سلام دوستان من در اروچی دو تخصصی ندارم و بازیش نکردم اما بزودی یه متخصص میارم فعلا هر سوالی از اروچی یک و سامورایی دو داشتید بپرسید.![]()
سلام دوستان من در اروچی دو تخصصی ندارم و بازیش نکردم اما بزودی یه متخصص میارم فعلا هر سوالی از اروچی یک و سامورایی دو داشتید بپرسید.![]()
فکر میکنید WARRIOR ORCHI2&3 برای کامپیوتر بیاد؟![]()
بچه ها اسب ماسامونه داته در ws2چه جوری انلاک می شه؟ کسی میدونه؟![]()
برو توی قسمت تمرین(از طبقات میری بالا) تو یکدوم از تمریناش تا طبقه ی 50 یا 70 که بری آزاد میشه
حسین جان ممنون که جور ما هم تو کشیدی چند تا راهنمایی از Warriors Orochi 1 گذاشتی.
معمولا بازی هایی که برای X box میان خیلی احتمالش کمه که برای کامپیوتر هم بیان. چون اروچی 2 خیلی وقته برای x box به بازار اومده اما هنوز برای کامپیوتر نیومده ...![]()
امروز می خوام یکی از ان قهرمانان را برای شما معرفی و روش انلاک ان را برای شما بگذارم. این قهرمان Feng zian LuBu نام دارد.
براساس تاریخ و افسانه هایی که وجود دارد LU BU رزمنده وجنگجویی دلیروشجاع بوده که طبق تاریخ گفته شده ان قهرمان در هر جنگی
که شرکت می کرده بسیاری از دشمنان از ترس کشته شدن ان ها توسط لو بو پا به فرار می گذاشتند. شهرت او در جنگیدن بود وچون
رقیبی برای او وجود نداشت. اوازه او در کل کشور پیچیده بود وهیچ کس توانایی مقابله با او را نداشت و حتی ژنرال هایی که
نزدیک به 1میلیون سرباز داشتند از او می تر سیدند و جرعت مقابله با او را نداشتند.لو بو جنگجوی خوبی بود ولی در برنامه های
استراتژی در جنگ مهارتی وتجربه ای نداشت. سرانجام ژنرالی در میان ژنرالها سر براورد که اسم اوcao cao نام داشت او در
استراتژی های جنگ خبره بود وهیچ کس مثل او برنامه های استراتژی برای جنگ درست نمی کرد.سرانجام در یک نبردی
که Lu Bu با Cao cao داشت. لوبو می توانست پیروز شود اما cao cao با استراتژی و حیله گری شبانه به اردوگاه لو بو حمله
می کند و هنگامی که او خواب است به چادر او رفته ووقتی او خواب است دست و پای او را ارام می بندند در این هنگام
لو بو یک دفعه از خواب بیدار می شود و می بیند که دست و پایش بسته شده لو بو تمام تلاش خود را به کار می گیرد و زور
می زند او توانست یک طناب دستش را باز کند.وقتی سرباز ها دیدند لو بو داره خودشو ازاد می کنه چون می دانستند از
پس او بر نمی ایند 50 تن از سر باز ها بر روی لو بو می افتند تا نگذارند اون دستش را هم باز کند. در این صورت لو بو
دیگر نمی توانست کاری بکند و به علت فشار زیاد سر باز ها از هوش می رود وسرانجام لو بو بدست cao caoکشته
می شود.![]()
روش انلاک شخصیتLuBu در بازی اروچی1:دوستان عزیز باید تمام مراحل 8ایکس رو برید و لوبو رو شگفت زده کنید( با انجام دادن درست وظیفه هاتون) انگاه LuBu ازان شما خواهد بود.
آزاد کردن اسبMasamune Date: دوست عزیز من دو روش برای انلاک اسب Masamune Date برات میزارم می تونی با استفاده از این دو روش
اسب Masamune رو باز کنی.
روش اول: برای باز کردن اسب Masamune شما باید مرحله Transport Rescue در طبقه 71f توی Survival Mode رو بازی کنین.
روش دوم: هرچند میتوانید زمانی که به طور منظم مراحل Medicine Hunt رو کامل کردید اسبMasamune ازان شما خواهد بود.![]()
دوستان عزیز سلام امروز تصمیم گرفتم روش انلاک Da Ji در اروچی رو برای دوستانی که نتوانسته اند داجی رو ازاد کنند بذارم.
روش انلاک Da Ji: باید تمام استوری مودها رو تموم کنی سپس مرحله 7ایکس تو قسمت sw رو بری مواظب باش برای این که باید بذاری messenger رو دشمنا بکشن (من که این جوری آنلاک کردم)![]()
البته بعد ها رقیب سر سختی به نام Tadakatsu Honda براش پیدا شد همونطور که در بازی اروچی یک میبینیم از کسانی که توانست لوبو رو شکست دهد همین تاداکاتسو بود.
مرسی از مطلب مفید شما ...
مرسی از اطلاعات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)