واقعا انقدر بازی بد شده ؟ اگه اینجوریه من دانلود نکنم
واقعا انقدر بازی بد شده ؟ اگه اینجوریه من دانلود نکنم
ادیتور بازی کار میکنه که بزارمش پست اول ؟
واس من باز شد ..نحوه جابجایی بازیکن تو ادیتور به چه شکله؟
نه بازی بد نشده اما پیشرفتی هم از نظر گیم پلی داخل خود بازی نداشته
خوبه چون من فقط بازی های حساس رو میبینم بقیه رو فقط صحنه های حساس
کار با این ادیتور چطوره؟نمیدونم درسته یا نه؟ من تو پوشه بازی کپی کردم،خودش باز میشه اما بازی رو بالا نمیاره یعنی بالا میاد بازی اما قبل صفحه منو گیر میکنه و سیاه میمونه...
فکر کنم باید بیخیالش بشم![]()
برای منم کار نکرد اما چون دانلود کرده بودم گفتم برای شما عزیزان آپلود کنم ، امیدوارم به درد یکیتون بخوره من فقط میخواستم شهر خودم رو به ایران اضافه کنم وگرنه کاری با ادیتور ندارم و منتظر لیگ ایرانم
سلام دوستان واقعا چقدر سخته من که انگیلسیم خوب نیست چیکار کنم من هرچی به هر بازیکنی پیشنهاد میدم نمیتونم بگیریم بایدچیکار کنم بازیکن بگیریم بعد هم خیلی هم با فیفا منجیر فرقی نمیکنه کاش حداقل این بازی ها را دوسال ندن ولی حداقل یکسال بدندمثل فیفا 14 یا پیس 14 درست کنند هم قیافه داشته باشه وهم مربی گری حرفه ای باشه وکلا همه چی را درست کنند انصافی هردوتاشون خوب درست نشدن و حتی میری بازی تیمت را میبنی حال نمیکنی واصلا ذوق میزنه قافیه بازیکن ها را میبنی وحتی پاس های بد میدازند وکاملا میتونند بازی را به شکل فیفا 14 در بیارند وتعداد بیشتری این بازی را میکنند من خودم عاشق مربی گری هستم اما زیاد با این حال نکردم وفیفا منجیر 14 بازم از این بهتره حداقل تو قافیه و تو پاس دادن و حداقل تو قرداد امضا کردن راحت تر قرداد میبندم انصافی ذوق ادم را میزنه با این کرافیک پایینش خدایش نمیدونم چه طوری بعضی از دوستان این بازی را دوست دارند اصلا باید حتما انگیلسی خوب باشه اگر نباشه اصلا از این بازی سر در نمیاری حداقل یکی ازز بچه ها که انگیلسیش خوبه بیاد بگو چیکار کرد تو این بازی چه طوری یار بگیریم چه طوری وام بگیریم من خودم به شخصه ازمربی گری خوشم میاد دوستان توضیح بدیدممنون
کلا زبان بلد نباشی دنبال دنبال بازی های مدیریتی بری دادا
عزیزم این بازی زیاد هم بازی نیست هرچی باشه این انگیلسی هست اما فیفا هم انگیلسی هست اما اون راحت میشه فهمید اما برای این را نه وبعد هم پرچم منچستر اشتباه اصلا کلا این بازی زیاد هم تعریفی نداره باید حداقل مربی گری فوتبال گرافیک بالایی داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)