میشه ازش بعنوان یک داروی کمکی استفاده کرد. ( از معدود TCA هایی هست که خاصیت Sedative نداره یا اگرم داشته باشه ناچیزه)ممنون از توجهتون .پس پروتیلبتیلن می تونه ایست تنفس CETNTRALبهنر کنه؟
میشه ازش بعنوان یک داروی کمکی استفاده کرد. ( از معدود TCA هایی هست که خاصیت Sedative نداره یا اگرم داشته باشه ناچیزه)ممنون از توجهتون .پس پروتیلبتیلن می تونه ایست تنفس CETNTRALبهنر کنه؟
سرترالین تاثیری بر تمرکز و حواس ندارد. ( شاید مشکل تمرکزتون رو به حساب افسردگی گذاشته باشه)
دوستان من مشکل پرتی حواس وعدمتمرکز دارم و همینطور خواب .
دکتربرام سرترالین تجویز کرده .
به نظرتون چطوره؟ میتونه به تمرکز کمک کنه ؟
معمولا" شروع کار برای افردی که مشکل حواس پرتی دارند دو دوره درمان با ونلافاکسین و بوپروبیون هست. ( با دوزاژ بالا)
اگر جواب نداد باید رفت سراغ محرک ها. ( ریتالین)
کم خوابید یا پر خواب؟
( در صورت امکان به پزشک متخصص دیگری مراجعه کنید)
هر دوتاش !
مشکل اینه همیشه خوابم میاد
چه روزایی که 10 ساعت میخوابم چه 5 ساعت
کلا مشکل دیگه اینه که خوابم سبکه و کلی مشکل هست
اینسرترالین چه قدر طول میکشه که تاثیر کنه ؟
من 2 هفته دیگه امتحان دارم![]()
مصرف سرترالین بیهودست, تاثیری بر حافظه نداره. ( تاثیرش بر افسردگی بعد از 4 هفته و یا کمتر معلوم میشه)هر دوتاش !
مشکل اینه همیشه خوابم میاد
چه روزایی که 10 ساعت میخوابم چه 5 ساعت
کلا مشکل دیگه اینه که خوابم سبکه و کلی مشکل هست
اینسرترالین چه قدر طول میکشه که تاثیر کنه ؟
من 2 هفته دیگه امتحان دارم
پزشک سرترالین رو براتون نوشته که یه جورایی بیخیال شید.
ولی خب یخورده میتونه مشکل خوابتون رو بهبود بده.
اون چیزی که شما میخواید ریتالین هست ( قرص شب امتحان) که ابدا" هیچ پزشکی براتون تجویز نمیکنه مگر اینکه تاریخچه کامل پزشکیتون و داشته باشه و دو سه سال مریضش باشین.
ریتالین جز محرک هاست و هوشیاری و تمرکز رو افزایش میده ولی بشدت اعتیاد آوره اگه درست مصرف نشه.
سلام
در اختلالات روانی مثله اسکیزو فرنی و اختلالات عاطفی و ...
سبب شناسی شون بر روی سیستم عصبی چیه؟
( منظورم در کار ترشح و متابولیسم نورترنسمیترهای سیناپس های مغز هستش)
=====
این داروهای ضد افسردکی و 3حلقه ای و MAOI روی مغز چیکار مکنند؟
سپاس
کلا افسردگی یعنی کمبود نورترنسمیترها
و جنون یعنی افزایش زیادنورترنسمیترها
در هر کدوم، چه نورترانسمیترهایی بالا میره؟
توضیح بیشتر میدی اینا چیکار میکنند؟
+
سوال دوم هم کمک کنید؟
حتما عزیزم
توی جنون بیشتر تنظیم دوپامین و سرتونین بهم میخوره و غلظتشون زیاد میشه توی سیناپس
ولی توی افسردگی سطح سرتونین و اپی نفرین به شدت کاهش پیدا میکنه
از چندین راه باعث افزایش نوروترانسمیتر ها میشن از جمله مهار بازجذب, مهار آنزیم تخریبی, آزاد سازی ( ریلیزینگ) و ...این داروهای ضد افسردکی و 3حلقه ای و MAOI روی مغز چیکار مکنند؟
خراب شدن تجزیه تحلیل و تجربه مغزم.
سلام سال پیش به خاطر یه مسائلی و یسری دوره افسردگی و اضطراب قوی داشتم.و درمانش کردم اما
الان تحلیل مغزم بهم خورده پارسال اگر شما تو اتاق کنارم یه حرفی میزدی تحلیل میکردم ببینم صدات میرسه به گوش فردی که بیرون از تاق یا نه. مثلا حرف خصوصی میزنی. الان دیگه نمیتونم تحلیل کنم سریع میگم هیس حرف نزن میشنون.
پارسال خیالم راحت بود با که این تن صدا وقتی حرف میزنی فردی که 10 متر فاصله داره نمیشنونه ولی امسال همش فکر میکنم الان میشنوه اون فرد . یه جور ترس.
تحلیلم خراب شده. تجزیه و تحلیل و تجربه مغزم خراب شده.
مثلا تجاربم رو از دست دادم تا پارسال راحت همیشه رانندگی میکردم اما امسال میگم از کجا معلوم رو سرعت 120 تا لاستیکم مثلا در نره. تجزیه و تحلیلم خراب شده.بیشتر محتاط شدم .آروم میرم.
میدونی می خوام مشکلم رو بگم ولی نمیدونم درست گفتم و شما متوجه شدی یا نه.
آیا یه نوع اظطرابه که من فکر میکنم خراب شدن تجزیه و تحلیل مغزمه؟یا یه نوع افسردگی که به این شکل من حسش میکنم به شکل از دست دادن تجزیه و تحلیل.تو هزاران موارد دیگه هم مصداق پیدا میکنه اما دیگه فکر کنم مثالهام کافی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)