مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشه
مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشه
اینم یکی دیگه از ضعف ها
برعکسشم هست یعنی اونی که محجبه و نماز خون نیست اکثراً آدم خوبی نیست
حشمت فردوس رو عشقهرفته حبس بکشه نوه اش رو ببینه! ستایش هم مثل اینکه انشاءالله جام مرگ رو داره مینوشه
حالا اون وسط دخترش زنگ زده به محسن که"بیا مامانم داره میمیره!".من فکر کردم به برادرش زنگ زده! ندید پدید شوهر! والا![]()
Last edited by hp722; 27-06-2014 at 22:18.
ازدواج سام درخشانی و نرگس محمدی در برزیل
سام درخشانی و نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) دو بازیگر سینما و تلویزیون ایران به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.
این دو بازیگر که برای تشویق و حمایت از تیم ملی کشورمان در بازی های جام جهانی در قالب تیم هنرمندان به برزیل سفر کرده بودند به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.
![]()
مادر سام درخشانی چندی پیش در گفتگو با مجله ایده آل گفت: درحال حاضر دوست دارم سام هرچه زودتر ازدواج کند. اما متاسفانه به خاطر مشکلاتی که وجود دارد جوانها از تشکیل خانواده گریزانند. بهخصوص که تحمل شرایط هنرمندان کار آسانی نیست. به هرحال بازیگری شغلی است که وقت و بیوقت باید به فیلمبرداری بروی و این کمبود وقت برای خانواده شاید ایجاد دردسر کند. البته باید قبول کنیم که زندگی هنرمندها بهخصوص بازیگران به شدت زیر ذرهبین است و این موضوع هم خواه ناخواه برای هرکسی قابل هضم نیست. توقع جوانهای این دوره هم کمی زیاد شده است! انتظاراتشان از زندگی مشترک قابل مقایسه با زندگی ما پدرومادرها نیست. من مثل هرمادری آرزوی دیدن ازدواج پسرم را دارم اما اینکه این اتفاق پیش بیاید یا نه به تصمیم خود سام بستگی دارد، سام من ۳۹ساله شده و کم کم باید آستین بالا بزند. سام پسر بزرگ من است، دخترم پانتهآ ۵سال از او کوچکتر است، شهریار هم پسر کوچکتر خانواده است. از بین ۳ بچهام فقط پانتهآ ازدواج کرده اما هنوز صاحب نوه نشدهام.
![]()
سام درخشانی متولد ۳۱ تیر ۱۳۵۴ و دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است. او در آموزشگاه بازیگری سمندریان یک دوره بازیگری گذراندهاست و با مجموعه شب زدگان به دنیای بازیگری پا گذاشت. پس از آن با بهشت آبی، مجموعه همسفر، خانه پدری، دلباخته، و اخیراً هم در سریال سالهای برف و بنفشه و ما چند نفر و روزهای زیبا و نابرده رنج و دارا و ندار و مجموعه پژمان با بازی پژمان جمشیدی این مسیر را ادامه دادهاست.
![]()
نرگس محمدی نیز زاده ی ۹ فروردین ۱۳۶۴ در تهران است و به گفته خود وی در یک برنامه تلویزیونی اصالتی سرابی دارد. نرگس محمدی ابتدا به تئاتر مشغول شد. اولین حضور سینمایی وی در فیلم ریسمان باز بود. وی با بازی در آناهیتا (فیلم) نشان داد که استعداد خوبی در این زمینه دارد و پخش ستایش (مجموعه تلویزیونی) نیز زمینه شهرت وی را فراهم کرد. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی پرستاری میباشد. (نامه نیوز)
چند ساعت پیش نرگس محمدی در صفحه اینستاگرامش این خبر رو تکذیب کرد :
" دوستان عزیز سلام آقای درخشانی همکار من هستن و غیر از این هر چیزی شایعه هست "
این خبر رو خود ستایش پخش کرده بلکه مادر سام درخشان یه نیم نگاهی هم به ستایش داشته باشه ..![]()
اقا من نفهمیدم اینا واقعا مریضن ... دیشب یه مریض رو به موتو کلا رها کرده بودن و رفته بودن سراغ یه روانیه دیگه ... پس چی شد اینهمه طاهر طاهر گفتن ستایش دم مرگ!
این فیلم ها اصلا دیگه ارزش تماشا نداره. همش بدبختیه و غم تشو هست
شواهدی درباره ممنوعالتصویری «ستایش»
موضوع ممنوعالتصویری «نرگس محمدی» بازیگر اصلی سریال «ستایش» ظاهرا همچنان در ابهام قرار دارد.
به گزارش ایسنا، سایت «انارپرس» نوشت: بعد از حضور نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) در برزیل و انتشار عکسهایی از وی، دو قسمت از این سریال پخش شده، بدون اینکه حتی یک ثانیه تصویر این بازیگر نمایش داده شود.
تاکنون ۶۷ قسمت از سریال ستایش پخش شده اما در دو قسمت آخر این سریال، هیچ سکانسی از این بازیگر نمایش داده نشده است. علاوه بر این، قسمت ۶۵ سریال ستایش - که قبل از سفر بازیگران به برزیل پخش شد - با سکانسی به پایان رسید که حال بازیگر اصلی یعنی ستایش به دلیل بیماری، به وخامت گرایید و قاعدتا در قسمتهای بعدی مخاطب منتظر بود تا ببیند چه بر سر او آمده اما در دو قسمت بعد، به این موضوع پرداخته نشد.
از سوی دیگر تا قسمت ۶۵، سریال ستایش ساعت ۲۰:۳۰ جمعهشبها پخش میشد اما دو قمست اخیر که تصویر بازیگر نقش اصلی این سریال به نمایش در نیامده، ساعت پخش سریال به ساعات پایانی شب منتقل شده است. از جمله اینکه قسمت ۶۷ این سریال، ساعت ۲۳:۱۵ جمعه 3 مرداد پخش شد.
اخیرا خبرهایی درباره ممنوعالتصویری هنرمندان و بازیگرانی که به برزیل سفر کرده بودند، منتشر شده اما مسئولان سازمان صدا و سیما تاکنون در اینباره اظهارنظری نکردهاند.
حشمت فردوس:
تخـمی؟ درست شنیدم؟آدمها مثل خیار می مونن
یا باریک و قلمی
یا زرد و تخـمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)