تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 191

نام تاپيک: سریال ستایش 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این چه جور استدلالیه؟مومن که معصوم نیست
    یعنی یه شخص مومن نمی تونه خطا کنه اونم خطای زیاد؟!!
    داریم به یک سریال آبکی انتقاد می کنیم پس استدلال و نقدمون قوی باشه.البته با عرض پوزش
    اما اگه واقعاً اینطور بوده که بعید می دونم باید به حال تصمیم گیرندگان به شدت تاسف خورد
    مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشه
    اینم یکی دیگه از ضعف ها
    برعکسشم هست یعنی اونی که محجبه و نماز خون نیست اکثراً آدم خوبی نیست

3. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حشمت فردوس رو عشقهرفته حبس بکشه نوه اش رو ببینه! ستایش هم مثل اینکه انشاءالله جام مرگ رو داره مینوشه

حالا اون وسط دخترش زنگ زده به محسن که"بیا مامانم داره میمیره!".من فکر کردم به برادرش زنگ زده! ندید پدید شوهر! والا
    Last edited by hp722; 27-06-2014 at 22:18.

5. 8 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ازدواج سام درخشانی و نرگس محمدی در برزیل

سام درخشانی و نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) دو بازیگر سینما و تلویزیون ایران به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.

این دو بازیگر که برای تشویق و حمایت از تیم ملی کشورمان در بازی های جام جهانی در قالب تیم هنرمندان به برزیل سفر کرده بودند به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.

مادر سام درخشانی چندی پیش در گفتگو با مجله ایده آل گفت: درحال حاضر دوست دارم سام هرچه زودتر ازدواج کند. اما متاسفانه به خاطر مشکلاتی که وجود دارد جوان‌ها از تشکیل خانواده گریزانند. به‌خصوص که تحمل شرایط هنرمندان کار آسانی نیست. به هرحال بازیگری شغلی است که وقت و بی‌وقت باید به فیلمبرداری بروی و این کمبود وقت برای خانواده شاید ایجاد دردسر کند. البته باید قبول کنیم که زندگی هنرمندها به‌خصوص بازیگران به شدت زیر ذره‌بین است و این موضوع هم خواه ناخواه برای هرکسی قابل هضم نیست. توقع جوان‌های این دوره هم کمی زیاد شده است! انتظارا‌ت‌شان از زندگی مشترک قابل مقایسه با زندگی ما پدرومادرها نیست. من مثل هرمادری آرزوی دیدن ازدواج پسرم را دارم اما اینکه این اتفاق پیش بیاید یا نه به تصمیم خود سام بستگی دارد، سام من ۳۹ساله شده و کم کم باید آستین بالا بزند. سام پسر بزرگ من است، دخترم پانته‌آ ۵سال از او کوچک‌تر است، شهریار هم پسر کوچک‌تر خانواده است. از بین ۳ بچه‌ام فقط پانته‌آ ازدواج کرده اما هنوز صاحب نوه نشده‌ام.

سام درخشانی متولد ۳۱ تیر ۱۳۵۴ و دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است. او در آموزشگاه بازیگری سمندریان یک دوره بازیگری گذرانده‌است و با مجموعه شب زدگان به دنیای بازیگری پا گذاشت. پس از آن با بهشت آبی، مجموعه همسفر، خانه پدری، دلباخته، و اخیراً هم در سریال سالهای برف و بنفشه و ما چند نفر و روزهای زیبا و نابرده رنج و دارا و ندار و مجموعه پژمان با بازی پژمان جمشیدی این مسیر را ادامه داده‌است.

نرگس محمدی نیز زاده ی ۹ فروردین ۱۳۶۴ در تهران است و به گفته خود وی در یک برنامه تلویزیونی اصالتی سرابی دارد. نرگس محمدی ابتدا به تئاتر مشغول شد. اولین حضور سینمایی وی در فیلم ریسمان باز بود. وی با بازی در آناهیتا (فیلم) نشان داد که استعداد خوبی در این زمینه دارد و پخش ستایش (مجموعه تلویزیونی) نیز زمینه شهرت وی را فراهم کرد. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی پرستاری می‌باشد. (نامه نیوز)

7. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ازدواج سام درخشانی و نرگس محمدی در برزیل
    چند ساعت پیش نرگس محمدی در صفحه اینستاگرامش این خبر رو تکذیب کرد :

" دوستان عزیز سلام آقای درخشانی همکار من هستن و غیر از این هر چیزی شایعه هست "

9. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این خبر رو خود ستایش پخش کرده بلکه مادر سام درخشان یه نیم نگاهی هم به ستایش داشته باشه ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا من نفهمیدم اینا واقعا مریضن ... دیشب یه مریض رو به موتو کلا رها کرده بودن و رفته بودن سراغ یه روانیه دیگه ... پس چی شد اینهمه طاهر طاهر گفتن ستایش دم مرگ!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این فیلم ها اصلا دیگه ارزش تماشا نداره. همش بدبختیه و غم تشو هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شواهدی درباره ممنوع‌التصویری «ستایش»

موضوع ممنوع‌التصویری «نرگس محمدی» بازیگر اصلی سریال «ستایش» ظاهرا همچنان در ابهام قرار دارد.
    به گزارش ایسنا، سایت «انارپرس» نوشت: بعد از حضور نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) در برزیل و انتشار عکس‌هایی از وی، دو قسمت از این سریال پخش شده، بدون اینکه حتی یک ثانیه تصویر این بازیگر نمایش داده شود.
    تاکنون ۶۷ قسمت از سریال ستایش پخش شده اما در دو قسمت آخر این سریال، هیچ سکانسی از این بازیگر نمایش داده نشده است. علاوه بر این، قسمت ۶۵ سریال ستایش - که قبل از سفر بازیگران به برزیل پخش شد - با سکانسی به پایان رسید که حال بازیگر اصلی یعنی ستایش به دلیل بیماری، به وخامت گرایید و قاعدتا در قسمت‌های بعدی مخاطب منتظر بود تا ببیند چه بر سر او آمده اما در دو قسمت بعد، به این موضوع پرداخته نشد.
    از سوی دیگر تا قسمت ۶۵، سریال ستایش ساعت ۲۰:۳۰ جمعه‌شب‌ها پخش می‌شد اما دو قمست اخیر که تصویر بازیگر نقش اصلی این سریال به نمایش در نیامده، ساعت پخش سریال به ساعات پایانی شب منتقل شده است. از جمله اینکه قسمت ۶۷ این سریال، ساعت ۲۳:۱۵ جمعه 3 مرداد پخش شد.
    اخیرا خبرهایی درباره ممنوع‌التصویری هنرمندان و بازیگرانی که به برزیل سفر کرده بودند، منتشر شده اما مسئولان سازمان صدا و سیما تاکنون در این‌باره اظهارنظری نکرده‌اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حشمت فردوس:

آدمها مثل خیار می مونن

یا باریک و قلمی

یا زرد و تخـمی
    تخـمی؟ درست شنیدم؟

15. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •