تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 24 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 234

نام تاپيک: تاپیک جامع راهنمایی خرید و فروش ملک و آپارتمان و زمین در تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان. من این روز ها قصد خرید یک واحد آپارتمان تو تهران رو دارم و احتیاج به مشاوره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شرایط هم به این شکله که در کل بخوام جمع و جور کنم با وام و پول رهن و اینا قیمت ملک باید چیزی در حدود 240-230 میلیون یا نهایتا 250 تا باشه. خودمون اصفهان ساکن هستیم ولی یه آشنایی نسبی از محله های تهران دارم. متراژ خونه هم حداقل 50-53 متر و ترجیحا نوساز یا اگه حتی 6-7 سال ساخت هم باشه ولی بازسازی نسبتا راضی کننده ای داشته باشه خوبه. یه تحقیق کردم فهمیدم یه محله هایی مثل پیروزی نیرو هوایی نارمک سبلان امیریه و منیریه یا مثلا سمت غرب شهر زیبا احتمالا میشه چیز خوب پیدا کرد! از لحاظ دسترسی به مترو و اینا خیلی مهم نیست بیشتر فاکتور تر و تمیز بودن واسم مطرحه! سوپر لوکس که نه ولی دیگه یه نما و نقشه ی خوب جزو بدیهیاته.
    ضمنا فرهنگ هم این وسط مهمه! اینو میدونم که تهران محله به محله یا حتی کوچه به کوچه فرق میکنه و نمیشه از رو نقشه قضاوت کرد! به هر حال اگه یه توضیحی در مورد این چیزا هم بدبد ممنون میشم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من این روز ها قصد خرید یک واحد آپارتمان تو تهران رو دارم و احتیاج به مشاوره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شرایط هم به این شکله که در کل بخوام جمع و جور کنم با وام و پول رهن و اینا قیمت ملک باید چیزی در حدود 240-230 میلیون یا نهایتا 250 تا باشه. خودمون اصفهان ساکن هستیم ولی یه آشنایی نسبی از محله های تهران دارم. متراژ خونه هم حداقل 50-53 متر و ترجیحا نوساز یا اگه حتی 6-7 سال ساخت هم باشه ولی بازسازی نسبتا راضی کننده ای داشته باشه خوبه. یه تحقیق کردم فهمیدم یه محله هایی مثل پیروزی نیرو هوایی نارمک سبلان امیریه و منیریه یا مثلا سمت غرب شهر زیبا احتمالا میشه چیز خوب پیدا کرد! از لحاظ دسترسی به مترو و اینا خیلی مهم نیست بیشتر فاکتور تر و تمیز بودن واسم مطرحه! سوپر لوکس که نه ولی دیگه یه نما و نقشه ی خوب جزو بدیهیاته.
    ضمنا فرهنگ هم این وسط مهمه! اینو میدونم که تهران محله به محله یا حتی کوچه به کوچه فرق میکنه و نمیشه از رو نقشه قضاوت کرد! به هر حال اگه یه توضیحی در مورد این چیزا هم بدبد ممنون میشم!
    سلام.اگر صفحات قبل مطالعه کنید توضیحات و موارد مناسب با بودجه شما شرح داده شده .برای مناطقی که گفتید فکر کنم حدود 20 تا 25 م باید افزایش بودجه رو در نظر بگیرید هرچند که شاید با بودجه دلخواهتونم بتونید موفق به یافتن مورد مناسب بشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان عزیزم موقتا به دلیل بیماری پدر و پدربزرگم فرصت سر زدن به تاپیک رو ندارم.حداقل تو این چند ماه به ندرت بتونم سر بزنم.
    خواهش میکنم که هنگام دعا و مناجات به یاد ما هم باشید و برامون دعا کنید.
    یا حق.

4. 7 کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیدوارم تکراری نباشه ولی حق کیسیون مشاور برای خرید و فروش رو می خواستم
    برای رهن و اجاره میدونم معادل 10 روز اجاره هست ولی برای خرید و فروش نمی دونم چه طوریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    انشالله که سلامتی باشه ، همیشه ...

سوال من در مورد یه ملک توی شهرستان هست :
    الان یه موقعیت برا خرید یه زمین مسکونی 200 متری با قیمت 50 م تومن و نیز یه ملک با کاربری تجاری ( البت بدون پروانه تجاری تاکنون ) 40 متری با همون قیمت ، هست
    1 - نیازی به زمین ندارم چون یکی دارم
    2 - موقعیت هر دو ملک یکسانه ، نزدیک هم هستند و موقعیت ملک تجاری هم بدک نیست و حداقل میشه سوپرمارکتی براش زد.

