سلام
Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟
بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون![]()
سلام
Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟
بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون![]()
سلام.
من هشت هسته ای رو دارم البته اونموقع که من گرفتم اصلا چهار هسته ای توی بازار ایران نیومده بود(یا لااقل من ندیدم)ولی خوب اگر بود هم من همین هشت رو میگرفتم.اینکه کدوم بهتره سلیقه ای شده هر کسی یکیش رو بهتر میدونه و واقعا من نمیدونم چی باید بگم که بعدا پشیمون نشید و من مقصر نباشم.(اینجور مواقع سعی میکنم نظر ندم)ولی در هر مورد دیگه ای سوال داشتید در حد اطلاعات و توانم در خدمتتون هستم.![]()
Sent From My SM-G900H
سلام دوستان گرامی
این اختلاف قیمت ۲۰۰،۳۰۰ هزار تومنی که در بازار برای این گوشی هست ، به چه دلیله ؟
ایا مدل ۴ هسته ای را میشه پیدا کرد ؟
ممنون
اختلاف قیمت برای مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای هست، به نظر من مدل 4 هسته ای عمر باتری بهتری داره مدل 8 هسته ای چیپست قویتری داره
سلام
مدل ۴ هسته ای توی بازار پیدا میشه ؟
من پیدا نکردم
دیجی کالا امروز S5 رو بصورت فروش ویژه با گارانتی یکساله سام تل ، 1.824.000 زده.
البته بنظرم خرید بی گارانتی منطقی تره. چون این گاراتتی ها هیچ خدمات درستی ندارند.
+ دوستانی که S5 دارید آیا امکان فوکوس لمسی تو دوربین هست؟
آخه تو بررسی ها و تو دفترچه راهنماش فقط فوکوس نزدیک و دور داشت، نه فوکوس لمسی. خب اگه دو تا جسم نزدیک (فاصله کمتر از 50cm با لنز دوربین) و با فاصله متفاوت از هم داشته باشیم، چطوری باید به دلخواه روی یکیش فوکوس کنیم؟
مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by poonel; 31-05-2014 at 17:21.
بالاخره 4 هسته ایش بهتر هست یا 8 هسته ایش؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اگر بگردید پیدا می کنید و از اونجا که g900a رسمی وارد بازار نشده بدون گارانتی هم هست و قیمتش هم هرچی بخوان
به نظر من ارزش نداره دنبالش باشید همین g900h پاسخ نیازهاتون رو میده
چرا کسی جواب نمیده ؟
سوال سخت بود یا کسی حال نداره جواب من رو بده؟
پـوکــــیدم از بس به امید جواب، این صفحه رو رفرش کردم![]()
تا اوتجایی که من یادمه تاچ فوکوس داشت
اما برای گرفتن این عکسی که شما گذاشتی ، برای اس 5 میشه از مود selective focus استفاده کرد. میتونید بعد عکس برداری فوکوس رو چنج کنید. (خلاصش کاریه که M8 با دوربین دومش میکنه ، این با نرم افزار میکنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)