تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس با این تعریف اخلاق : محصول نگرش به این جهان

این رو قبول دارین که نگرش های مختلف به جهان اخلاقیات متفاوت و بعضا متضاد هم دیگه رو ایجاد میکنه ؟ مثلا ارزش های مورد قبول در یک جامعه دقیقا متضاد ارزش های مورد پذیرش جامعه دیگه باشه..
    مثل مثالی که قبلا زدم : ارزش اخلاقی در یک جامعه رهبانیت است در جامه دیگر ارزش اخلاقی ازدواج است.

ولی انسان های این دو جامعه تو تمایلات و غرایزشون با هم یکسان هستند و تفاوتی با هم ندارن حتی زن و مرد مدرک علمی وجود داره که ثابت کنه تمایلات جن*سی زن و مرد از دیگری کمتر یا بیشتر است ؟ و یا مدرکی وجود داره که ثابت کنه تمایلات جن*سی این جامعه از تمایلات جن*سی جامعه دیگر کمتر یا بیشتر است ؟ و بر این اساس در یک جامعه چند همسری مجاز و در جامعه دیگه غیر مجاز هست ؟

اخلاقیاتی که تو هر جامعه یک تعریف مجزا داره چه طور قادره رفتارهای مرتبط با تمایلات جنسی انسان ها رو به صورت یکسان ارزش گذاری کنه ؟ این یک نقص بزرگه که اخلاقیات چند همسری رو در یک جامعه مجاز و در جامعه دیگر غیر مجاز بدونه. یا چند همسری زن رو قبیح و چند همسری مرد رو ارزشمند بدونه .. مثل اینکه گفته بشه دروغ برای زنان ناپسند است ولی برای مردان کاملا اخلاقی و ارزشمند چون زنان با مردان تفاوت دارند..

این نقص بزرگ اخلاقیات هست که یک رفتار مذموم و ناپسند رو تحت تاثیر افکار، هنجارها و فرهنگ حاکم بر جامعه برای یک جنسیت کاملا پسندیده و ارزشمند بدونه و قانون برای این نقص مهر تایید باشه.
    بله نگرش ها به اخلاق متفاوته اما این توجیه برای زمانی هست که مرزهای جغرافیایی به نحوی بودن که ارتباطی بین اکثر مردم جهان نبود.
    مثلا در همین قضیه چند همسری، یکسری زن هارو به عنوان کنیز میاوردن که تقریبا هیچ حقی جز استفاده جنسی نداشتن ولی حرکتی کاملا ارزشی بود و خدایی هم داشتن که این کنیز داشتن رو حمایت میکرد.

ما الان هم میتونیم بگیم چون اخلاق اونزمان این رو ارزش میدونست الان هم باید ارزش باشه؟
    یکسری مسائل هست که نمیشه در دنیای امروز بگیم نسبیه، چون الان دنیارو یک دهکده جهانی میگن که میخواد سعی کنه برای همه انسان ها یکسری ارزش های یکسان رو تعریف کنه.

مرد و زن خیلی تو مسائل جنــسی با هم فرق دارن مخصوصا میزان حرص و ولعشون.
    اگر دنیا امروز به اینجا رسیده تصادفی نبوده، به خاطر همین ویژگی های جنسیتی متفاوت مرد و زن بوده.

زن ها اگر تو این مسائل تنوع طلب بودن، مطمئن باشید وضعیت دنیا امروز طور دیگری بود.
    بالای 95 درصد تجاوزها رو مردان انجام میدان، چشم چرانی هم که مشخصه، بزرگترین مصرف کنندگان فیلم های ..... هم در دنیای امروز مردان هستن.
    این رو هم تو جوامع مثلا آزاد انجام دادن که طرف از بچگی روشن فکر بار بیاد.

این که چند همسری برای مرد خوب بوده و برای زن نه، برگرفته از ویژگی های جسمی اونا بوده و تصادفی این قانون نشده.
    اما امروز مشکلاتش شناخته شده و در حال برطرف شدن هست.

ولی بازم من معتقدم مرد و زن رو تو حوزه این مسائل باید جدا تحلیل کرد چون واقعا دیدشون فرق میکنه.
    حالا شما مخالفی من چی بگم.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظور من فقط در مورد انسان هست.مرد یک غریزه ای به اسم غیرت داره.زن هم یک غریزه ای به اسم غیرت داره.غیرتی که مرد در رابطه با زنش داره خیلی متفاوت تر از غیرتی که زن در رابطه با شوهرش داره.حتما دیدید وقتی در خیابون به ناموس یک مردی تنها تیکه و متلک گفته میشه مرد داغون میشه.این یک خصلتیه تو مردها که این جوری واکنش نشون می دهند.این خصلت تو خیلی از مردها هستش.به همین دلیل هست که زن نباید بیش تر از 1 همسر همزمان داشته باشه و مردی هم که همسرش رو معاوضه کنه کلا مشکل داره.چون اون خصلت از غیرتی رو که در مرد وجود داره رو نداره.شوهری که زنش رو معاوضه کنه کلا نباید اسم مرد رو روش گذاشت.و من این کار مرد رو تایید نمی کنم.در رابطه با غیرت زن مطلبی که هست اینه که در غیرت زن اون ویژگی که در مرد هستش وجود نداره.زن اگه راضی باشه تا همسرش یک زن دیگه ای بگیره و مرد هم سوء استفاده نکنه و عدالت رو بین همشون ایجاد کنه مشکلی پیش نمیاد.اما وقتی زن با چند تا مرد باشه دیگه نمی تونه وظیفه زن بودن خودش رو (منظورم تربیت خانواده) رو انجام بده.
    علت اینکه مردا همیشه دخترای مردم رو چشم میزنن ولی کار به دختر خودشون میکشه غیرتی میشن، رو نمیشه با غیرت داشتن توجیه کرد !!!
    این یک حس مالکیت وار هست و شمردن زن جز دارایی.

شما نسبت به ماشینت هم حس مالکیت داری وقتی میدزدن داغون میشی.
    شما از کجا میدونی یک زن مشکلی نداره شوهرش چندتا زن داشته باشه؟

اینکه قدرت فیزیکی و اقتصادی لازم رو برای اعتراض نداره نمیتونین به حساب این بذارین که ذاتش فرق میکنه.

مردان در طول تاریخ زنان رو برده کردن و چون برده اعتراضی به ارباب نتونسته انجام بده گذاشتن به حساب ذات اون.
    این حرفای شمارو برده دارها هم در طول تاریخ در مورد بردگانشون میزدن و برده ها هم به پای ارباب میفتادن و شکر گزارش بودن.

هر وقت موجودی رو کاملا ازاد و اگاه گذاشتین تا بتونه فکر کنه و اظهار نظر کنه، اونوقت میتونین بگین ذاتا چیزی رو دوست داره یا نداره.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز اینجا موضوع چندهمسری و تک همسری هست نه موضوع عشق نه موضوع اخلاق و ...
    هرکدوم از مباحثی که شما دارید روش مانور میدید در این انجمن تاپیک مجزا دارن و لطفا در تاپیکهای خودشون بحث رو دنبال کنید

بنده اسمی از جفتگیری نیاوردم بلکه شما همچین کلمه ای بکار بردید و من فقط هنوز هم میگم تفاوتی بین کلمه جفتگیری با ازدواج نمیبینم( حتی در تجزیه و تحلیل لغوی این دو کلمه هم دقیقا یکی هستن، جفت گیری مزدوج شدن)

بنده به علم اعتقاد دارم و بله میگم تفاوتی بین انسان و حیوان وجود نداره ، حالا شما یا دوستان دیگه خودشون رو اشرف مخلوقات میدونن و مقایسه شدن با حیوانات به مذاقشون خوش نمیاد دلیلی بر بیان واقعیت نمیشه
    در موضوع ازدواج یا جفتگیری و ... هم کاملا محوریت و هدف یکی هست بین انسان و حیوان، بقای نسل، نیاز جنسی، ابرازمحبت، عشق و ...
    حالا فقط بحث روی تکهمسری و چندهمسری هست که کدام درست هست یا غلط برای انسان و یا چه ساختاری
    در همین تاپیک پستهای گذشته رو مرور کنید بنده هرگز نه از چندهمسری طرفداری کردم نه از تک همسری چون دلایل و شواهد برای هیچکدوم کافی نیست و نمیشه با قطعیت گفت کدام درست هست) حداقل برای من)

درمورد علمی بحث کردن هم بله یکی از روشها اوردن سند و مدرک هست
    ولی اصلیترین مورد دخالت ندادن مباحث شخصی و فردی در بحث هست که شما یا زندگی و شخصیت دیگران(اون هم بدون کوچکترین شناخت و دانش) زیرسوال ببرید یا زندگی و مسائل شخصی خودتون در بحث دخالت بدید

پس بازهم میگم لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید و با این شیوه مباحثه تاپیک رو به سمت قفل شدن پیش نبرید
    بهتره به عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید.

چند همسری از منظر روانشناختی، فلسفه و اخلاق.
    یعنی صرفا محوریت بحث چند همسری هست و باید زیر شاخه های اخلاقی و روانی و اجتماعی مربوط به این قضیه مثل عشق و تاریخ و اخلاق رو هم بررسی کرد.

اینکه بین انسان و حیوان ریشه های مشترک وجود داره مجوزی برای توهین نمیده.
    ارتباطی هم با اشرف مخلوقات بودن و... نداره، خواهشا شانتاژ توهم نکنین.

من غذا میخورم، گاو هم غذا میخوره، این مجوز رو دارم برم تو رستوران بگم اهای گاوها زودتر غذاتون رو نوشخوار کنین برین؟
    که حالا شما هم جنس ارتباط جنسی غیر قابل کنترل حیوان و رابطه جنسی قابل کنترل انسان رو یکی میدونین.
    شما هر وقت دوتا نر و ماده از یک حیوان رو تو جایی کردین و باهم در نیامیختن، بیایید بگین انسان هم مثل حیوانات تسلیم این میل هست، هرچند اکثریت گویا هستن.

موضوع تاپیک هم به هیچ وجه منحرف نشده و کاملا مطالب در راستای تاپیک هست و دلیلی هم برای قفل شدن نیست.
    من برای نظرات فردی ارزش قائلم چون نظرات فردی از آسمان نمیاد از انسان هایی میاد که توی جامعه دارن زندگی میکنن و باید گذاشت جایی نظرشون رو بدن.

اینقدر علم علم کردین که همه رو به این باور رسوندین که یک مشت احمق هستن که هرجا میخوان نظر بدن باید یک مقاله انگلیسی پسوند حرفاشون بیارن تا معنا بده.
    Last edited by B.Russell; 26-04-2014 at 12:53.

4. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله نگرش ها به اخلاق متفاوته اما این توجیه برای زمانی هست که مرزهای جغرافیایی به نحوی بودن که ارتباطی بین اکثر مردم جهان نبود.
    مثلا در همین قضیه چند همسری، یکسری زن هارو به عنوان کنیز میاوردن که تقریبا هیچ حقی جز استفاده جنسی نداشتن ولی حرکتی کاملا ارزشی بود و خدایی هم داشتن که این کنیز داشتن رو حمایت میکرد.

ما الان هم میتونیم بگیم چون اخلاق اونزمان این رو ارزش میدونست الان هم باید ارزش باشه؟
    یکسری مسائل هست که نمیشه در دنیای امروز بگیم نسبیه، چون الان دنیارو یک دهکده جهانی میگن که میخواد سعی کنه برای همه انسان ها یکسری ارزش های یکسان رو تعریف کنه.

مرد و زن خیلی تو مسائل جنــسی با هم فرق دارن مخصوصا میزان حرص و ولعشون.
    اگر دنیا امروز به اینجا رسیده تصادفی نبوده، به خاطر همین ویژگی های جنسیتی متفاوت مرد و زن بوده.

زن ها اگر تو این مسائل تنوع طلب بودن، مطمئن باشید وضعیت دنیا امروز طور دیگری بود.
    بالای 95 درصد تجاوزها رو مردان انجام میدان، چشم چرانی هم که مشخصه، بزرگترین مصرف کنندگان فیلم های ..... هم در دنیای امروز مردان هستن.

این که چند همسری برای مرد خوب بوده و برای زن نه، برگرفته از ویژگی های جسمی اونا بوده و تصادفی این قانون نشده.
    اما امروز مشکلاتش شناخته شده و در حال برطرف شدن هست.

ولی بازم من معتقدم مرد و زن رو تو حوزه این مسائل باید جدا تحلیل کرد چون واقعا دیدشون فرق میکنه.
    حالا شما مخالفی من چی بگم.