برای سرمایه گذاری کدوم پیشنهاد میشه ؟
    خرید زمین و فروشش مثلا در 10 سال آینده
    یا
    خرید زمین تجاری و گرفتن پروانه و ساخت یه ملک تجاری سه طبقه و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی میدونه تشخیص خونه شمالی و جنوبی به چه صورت هستش؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    انشالله که سلامتی باشه ، همیشه ...

سوال من در مورد یه ملک توی شهرستان هست :
    الان یه موقعیت برا خرید یه زمین مسکونی 200 متری با قیمت 50 م تومن و نیز یه ملک با کاربری تجاری ( البت بدون پروانه تجاری تاکنون ) 40 متری با همون قیمت ، هست
    1 - نیازی به زمین ندارم چون یکی دارم
    2 - موقعیت هر دو ملک یکسانه ، نزدیک هم هستند و موقعیت ملک تجاری هم بدک نیست و حداقل میشه سوپرمارکتی براش زد.

برای سرمایه گذاری کدوم پیشنهاد میشه ؟
    خرید زمین و فروشش مثلا در 10 سال آینده
    یا
    خرید زمین تجاری و گرفتن پروانه و ساخت یه ملک تجاری سه طبقه و ....
    تجاری بهتره به نظر من...به نظرم هر کسی باید یه دهنه مغازه برای خودش داشته باشه...هم درآمد داره هم به پول نقد نزدیکه.

امیدوارم تکراری نباشه ولی حق کیسیون مشاور برای خرید و فروش رو می خواستم
    برای رهن و اجاره میدونم معادل 10 روز اجاره هست ولی برای خرید و فروش نمی دونم چه طوریه
    یه جدول هست که بر اساس قیمت معامله ، کمیسیون رو تعیین می کنه...ولی عمدتا کسی از بنگاهی ها به اون مبلغ قانع نیستن...چند برابرش رو می خوان عموما.

سلام
    از دوستان کسی میدونه تشخیص خونه شمالی و جنوبی به چه صورت هستش؟؟؟
    اگه کوچه ای که ورودی اصلی خونه هست در ضلع جنوب خونه قرار گرفته باشه، خونه میشه شمالی. بر عکسش هم میشه جنوبی.

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه کوچه ای که ورودی اصلی خونه هست در ضلع جنوب خونه قرار گرفته باشه، خونه میشه شمالی. بر عکسش هم میشه جنوبی.
    شرمنده نفهمیدم
    حالا ضلع جنوبی خونه رو چه جوری میشه تشیخص داد؟
    با این چیزی که شما گفتید من آپارتمان مورد نظر رو تجسم کردم کوچه وردی خونه، سمت غربی بود!!! ( یا من دارم اشتباه میکنم؟!)
    حالا خونه شمالی میشه یا جنوبی؟
    یه سوال:اینکه میگن برای خرید خونه باید شمالی باشه تا چه حد مهمه؟ اگه شمالی نباشه مثلن شرقی، غربی و جنوبی باشه مشکلی پیش میاد؟
    ممنون
    Last edited by غول مرحله اخر; 11-07-2014 at 19:10.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شرمنده نفهمیدم
    حالا ضلع جنوبی خونه رو چه جوری میشه تشیخص داد؟
    با این چیزی که شما گفتید من آپارتمان مورد نظر رو تجسم کردم کوچه وردی خونه، سمت غربی بود!!! ( یا من دارم اشتباه میکنم؟!)
    حالا خونه شمالی میشه یا جنوبی؟
    یه سوال:اینکه میگن برای خرید خونه باید شمالی باشه تا چه حد مهمه؟ اگه شمالی نباشه مثلن شرقی، غربی و جنوبی باشه مشکلی پیش میاد؟
    ممنون
    جنوب جغرافیایی دیگه! با قطب نما! گوشی.....جهت طلوع آفتاب و این داستانها!

ممکنه حالتهای مختلف باشه...مثلا به قول شما از سه جهت محدود به همسایه باشه و جهت غرب باز باشه مثلا...اونوقت نه شمالیه نه جنوبی

اینی که میگین، به نظر شخصی خودم جنوبی بهتره.. چون اگر جنوبی باشه عموما پذیرایی و آشپزخونه به سمت شمال قرار میگیره که رو به کوچه هست. اتاق خوابها هم سمت جنوب قرار می گیرن یعنی به سمت حیاط خلوت و چون ما در نیمکره شمالی زندگی می کنیم، اتاق خوابهایی که در ضلع جنوب قرار دارن نورگیری بهتری خواهند داشت و احساس شادابی و اثرات روانی خیلی بهتری بر روی ساکنین خواهد داشت.

12. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من یه واحد اپارتمان میخوام بخرم تو تهران لطفا منو راهنمایی کنید بوجه مکسمم تا 300 میلیون .

این امکانات داشته باشه ( پارکینگ -اسانسور - دو خوابه - ساکت - مردم با فرهنگ - شلوغ نباشه ) سن بنا مهم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •