توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردم
داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردم
داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
بلک وال خب Specـش چمپیون بود که خوب من خودم به جاش تانک وایسادم و دیگه نشد ازش استفاده کنم، الان واسه آرچرم بلک وال رو برای تانکینگ انتخاب کردم.
اگه سیوشو داری که بده بیاد مال خودم معلوم نیست کجا رفته.![]()
محتوای مخفی: شسی
Last edited by R.P.G; 18-01-2015 at 11:53.
سیو که فک کنم دو سه تا ازش دارم
ولی اگه نسخه اصلی بازیو نمیری که نمیشه سیو رو منتقل کرد
فک کنم این جهان پیش فرض رو از قصد گذاشتن که همه یه جورایی سیو رو منتقل کنن یا بسازن
هیچ کی همه این انتخاب های جهان پیش فرض بازی رو صد سال انجام نمیده!
محتوای مخفی: ...........
محتوای مخفی: a
دوستان بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک هم کپی کردم منتها روی بازی کلیک میکنم اجرا نمیشه .... از چیه؟
اپ........
ای جان، همینهههه بالاخره دیدمشWicked Eyes And Wicked Hearts چقدر پیچیده بود، با مصیبت ردش کردم ولی دیدن این موریگان لعنتی چقدر خوب بود... و چه با شکوه هم وارد بازی شد!!!
هر چی بیشتر بازی میکنم، بیشتر دوستش دارم... واقعا بازی خیلی عظیم و پهناوره، فک نکنم همچین چیزی تو هیچ بازی ای داشته باشیم، همینمون مونده بود وارد سیاست بشیم و بر تخت قضاوت هم بشینیم... انصافا خیلی حال میده
راستی این هم تیم اصلی من
Inquisitor
Solas
Dorian
BlackWall
بعضی وقتا هم جای Dorian با Sera عوض میشه
برادر این رو میدونی چجوری میشه به دستش آورد؟ من Masterش رو دارم :|
بازی با همون آپدیت اولیه با کرک دوم به راحتی اجرا میشه. اروری نداری؟ آنتی ویروس رو غیر فعال کردی موقع نصب؟ سیستمت چیه؟ توجه کن که حتما باید با لانچر 3dm بازی رو اجرا کنی
Last edited by sheeablo; 20-01-2015 at 15:50.
من اپدیت دو رو ریختم تو پوشه بازی و کرک v2 ... اروری نمیده انتی ویروس هم کلا غیر فعال هستش ...
سیستم :
intel dual core e7500 2.9gh
gpu: nividia gt520
ram : 6g
من بازی نصب کردم موقعه اجرا یه صفحه سیاه میاد آرم بازی هم اون پایین برا خودش میچرخه ولی هیچ اتفاق دیگه ای نمیخوره
مشگل از چیه دوستان ؟؟؟؟
دوستان من برنامه اریجین رو نصب کردم و اخرین ورژن کارت گرافیکمو دانلود کردم الان بازی رو اجرا میکنم افت فریم شدید دارم و cpu usage هم روی 100 هستش.... مشکل از چیه؟
cpu : intel dual core e7500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)