فقط ی سری بازی ها کوچیک ممکنه کرایه شده باشن مثلا برای یک ماه مثل بازی out last بازب های بزرگ کرایه نمیشن
فقط ب یک نفر میفروشن چون اکانت خودش صاحب داره
در حقیقت بس از دریافت یوز و پس اکانت طرف میریم سایت سونی و طرف رو از روی کنسول خودش دی اکتیو میکنم (این کار فقط هر ۶ ماه یک بار امکان پذیر است )و بلافاصله اکانت طرف رو روی کنسول خودمون اکتیو میکنم و بازی هاش رو دانلود میکنیم و روی اکانت خودمون بازی میکنم اگر روی اکانت طرف بازی کنیم طرف میفهمه و ...
حالا اگر اون طرف کلا کنسولش ب نت وصل باشه متوجه چیزی نمیشه و خیلی راحت ما بازی میکنم اگر مثل ما نتش داغون باشه وقتی کنسول رو روشن کنه میبینه بازی هاش قفل شده میره ب سونی میگخ سونی اکانتش رو دی اکتو میکنه دوباره و بازی های ما قفل میشن
البته ی سری دیسک فروش کلاش این شایع رو را انداختن که کنسول بن میشه که همش بی اساسه چون اگر اینجوری بود کنسول من الان می بایس منفجر میشد!

نمیخوام از این روش دفاع کنم ولی من یکی تو کتم نمیره واسه ی بازی ۲۰۰ پول بدم دس دو هم که باید خیلی منتظر افت قیمت باشی فروش بازی هم ضررش زیاده و دردسر داره
جالبه که بدونید توی خارج مثلا امریکا ی شخص در کمترین حالت ممکن حدود۴میلون ما است ب عبارتی هر بازی واسه اونا پول ی فال سر چهار راهی هست!!!!