خوب پس چرا چیزی دانلود نمیکنه ؟
از طریق بازار میخوام دانلود کنم میزنه خطا !
میخوام بازی هایش رو اجرا کنم میزنه enable app syns . هر کاری میکنم وصل هم نمیشه !
گیر افتادم
خوب پس چرا چیزی دانلود نمیکنه ؟
از طریق بازار میخوام دانلود کنم میزنه خطا !
میخوام بازی هایش رو اجرا کنم میزنه enable app syns . هر کاری میکنم وصل هم نمیشه !
گیر افتادم
بازار چه خطایی میده؟
آخرین ورژن bluestacksرو داری؟
کامل حذف کن دوباره نصبش کن!این بهترین راه حل همه نرم افزاراست![]()
سلام در بلواستک وقتیورژن پایین وایبر رو نصب می کنم وقتی کانتکتی رو به مخاطبین بلواستک اضافه می کنم اتومات به وایبر هم اضافه میشه اما وقتی برای داشتن دسترسی بیشتر یه تنظیمات پیشرفته وایبر، وایبر ورژن بالاتر روی بلواستک نصب می کنم خاصیت اینکه وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه لغو میشه راهی هست ؟؟؟ مثلا اگه در ورژن پایین وایبر 5 تا مخاطب داشته باشم وقتی وایبر ورژن بالاتر رو نصب کنم هر چی مخاطبین کانتکت بلواستک رو کم و زیاد کنم این 5 تا تغییر نمی کنه. برنامه جانبی ای چیزی که بشه کاری کرد وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه؟؟؟مرسی
میشه xmodeرا روش نصب کنید
واقعا دستت درد نکنه مدیر جان. مشکل من حل شد با نصب اینستاگرام. دیگه نا امید شده بودم. مرسی
سلام دوست عزیز شما از فندق شکن استفاده کن
سلام دوستان عزیز
والا من یه غلطی کردم و اینو پاک کردم که دوباره نصب کنم اما دیگه نمیشه بازی کلشم که کلا پرید
موقعی که میخوام بازی رو نصب کنم با این خظا مواجه میشم already installed on this machine
همه فایل هاش رو پاک کردم ولی بازم میگه نصبه چیکار کنم؟
سلام.
از بچه ها کسی تونسته با بلواستک جم بخره برا بازی کلش؟
تو بازارش گزینه هاش نمیان واسه من.![]()
تو رو خدا یا وی پی ان معرفی کنین و
وقت بخیر
بازی Plants vs. Zombies™ 2 بر روی نرم افزار BlueStacks به خوبی اجرا می شود
تنها مشکل یکی از مراحلیست که باید سر زامبی ها را قطع کنیم که نیاز به دو لمس دارد که ما تنها نشان گر موس داریم
اگر راه حلی مد نظر دارید ممنون میشم.
![]()
Last edited by jabat; 21-01-2015 at 00:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)