من خودم نداشتم..اما اینکه تیغ یا هر چیز دیگه ای ریشه مو رو زخیم میکنه از نظر علمی صحت نداره.
ولی به احتمال زیاد موها تیغ تیغی در میان .
من خودم نداشتم..اما اینکه تیغ یا هر چیز دیگه ای ریشه مو رو زخیم میکنه از نظر علمی صحت نداره.
ولی به احتمال زیاد موها تیغ تیغی در میان .
آقا تیغ که اصلا توصیه نمیشه وحشتناک بعدش آزار دهندست .
این موم جریانش چیه ؟ اپیلاسیون ؟
از چه مدل موبر استفاده بشه بهتره ؟ مخصوصا واسه زیربغل .
اگه هر دو بازیکن a و b با هم فرار کرده باشند؛آفساید نیست.
اگه بازیکن a به تنهایی فرار کرده باشد و b پشت مدافعین؛آفساید است.
من به گزینه ی سوم رای میدم!!
بله افسایده
اگه هم بخوایم دلیلش رو به خاطر ناجوانمردانه بودن بگیم اینه که یه مثلا یه بازیکن میره پشت مدافعهای حریف وایمیسه و یه بازیکن دیگه هم یه جورایی مدافع ها رو رد میکنه و سریع پاس میده به بازیکن پشت مدافعها که خطای افساید میشه و توی فیفا هم درسته . من فقط یک بار گیر همچین افسایدی افتادم چون قانونش رو نمیدوسنتم . البته توی خود فیفا AI سعی میکنه توی افساید قرار نگیره بیشتر پشتت وایستاده .
یادمه توی کارتون فوتبالیستها هم یه بار موقعی که میخواست قانون افساید رو نشون بده اینطوری نشون داد![]()
موقع پاس دادن باید یک نفر بین مهاجم و دروازه بان باشه حالا چه یار خودی باشه چه حریف
با سلام خدمت همه عزیزان .
دوستان من یک کفش مناسب و استاندارد با قیمت حدود 150 تا 200 خارجی برای ورزش دویدن و به طور کلی نرمش می خواستم .
مناسب و استاندارد باشه .
لطفا مارک و مدل و قیمت و محل تهیه را راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
میتونید نایک بخرید
یا اسیکس(اگر اشتباه نکنم)
تو مغازه ها هم فراوونه!
سلام دوستان ورزشکار
من تقریبا 2 هفته پیش رفتم باشگاه داشتم نرمش می کردم. به غرورم برخورد که 180 نتونستم پا باز برم. تقریباً 160 باز می شد. منظور این که بدنم نرم و آماده بود. منم یک سری نرمشهای اضافه بر سازمان رفتم. یعنی نرمش شکل زیر را رفتم
با این تفاوت که این شکل داره از روبرو روی پا خم می شه. من از پهلو روی پام خم می شدم. این حرکت را 50 بار با پای چپ رفتم. پشت سر هم و بدون استراحت. بعدش دیگه پام همینجوری صاف مونده بود. هم زانوم قفل کرده بود هم ران پام. زانوم را خیلی آروم خم کردم و خوشبختانه مشکلی الان نداره ولی ران پام آسیب دیده. استخوان ران پام یهو خالی می کنه. و لق می زنه. رفتم عکس گرفتم. دکتر گفت مشکلی نداره ولی من خیلی نگرانم. هفته دیگه مبارزه دارم و به پام نیاز دارم.
دلم می سوزه ، همه چی خوب بود . اصلا فکرشم نمی کردم اینجوری بشه
حس خودم اینه: چون این نرمش را 50 بار و بدون مکث رفتم استخوان ران پام یکم به سمت داخت متمایل شده (منظورم از محل اتصال ران و لگن هست) برای همین موقع راه رفتن هی پام جا خالی می کنه. الان اصلا درد ندارم ولی هنگام انجام حرکات کششی حس می کنم استخوان پام بهم می ره فرو.
به خاطر پر حرفی ببخشید. فقط خواهشاً یه نرمشی چیزی بدین که پام به حالت اولش برگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)