7 صبح
![]()
7 صبح
![]()
لطفا لینکی که خود سایت میده رو بزارید نه اینکه جای دیگه ای آپلود کنید
آموزش فروم میگه اینجوری...اما باشه ایندفعه لینک میزارم...![]()
Last edited by pilotscale; 30-03-2014 at 04:01.
ساعت 4 صبح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتمند
ساعت 12 ظهر...اینو دیگه کجای دلم بزارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این تستایی که شما داری میزاری به نظر من برای شما نیست و داری از تست یوزرای دیگه میزاریو یا اینکه این سایت داره به شما امار اشتباه میده! چون با حجم 6مگ نمیشه چنین سرعتی بهت بده...
لطفا یک عکس جهت شفاف سازی از دان استریم خطت بزار.+ یه تست تکک کانکشن هم از idm بزار.
Last edited by and-roid2; 30-03-2014 at 11:18.
(پارس آنلاین/تهران/256 حجمی(0.97 مگابایت)/ساعت 12:45 بعدازظهر)
الان توی این یک روزی که سرویس رو گرفتم توی هیچ ساعتی نتونستم حداکثر سرعت سرویس رو از سرور خارجی روی تک کانکشن بگیرم... ولی از سرورای داخلی راحت با تک کانکشن می تونم 0.97 مگابایت بگیرم. پس مشکل از کامپیوتر من نیست!
در ضمن از سرور cachefly الان سرعت حدود 615 کیلو بایت هستش. ولی از سرورای اروپایی همین حدود 400 کیلو هستش. سرعت cachefly.net غیر واقعی نیستش؟؟؟![]()
اینم تست تککانکشن. درست نیست اگر اطلاعی نداریم به کسی تهمت دروغگویی بزنیم. رویس من بعضی ساعات واقعا عالیه. شما هم سعی کن حسود نباشی اخوی
![]()
سرعت فوق تا 1.2 مگ هم میرسید اماچون بر میگشت روی 950 من کمترین رو گذاشتم که باز شفاف سازی نخوان دوستان![]()
دوست عزیز اولا من به شما تهمت دروغ گویی نزدم و خواستم که شفاف سازی کنی. چون تستات با عقل جور در نمیاد/منظورم 12مگ و 15 مگ هست.(امیدوارم دوباره بد برداشت نکنی!!)...
شوما بشین کلاه قرمزیت رو ببین...منو حسودی؟!شما هم سعی کن حسود نباشی اخوی![]()
محتوای مخفی: ........
Last edited by and-roid2; 30-03-2014 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)