چرا این ویژگی هایی که نام بردین یعنی ویژگی های جسمی یا تمایلات جن*سی خیلی زیاد مردان هیچ وقت از نظر علم ثابت نشده ؟

یکسری مسائل هست که نمیشه در دنیای امروز بگیم نسبیه، چون الان دنیارو یک دهکده جهانی میگن که میخواد سعی کنه برای همه انسان ها یکسری ارزش های یکسان رو تعریف کن

ایرادی که به اخلاقیات وارده همین نسبی بودنشه "خوب" همه جا یک تعریف داره ؟ وقتی فرهنگ و اداب و سنت یک جامعه تفاوت فاحش با جامعه دیگه داره تلاش برای یکسان سازی ارزش ها تو این دو جامعه نتیجه داره؟ مگه اخلاقیات چیزی غیر از ارزش های مورد قبول جامعه اس ؟

این تفاوت هایی که نام بردین بیشتر نتیجه پرورش و آموزش همون فرهنگ سنت جامعه بوده زن و مرد از کودکی طبق الگوی خاصی پرورش پیدا میکنن باید و نباید های خاصی وجود داره شخصیت زن و مرد رو شکل میده اگر واقعا هر دو در یک شرایط فرهنگی یکسان پرورش پیدا کنن به نظرتون این تفاوت ها باز هم وجود داره ؟

مثلا در نظر جامعه ای ممکنه بیان تمایلات و خواسته ها از طرف زن ناپسند باشه و از کودکی زن با روشی پرورش پیدا کنه که خواسته های خودش رو سرکوب کنه و بر عکس مرد از کودکی آزاد هست خواسته ها و تمایلاتش رو بیان کنه یا در جهت برطرف کردن نیازهای خودش آزادانه هر اقدامی رو انجام بده این تفاوت در تربیت دو جنس هم می تونه تو رفتارهایی که در بزرگسالی ازشون مشاهده میشه تاثیر داشته باشه.

پس نباید نتیجه یک تربیت و پرورش اشتباه رو تماما مرتبط با استعداد های ذاتی یک جنس دونست این محیط هست که استعداد های ذاتی رو شکوفا میکنه یا سرکوب میکنه..

6. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علت اینکه مردا همیشه دخترای مردم رو چشم میزنن ولی کار به دختر خودشون میکشه غیرتی میشن، رو نمیشه با غیرت داشتن توجیه کرد !!!
    این یک حس مالکیت وار هست و شمردن زن جز دارایی.
    این از خصوصیات جالب و البته زشت مردهاست که دوست دارند به دختران مردم چشم چرانی کنند و وقتی نوبت دختر خودشون برسه غیرتی بشن!!اما مشکل شما اینه که زن رو با ماشین مقایسه کردید.تا اون قسمت از حرفاتون که گفتین مرد نسبت به زنش حس مالکیت داره موافقم و این از خصلت های مرده.اما اینکه زن جزء دارایی های مرد هست و وقتی بدزدنش داغون میشه رو قبول ندارم.شما حس مالکیت رو با حس داشتن دارایی اشتباه گرفتی.مرد نسبت به زنی که دوستش داره حس مالکیت داره و این حس مالکیت برای اینه که کنترل مدیریت خانواده (البته با روش صحیح)در دستش باشه.و هیچ مردی زنی رو که دوست داره به عنوان دارایی بهش نگاه نمی کنه. هرچند بعضی از مردها و پدران در کشورهای گوناگون به ناموسشون به عنوان ابزار نگاه می کنند و مثلا دخترشون رو برای عقد کردن اجباری در قبال دریافت مالی اجبار می کنند.دوست من سلطه مرد به زن به خاطر فقط حس مالکیت و اون غریزه ای هست که خدا در اون قرار داده و فقط همین و این هیچ ارتباطی با دارایی نداره.
    اینکه قدرت فیزیکی و اقتصادی لازم رو برای اعتراض نداره نمیتونین به حساب این بذارین که ذاتش فرق میکنه.

مردان در طول تاریخ زنان رو برده کردن و چون برده اعتراضی به ارباب نتونسته انجام بده گذاشتن به حساب ذات اون.
    این حرفای شمارو برده دارها هم در طول تاریخ در مورد بردگانشون میزدن و برده ها هم به پای ارباب میفتادن و شکر گزارش بودن.

هر وقت موجودی رو کاملا ازاد و اگاه گذاشتین تا بتونه فکر کنه و اظهار نظر کنه، اونوقت میتونین بگین ذاتا چیزی رو دوست داره یا نداره.
    من نگفتم که شوهر می تونه به اجبار و بدون درنظر گرفتن شرایط همسرش و بر خلاف میل باطنی زن بیاد زن دوم بگیره.گفتم چند همسری برای مرد در صورتی که زن هم مشکلی با این موضوع نداشته باشه(و نه از روی اجبار)مشکلی رو پیش نمیاره.
    اینکه مردان در طول تاریخ به خاطر نداشتن قدرت فیزیکی و اقتصادی لازم انها را به بردگی می گرفتند کاملا مخالف نظر بنده است که می گویم زن اگر راضی به ازدواج مجدد شوهر نباشد بنابراین ازدواج مجدد مرد جایز نیست و زن اول رو در انزوای روحی قرار میده.
    اینکه زن از نظر فیزیکی ضعیفه کاملا مطابق و به صلاح و نقش و وظیفه زن هستش.شما که انتظار ندارید صورت یک نوزاد چند ماه رو دستان زبر و خشن پدر مدام نوازش کنه.همچنین زن می تونه قدرت اقتصادی داشته باشه و هر چی دربیاره برای خودش باشه.اما مرد حتی اگر زن هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار باشه باید پول هر شب رو به زن بده.واین به خاطر حفظ جایگاه زن و مرد هست.در ضمن زن هرچه قدر هم پولدار باشه وقتی ببینه شوهرش با زحمتش چند اسکناس رو بهش داد زن کلی خوشحال میشه!!
    اینکه در طول تاریخ مردان زنان رو به کنیزی می گرفتند و به انها زور می گفتن کاملا با عرایض بنده متفاوت است.
    شما از کجا میدونی یک زن مشکلی نداره شوهرش چندتا زن داشته باشه؟
    بله من نمیدونم زنی ایا در رابطه با چندهمسری شوهرش مشکل داره و یا نه.بلکه گفتم زن به صورت ازادانه می تواند چند همسری شوهر را بپذیرد و یا نپذیرد.
    Last edited by رضاس1000; 26-04-2014 at 13:11.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله من نمیدونم زنی ایا در رابطه با چندهمسری شوهرش مشکل داره و یا نه.بلکه گفتم زن به صورت ازادانه می تواند چند همسری شوهر را بپذیرد و یا نپذیرد.
    با این توضیح درباره چند همسری زن هم میتوان به همین صورت گفت : مرد میتواند به صورت ازادانه چند همسری زن را بپذیرد یا نپذیرد.. درسته ؟

بحث ما درباره دلیل موجه بودن وقبول جند همسری (ازدواج قانونی) برای یکی از دو جنس یا هر دو جنس هست چه دلیل منطقی وفلسفی ویا علمی ویا روانی وجود داره که چند همسری رو برای یک جنس مجاز میدونه ؟

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چرا این ویژگی هایی که نام بردین یعنی ویژگی های جسمی یا تمایلات جن*سی خیلی زیاد مردان هیچ وقت از نظر علم ثابت نشده ؟
    .
    این تفاوت هایی که نام بردین بیشتر نتیجه پرورش و آموزش همون فرهنگ سنت جامعه بوده زن و مرد از کودکی طبق الگوی خاصی پرورش پیدا میکنن باید و نباید های خاصی وجود داره شخصیت زن و مرد رو شکل میده اگر واقعا هر دو در یک شرایط فرهنگی یکسان پرورش پیدا کنن به نظرتون این تفاوت ها باز هم وجود داره ؟

مثلا در نظر جامعه ای ممکنه بیان تمایلات و خواسته ها از طرف زن ناپسند باشه و از کودکی زن با روشی پرورش پیدا کنه که خواسته های خودش رو سرکوب کنه و بر عکس مرد از کودکی آزاد هست خواسته ها و تمایلاتش رو بیان کنه یا در جهت برطرف کردن نیازهای خودش آزادانه هر اقدامی رو انجام بده این تفاوت در تربیت دو جنس هم می تونه تو رفتارهایی که در بزرگسالی ازشون مشاهده میشه تاثیر داشته باشه.

پس نباید نتیجه یک تربیت و پرورش اشتباه رو تماما مرتبط با استعداد های ذاتی یک جنس دونست این محیط هست که استعداد های ذاتی رو شکوفا میکنه یا سرکوب میکنه..
    تو کشورهای غربی امروز که دیگه جوامع سنتی و... وجود ندارن، به دخترها و زن ها چیزی رو دیکته کنن.
    با وجودیکه کاملا آزاد هستن بازم زنان سراغ این مواردی که اشاره کردم، خیلی کمتر میرن.
    و الان مکان هایی دارن برای عرضه آدم برای ....، پس مشکل جامعه ای ندارن، اما چقدر زن متقاضی این چیزهاست.

شما میگین محیط اینجوریشون کرده، ولی نمیگین این محیط چرا اینجوری هست و اینجوری شده.
    اگر تفاوتی بین زن و مرد نبوده، چه دلیلی داشته محیط از روز اول اینجوری بشه؟

اینم که گفتین بررسی نکردن، من تو سایت های فارسی این مطلب رو پیدا کردم، نمیدونم اینجا کپی کنم با تاپیک ارتباط داره یا نه ولی ببینید اگر مخالف بودین بگین نتیجه این تحقیقات قبول نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دکتر لومان گزارش می دهد که اکثریت مردهای بالغ زیر 60 سال حداقل یکبار در روز به رابطه جـنسی فکر می کنند.
    اما فقط یک چهارم خانم ها به این میزان روزانه درمورد رابطه جنسی فکر می کنند. با بالاتر رفتن سن در خانم و آقایون، این خیالپردازی ها کمتر می شود اما همچنان خیالپردازی های مردان در مورد رابطه جنسی دوبرابر خانم ها باقی می ماند. در یک تحقیق بسیار جامع که در آن مقایسه ای بین میل جنسی خانمها و آقایان انجام گرفت، روی باومایستر یک روانشناس اجتماعی در دانشگاه ایالتی فلوریدا دریافت که تحریک جنسی ناگهانی در مردها بسیار بیشتر از خانم ها گزارش شده و مردها خیالپردازیهای بیشتر و متفاوت تری دارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با این توضیح درباره چند همسری زن هم میتوان به همین صورت گفت : مرد میتواند به صورت ازادانه چند همسری زن را بپذیرد یا نپذیرد.. درسته ؟
    شما احتمالا پست های مرا در این تاپیک از اول نخوانده اید.و اگر خوانده اید با دقت نخوانده اید.مرد حتی نمی تواند به متلک هایی که به ناموسش داده می شود گوش کند و از کوره درمی رود.هر چند مردی که تنها برای ناموس خودش غیرت داشته باشه و برای ناموس دیگران غیرت نداشته باشه.از اون دسته ادم هایی که هر چی اون بخواد اگر بد هم باشه تبدیل به خوب میشه اما برای دیگران اون چیز بد هست!و اصلا این مرد غیرتش فقط برای خودش هست و خودخواه هست.اما در هر حال مرد تحمل شنیدن یک متلک رو به ناموسش نداره اونوقت چه جوری می تونه بذاره زنش چندین همسر داشته باشه.زن اگر چندین شوهر داشته باشه اصلا نمی تونه به تربیت خانواده برسه.خصلت زن و مرد طوری قرار داده شده که زن باید تحت تملک یک مرد زنده باشه .اگه می گم تحت تملک معنیش این نست که برده باشه.بلکه میگم زن باید(یعنی در واقعیت این طوریه)حریم و خانه یک مرد رو مدیریت کنه.اما اگه مرد قرار باشه با رضایت زن همسر دومی هم داشته باشه.بنیان خانواده از هم نمیپاشه. توجه کنید اگه زن رضایت داشته باشه و مرد هم محبت یکسانی برای هردو خانواده همسرش بذاره اتفاقی نمی افته.از طرفی زن ها دارند حریم خانواده خودشون رو مدیریت می کنند و به ترییت اولاد می پردازد.و از طرفی مرد هم علاوه تامین مخارج هر دو خانواده محبت یکسانی رو به دو زن و فرزندانش می کنه.و ارزش ها و مسوولیت های هیچ کدوم زیر پا نمیره.
    بحث ما درباره دلیل موجه بودن وقبول جند همسری (ازدواج قانونی) برای یکی از دو جنس یا هر دو جنس هست چه دلیل منطقی وفلسفی ویا علمی ویا روانی وجود داره که چند همسری رو برای یک جنس مجاز میدونه ؟
    گفتم که زن با داشتن چند همسر از زن بودن می افته و وضیفه مشخصی رو نداره و اخر اینکه مادر و همسر کدوم خانواده است.اما عمده فعالیت مرد تامین روزی خانواده است و البته ابراز محبت در خانواده.حالا اگه مردی با رضایت زنش بخواد زن دیگری رو بنا به هر علتی اختیار کنه باز وظیفه هیچ یک از زن و مرد زیرپا نمیره.باز هم میگم که چند همسری اگر باعث بشه بنیان یک خانواده به هم بریزه و یکی از خانواده ها در رفاه و محبت عاطفی باشد و ان یکی نه بنابراین چند همسری مرد کلا کار غلطیه.اما چند همسری برای زن وظیفه مشخصی رو برای زن نمیاره و اصلا زن نباید همزمان چند همسر داشته باشه.ضمنا زنان سالم فقط یک شوهر را دوست دارند.مردان هم اگر با بوالهوسی قراره زن دومی بگیرند.در واقع اسیبی به عواطف خانواده زن اول زده اند.اینکه الان در قانون اساسی در مورد چند همسری چه نوشته شده کاری ندارم.اما چند همسری مرد تنها باید در صورتی باشه که حقوق هیچ زنی (اعم از مالی و عواطف)ضایع نشه.و در ضمن چند همسری برای زن کلا زن رو به یک ابزار می کنه و مشخص نیست که زن باید برای کدام اولاد مرد مادری کنه.
    Last edited by رضاس1000; 26-04-2014 at 14:15.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببین شما خیلی راحت میگی زن میتواند این را بپذیرد یا نپذیرد که شوهرش با چند زن دیگر هم باشد.
    در حالیکه نمیگی زنی که این حرکت رو میپسنده چه زنی هست و زنی که چند همسری رو نمیپسنده چه زنی هست.
    تا جایی هم که دین شما بهش اشاره کرده صبر زن بر هوو ثواب جهاد داره، بنابر این پذیرش زن به چند همسری شوهرش رو یک خصلت حسنه میدونه.

شما اول مشخص کنین اینکه زن خودش بپذیره همسرش چندتا زن داشته باشه یک صفت متعالی است یا یک صفت نکوهیده؟

و بعدش هم متوجه نشدم وقتی اینقدر آزاد اندیش هستین و میگین زن میتونه بپذیره، وقتی ازتون میپرسم مرد هم شاید دلش بخواد زنش چندتا شوهر داشته باشه سریع میگین نه نمیشه.
    چون خودتون رو میذارین جای اون مرد مثلا غیرتمند. در حالیکه این آزاد اندیشی شما باید شامل اون مرد فداکار که مثل زن فداکار شوهر تقسیم میکنه، بتونه زنش رو تقسیم کنه.
    فداکاریش هم به خودش مربوطه، غیرت زوری نداریم که.

اتفاقا در مناطق سردسیر اروپا یک زن چندتا شوهر داشت و مخصوصا تو اسکیموها که خیلی هم معمول بود.
    شاید هم سرما زده تو مغز مرداش بی غیرت شدن !!!
    غیرت بیشتر یک پدیده سنتی موروثیه وگرنه برای همه جنس نر تو همه جای دنیا باید یک چیزی میشد.
    Last edited by B.Russell; 26-04-2014 at 14:28.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا شما از نتایج گوارای اونایی که نمیترسن در غرب هم بی زحمت یکسری توضیحاتی بدین.
    که دیگه به یکسری چیزایی دارن رو میارن که آدم نمیتونه حتی در چارچوب واژه اونارو بیاره.

در این مملکت مردم از اینور دارن میافتن، در اونور دارن از اونور میوفتن.
    یکسری انسان های منزوی و تنها که به دلیل از بین رفتن نهاد خانواده ار شب تا صبح بیدارن و تو سر و کله هم میزنن.
    کما اینکه منظورم این نیست مثلا اینجا مفهوم درست خانواده رو داریم.

من به حقایق جهان امروز کار دارم نه خیالات و توهمات و آرمان ها.

فعلا کل دنیا داره نتایج ناگوار میبینه وگرنه نشستن و شعار دادن و از آرمان ها گفتن کاری نداره دوست گرامی.
    من به غرب کاری ندارم، با جامعه خودم کار دارم!
    ماها یاد گرفتیم ضعف ها و اشتباهاتمون رو پشت سیبل کردن دیگر جوامع پنهان کنیم و تا زمانی که این طرز تفکر رو داریم و قبول اشتباه و مسئولیت نمیکنیم همین آش و همین کاسه خواهد بود.

در رابطه با نهاد خانواده هم باید گفت که این فقط تصور شما نسبت به دیگر کشورهاست و تصوری غیر واقعیه. من واقعیت رو در رابطه با دیگر کشور ها دیدم و میدونم چیزی که از سیمای جمهوری اسلامی پخش میشه دروغی بیش نیست. ضمن اینکه باز هم تاکید میکنم جامعه خودم رو مد نظر داشتم در پست قبلی و کاری هم به دیگران ندارم.
    نکته دیگر اینکه شما یا هرکسی نمیتونه برای فرد دیگر تعیین تکلیف یا شیوه زندگی مشخص کنه. اگر فردی دوست نداره تشکیل خانواده بده، کسی حق اجبار اون شخص برای تشکیل خانواده رو نداره. دولتها با سیاست های تشویقی میتوانن که افراد رو به ازدواج و تشکیل خانواده سوق بدند (مثل اروپا) و نه اینکه از سیاست های خشن برای اینکار استفاده کنند؛ این طرز تفکر به درد مردمان 1000 سال پیش هم نخورد.

شما این "فعلا کل دنیا داره نتایج ..." رو هم چند نمونه بیار لطفن.

البته سوال من هیچ ربطی به این صحبت های حاشیه ای و دیگر جوامع نداشت و سوالم این بود.
    آیا دروغ گفتن در رابطه با مسئله ازدواج یعنی غیر جنسی، مقدس و ... جلوه دادنش و وارد کردن مطالی کذب و تخیلی و قالب کردن این مسائل حاشیه ای به متن، خود غیر اخلاقی تلقی نمیشه؟!
    در رابطه با قسمت دوم صحبتم هم از هوا نبود و هرکسی میتونه از سایت آمار ایران، اماری که سالهای پیش که وزارت ورزش و جوانان در رابطه با میزان طلاق به خاطر مسائل و مشکلات جنسی ارائه کرده رو مشاهده کنید که نتایج شگفت زده خواهند کرد شما رو. البته با سر کار امدن دولت جدید این امار به طور محسوس، عجیب و خنده داری به یکباره کاهش زیادی پیدا کرد!

ببخشید وارد بحثتون میشم.
    من فکر نمیکنم این مسئله در حوزه منطق، فلسفه و به ویژه علم بتونه بررسی بشه چون اصلن ربطی ندارن (لااقل ظاهری هیچ ربطی ندارن) و این مسئله ناشی شده از فرهنگ و سنن جوامع مختلف هست که در طول زمان شکل گرفته، تغییر کرده و به این صورت درآمده و در نهایت تاثیری روانی بر روی افرادی داره که در بستر فرهنگ جوامع رشد میکنند و این مسائل نا خواسته بهشون دیکته میشه.

این موضوع به نظر من، یک موضوع جنسیتی نیست که بگیم فقط در مورد جنس زن این تفکر وجود داره. من ترجیح میدم بگم این مشکل در رابطه با بسیاری از موضوعات وجود داره فرا و جدا از جنسیت. ازدواج همجنس گراها رو میشه مثال زد و اگر نگاه جنسیتی بود قاعدتن اجازه ازدواج به دو مرد داده و از دو زن صلب میشد. به نظرم جنسیت تابو نیست بلکه بعضی از مسائل تابو هستند یا بهتره بگم شدند.
    در بعضی جوامع تا حد امکان از ورود زن ها به پارلمان، دولت و حتی کوچکترین موارد (مثل صلب حق تحصیل در برخی رشته ها از زنان و دختران یا جلوگیری از ورود به استادیم ها) جلوگیری میشه و در برخی جوامع هم زنان می توانن حتا بدون بدست آوردن میزان رای مورد نیاز وارد مراکز حکومتی بشن. من فکر میکنم این مسائل حتا در زمینه ازدواج هم سایه ای از فرهنگ و سنن اون جامعه هستند.
    Last edited by Saeed Dz; 26-04-2014 at 14:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •