تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این گروه رو واسه Movement و کلا اووید ساختم. میلی ها خیلی ضعیفن انصافاً، سری نفله میشه گاردشون. هی باید بول راش بدی که خوب به لطف اون AI درب و داغونه بازی کاراکتر راش میده همینطوری واسه خودش میره و کلا گند میزنه تو تاکتیک، باس هم میاد AoE میکنه کل گروه رو فنا میده

محتوای مخفی: ش 

تمپلارها رو ملحق کردم به خودم. امپرس سلین رو نجات دادم و اون الف و خواهرزاده ها شو لو دادم. گری واردن ها رو بجای هاوک انتخاب کردم، دیگه چه کارای مهمی بود؟ دو روز پیش تموم کردم الان یادم رفته دیگه ((: بعد انتظار داری از DAO واسه موریگان چیزی یادم بیاد ؟
    اواخر کلا تصمیمات عجولانه ای گرفتم ولی خب بهترین کارم این بود که Well of Sorrow رو خودم گرفتم. از همین کار فقط راضی بودم.
    کدوم قضیه ؟ که قرار بود بچه داشته باشه ؟ خیلی یادم نمونده چیزی از قبل.
    توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردم
    داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی 
    یعنی شماره یک رو یادت نیست؟ مگه میشه آدم یادش بره
    در مورد موریگان آره دیگه هر انتخابی توی شماره قبلی داشته باشه اینجا خودشو نشون میده
    مثلا اگه بچه دار شده باشه توی این شماره بچه اون هم بزرگ شده و همراهش میاد
    یا مثلا توی شماره یک اگه آلیستر رو شاه کره باشی یا خود گری واردن شده باشه قضیه فرق داره
    یا حتی گری واردن مثلا با لیلیانا یا موریگان رومنس داشته باشه توی این شماره در اونا در تقابل با هم یه واکنش خاصی نشون میدن!
    ولی اینا هیچ کدوم توی جهان پیش فرض بازی وجود ندارن چون توی اون کلا گری واردن توی اون جنگ آخر مرده!

بعد قسمت مهم پایان در مورد انتخاب Divine بود
    اگه خودت نری یه نفرو انتخاب کنی خود به خود یه نفر انتخاب میشه و آخر بازی میگه
    ولی میشه مثلا لیلیانا رو انتخاب کرد که حیف من انتخابش نکردم یعنی ماموریت های اونو وقت نکردم برم و بازی تموم شد

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردم
    داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی 
    یعنی شماره یک رو یادت نیست؟ مگه میشه آدم یادش بره
    در مورد موریگان آره دیگه هر انتخابی توی شماره قبلی داشته باشه اینجا خودشو نشون میده
    مثلا اگه بچه دار شده باشه توی این شماره بچه اون هم بزرگ شده و همراهش میاد
    یا مثلا توی شماره یک اگه آلیستر رو شاه کره باشی یا خود گری واردن شده باشه قضیه فرق داره
    یا حتی گری واردن مثلا با لیلیانا یا موریگان رومنس داشته باشه توی این شماره در اونا در تقابل با هم یه واکنش خاصی نشون میدن!
    ولی اینا هیچ کدوم توی جهان پیش فرض بازی وجود ندارن چون توی اون کلا گری واردن توی اون جنگ آخر مرده!

بعد قسمت مهم پایان در مورد انتخاب Divine بود
    اگه خودت نری یه نفرو انتخاب کنی خود به خود یه نفر انتخاب میشه و آخر بازی میگه
    ولی میشه مثلا لیلیانا رو انتخاب کرد که حیف من انتخابش نکردم یعنی ماموریت های اونو وقت نکردم برم و بازی تموم شد
    بلک وال خب Specـش چمپیون بود که خوب من خودم به جاش تانک وایسادم و دیگه نشد ازش استفاده کنم، الان واسه آرچرم بلک وال رو برای تانکینگ انتخاب کردم.
    اگه سیوشو داری که بده بیاد مال خودم معلوم نیست کجا رفته.

محتوای مخفی: شسی 

خوب یادم رفته دیگه، یه قرن پیش تمومش کردم مثل اینکه. یادمه الیستیر رو من کینگ کردم و موریگان هم باردار شده بود.
    آها حالا یادم اومد، لیلیانا دیواین انتخاب شد، که من خودم نفهمیدم قضیه ش چی بود کساندرا رو میخواستم دیواین کنم ولی واسه چند فایت لازمش داشتم که دیگه نگهش داشتم واسه تیم، ویوین هم همینطور.
    Last edited by R.P.G; 18-01-2015 at 11:53.

4. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلک وال خب Specـش چمپیون بود که خوب من خودم به جاش تانک وایسادم و دیگه نشد ازش استفاده کنم، الان واسه آرچرم بلک وال رو برای تانکینگ انتخاب کردم.
    اگه سیوشو داری که بده بیاد مال خودم معلوم نیست کجا رفته.

محتوای مخفی: شسی 

خوب یادم رفته دیگه، یه قرن پیش تمومش کردم مثل اینکه. یادمه الیستیر رو من کینگ کردم و موریگان هم باردار شده بود.
    آها حالا یادم اومد، لیلیانا دیواین انتخاب شد، که من خودم نفهمیدم قضیه ش چی بود کساندرا رو میخواستم دیواین کنم ولی واسه چند فایت لازمش داشتم که دیگه نگهش داشتم واسه تیم، ویوین هم همینطور.
    سیو که فک کنم دو سه تا ازش دارم
    ولی اگه نسخه اصلی بازیو نمیری که نمیشه سیو رو منتقل کرد
    فک کنم این جهان پیش فرض رو از قصد گذاشتن که همه یه جورایی سیو رو منتقل کنن یا بسازن
    هیچ کی همه این انتخاب های جهان پیش فرض بازی رو صد سال انجام نمیده!

محتوای مخفی: ........... 
    آلیستر رو من اصلا توی این شماره ندیدم و برام سواله چرا !
    دیگه این ربطی به جهان پیش فرض بازی نداره و احتمالا یه جاهایی از بازی اشتباه کردم

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سیو که فک کنم دو سه تا ازش دارم
    ولی اگه نسخه اصلی بازیو نمیری که نمیشه سیو رو منتقل کرد
    فک کنم این جهان پیش فرض رو از قصد گذاشتن که همه یه جورایی سیو رو منتقل کنن یا بسازن
    هیچ کی همه این انتخاب های جهان پیش فرض بازی رو صد سال انجام نمیده!

محتوای مخفی: ........... 
    آلیستر رو من اصلا توی این شماره ندیدم و برام سواله چرا !
    دیگه این ربطی به جهان پیش فرض بازی نداره و احتمالا یه جاهایی از بازی اشتباه کردم
      محتوای مخفی: a 

امروز داشتم با آرچرم میرفتم، میج ها رو انتخاب کردم که خوب الیستر توی ردکلیف یه لحظه اومد یه نقّی زد و رفت دیگه.

8. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin704's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک هم کپی کردم منتها روی بازی کلیک میکنم اجرا نمیشه .... از چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک هم کپی کردم منتها روی بازی کلیک میکنم اجرا نمیشه .... از چیه؟
    اپ........

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

ای جان، همینهههه بالاخره دیدمش Wicked Eyes And Wicked Hearts چقدر پیچیده بود، با مصیبت ردش کردم ولی دیدن این موریگان لعنتی چقدر خوب بود... و چه با شکوه هم وارد بازی شد!!!
    هر چی بیشتر بازی میکنم، بیشتر دوستش دارم... واقعا بازی خیلی عظیم و پهناوره، فک نکنم همچین چیزی تو هیچ بازی ای داشته باشیم، همینمون مونده بود وارد سیاست بشیم و بر تخت قضاوت هم بشینیم... انصافا خیلی حال میده

راستی این هم تیم اصلی من

Inquisitor
    Solas
    Dorian
    BlackWall

بعضی وقتا هم جای Dorian با Sera عوض میشه

اینا کارایی سلاح رو به شدت بالا می برن و مثلا اگه یه Superb Dragon-Slaying Rune داشته باشی در مقابل اژدها میشه خیلی قدرتمندتر شد
    برادر این رو میدونی چجوری میشه به دستش آورد؟ من Masterش رو دارم :|

بازی با همون آپدیت اولیه با کرک دوم به راحتی اجرا میشه. اروری نداری؟ آنتی ویروس رو غیر فعال کردی موقع نصب؟ سیستمت چیه؟ توجه کن که حتما باید با لانچر 3dm بازی رو اجرا کنی
    Last edited by sheeablo; 20-01-2015 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بازی با همون آپدیت اولیه با کرک دوم به راحتی اجرا میشه. اروری نداری؟ آنتی ویروس رو غیر فعال کردی موقع نصب؟ سیستمت چیه؟ توجه کن که حتما باید با لانچر 3dm بازی رو اجرا کنی
    من اپدیت دو رو ریختم تو پوشه بازی و کرک v2 ... اروری نمیده انتی ویروس هم کلا غیر فعال هستش ...

سیستم :
    intel dual core e7500 2.9gh

gpu: nividia gt520

ram : 6g

داره خودمونی میشه habel1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من بازی نصب کردم موقعه اجرا یه صفحه سیاه میاد آرم بازی هم اون پایین برا خودش میچرخه ولی هیچ اتفاق دیگه ای نمیخوره
    مشگل از چیه دوستان ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من اپدیت دو رو ریختم تو پوشه بازی و کرک v2 ... اروری نمیده انتی ویروس هم کلا غیر فعال هستش ...

سیستم :
    intel dual core e7500 2.9gh

gpu: nividia gt520

ram : 6g

دوستان من برنامه اریجین رو نصب کردم و اخرین ورژن کارت گرافیکمو دانلود کردم الان بازی رو اجرا میکنم افت فریم شدید دارم و cpu usage هم روی 100 هستش.... مشکل از چیه؟

cpu : intel dual core e7500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •