دوستانی که مشکل لگ و فریز شدن رو دارن ، موقع بازی کردن اتصال اینترنت رو قطع کنن 100 % مشکل حل میشه ! ( آنلاین نباشید )
دوستانی که مشکل لگ و فریز شدن رو دارن ، موقع بازی کردن اتصال اینترنت رو قطع کنن 100 % مشکل حل میشه ! ( آنلاین نباشید )
سلام
دوستان من دیدم بعضی دوستان یه سری مشکل دارن هرچی صفحات قبلو خوندم نفهمیدم مشکلشون با من یکیه یا نه
مشکلمو میگم بینم کسی راه حلی داره
من چندمرحله از بازیو رفتم اما یهو بازی قفل کرد مثل فیلمی که زدین puse بعدش دکمه استارت(پنجره) کیبردو رو زدم دیدم ارور داده bf4 has stopped working
چندتا کرک عوض کردم آپدیت بازیو دانلود و نصب کردم از تسک منیجر priority رو high کردم run as administrator هم زدم
اما فرقی نکرد و همشون دقیقا در همون قسمت این مشکلو داشتن
win 7 64 bit
آخرین ورژن گرافیک و همه نرم افزارهای مورد نیاز هم نصبه
توجه کنین که چند منرحله رو رفتم بدون مشکلی ( یه مرحله بعد از قسمتی که منو irish رو زندانی میکنن بعدش با حنا فرار میکنن ...)
کسی میدونه مشکل از کجاست؟![]()
Last edited by reza4024; 15-11-2013 at 01:03.
سلام
دوست عزیز بعضی مرحله ها CPU 100% میشه و این مشکل پیش میاد روی بعضی سیستم ها
شما تنظیمات گرافیک رو بیار پایین رزولوشن هم کم کن ببین مرحله رو میتونی بدون Stop Working رد کنی؟ اگه رد کردی بعد از اون مرحله دوباره تنظیمات رو به دلخواه تنظیم کن
انجام دادم اما بازم نشدسلام
دوست عزیز بعضی مرحله ها CPU 100% میشه و این مشکل پیش میاد روی بعضی سیستم ها
شما تنظیمات گرافیک رو بیار پایین رزولوشن هم کم کن ببین مرحله رو میتونی بدون Stop Working رد کنی؟ اگه رد کردی بعد از اون مرحله دوباره تنظیمات رو به دلخواه تنظیم کن
مشکل از سخت افزارم نیست
cpu core i 7 haswell 3.5 G
vga 4G ddr5 256 bit
ram 16 G ddr3
بازیه داره اعصابمو خرد میکنه دیگه
من بعد از چندسال دوباره وارد این بازیای کامپیوتری شدم
قبلا اینجوری نبود الان چنتا بازی گرفتم همشو مجبور شدم از نت کرک بگیرمو صدتا کار دیگه(با اینکه داخل خود دیسک کرکش هم بوده)
قبلا مثلا یه بازیو چنتا شرکت بود ازش مثلا مدرن .امپرور و...
مال مدرن حرف نداشت راحت نصب میشد همیشه
الان اعصاب خردین
Last edited by reza4024; 15-11-2013 at 12:42.
سلام دوستان
من مشکل فول اسکرین دارم ، آپدیت 500 مگی رو ریختم کرک کردم ولی صفحه فول اسکرین نمیشه ! تمام کرک های دیگه رو هم امتحان کردم اما نمیشه ! کرک فیکس هایی که هست برای 32 بیتی
اومدن من ویندوز 64 بیتیه چکار کنم ؟
user name >My Documents >battelefield4>settings
فایل PROFSAVE-profile توسط note pad باز کردم و fullscreen رو 1 قرار دادم درست میشه ولی وقتی می خواد بازی شروع بشه دوباره از فول اسکرین خارج میشه ! هیچ کدوم از کرک ها این تنظیمات رو ثابت نگه نمی داشتن !
دوستان این مشکلات تو نسخه اوریجینال هم هست ؟؟؟
مثل قطع و وصل شدن بازی و از این گیر بازارا؟؟؟؟
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم نسخه ی ریلودد
ولی وقتی میخوام تنظمات ادونس رو برم بالا میگه باید ویندوز 64 داشته باشی
چرا روی 32 بیت تنظیمات ادونس قفله برام؟؟؟
سلام شما کلید های
Alt + Enter رو بزن ببین فول اسکرین میشه؟
جویستیک دیگه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)