آره دلفین ها هم پرواز می کنند!
آره دلفین ها هم پرواز می کنند!
درسته ! کاملا ترکیبی بود![]()
شما بچه کجایی ؟ برام یک آهنگ منطقه علی آباد را بزار
قسمت آخرش خيلي مسخره و بچه گونه بود .. كشتي قديمي عباس جديدي با كوبايي معروف اون دوره رو ميزاشتن بهتر از اين 92 دقيقه بود !!
در كل هم پايتخت 3 بسيار ضعيف تر و آبكي تر و غير واقعي تر از سري هاي قبلي بود ...
ضعف هاي اين سري از ديد من :
1. تبليغ بيش از حد يك شركت ساختمان سازي و يك شركت خدمات تلفن همراه ...
2.تم ضعيف و بي محتواي سريال ... ( كشتي گرفتن يك سفيد كار يا كارگر ساختما در پيشكسوتي و رسيدن به مقام قهرماني اونم در بربر حريفايي مثل چين و آمريكا و روسيه و عقده گشايي مجدد صدا و سيماي ملي )
3.تيكه كلام هاي تكراري بازيگرا
4.هول هولكي بودنش و تدوين ضعيفش به قول دوستان
5.غير واقعي بودن بيش از 90 درصد داستان ( مثلا يه بنا بعد از 6 ماه برگشته خونشون تو تهران !!! مگه ميشه 6 ماه پشت سر هم به بهونه ي كار كردن اونم تو شهري كه نهايتش 4-5 ساعت از خونت فاصله داره به زن و بچت سر نزني !! اونم چه كاري آخه ! بنايي ! مگه ميشه برادر زن انقدر نگران داماد باشه كه وسط كشتي با آمريكااا ! همش تماس بگيره بگه وضعيت دوماد رو برام تشريح كنينمگه ميشه يه زن چيني گرفت كه پاشه بياد همون روز اول وزود به تهران بره رستوران گردون برج ميلاد و اون عوامل اونجا هم بخاطر سورپرايز كردن همسرش بهش كمك كنن و لباس بدن بهش كه بهتر بتونه اين عمل رو انجام بده ... مگه ميشه اين همه استقبال از كشتي پيشكسوتا بشه !
6. سفارشي بودن در لحاظاتي از سريال كه در مورد انصراف از يارانه حرف ميزدن !!!!!!!! چيزي كه تو سريالاي ديگه هم ديديم !
و چند تا مورد ديگه ...
حالا جالبه مردم همیشه از شهرهای ما میرن تهران برای کار اینجابرعکسشدهاز تهران رفته شهرستان کار
مهم نیست من بچه کجام ! مساله اینه که شما از موسیقی کتولی و مازنی و ترکمنی چیز زیادی نمیدونی و داری انتقاد می کنی![]()
در یک کلام عالی عالی و بازهم عالی بود
آخ آخ آخ ارسطو عجب زن عتیقه ای گرفت ولی خوشحالم بلاخره ازدواج کرد
به نظر من کیفیت فیلم از قسمت ۱ _۲ بهتر بود.
یه اصتلاح معروفم داشت « فدایی داری »![]()
من نمیدونم چرا فینال کشتی مثلا ما با آمریکا هستیم داور رو ایرانی قرار دادن این یک سوتی
بعد بازیها رو توی ورزشگاه هفت تیر داشتن برگزار میکردن بعد بعضی وقتها موقع تشویق ورزشگاه دوازده هزار نفری آزادی رو نشون میدادن اردوشون اونجا که نقی با زنش حرف میزد تو خانه کشتی بود یعنی خر تو خر حسابی
خدایی کشورهای دیگه بهمون نمیخندن به گرم کن تیمها دقت کردین مثلا بلغارستان و ترکیه برداشته بودن با ماژیک نوشته بودن خوب زشته اونا از نایک و شرکتهای دیگه استفاده میکنند اینا اومدن مسخرشون کردن
خیلی افتضاح بود دیگه درست نکنند بهتره
در سریالهای خارجی سوتی وجود نداره ؟مرغ همسایه غازه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)