائه کرد که به نوعی روش هیدینگ را کامل کرد

که با تحویل دادن توپ به بازیکنان بارسا و استفاده از بازیکنان بین توپ و دروازه و ضد حملات سریع تونست پپ را مغلوب کنه

بعد از اون دیمتئو مقابل بارسای گواردیولا این سبک را اجرا کرد و کاملا موفق بود درسته موفقیتها به تعداد انگشتان دست نمیرسه اما باید در نظر بگیریم که برای این سبک بازی باید ابزار لازم در اختیار باشه که چلسی دیمتئو و رئال کارلتو

کاملا ابزارشو داشتند

18. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •