دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده
دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده
Last edited by Konami_Pc; 21-09-2013 at 06:19.
پرسیدم به من میگه باید dlc رو نصب کنی ها یکی نیست بگه اول باید این نصب باشه بعد dlc
خودم کشف کرذم بگو اشتباه کجا بود باید پچ رو روی خود لانچر بازی که کرک نشده نصب کنیدکافیه فایل اصلی و اجرایی بدون کرک pes2014 رو کپی کنید داخل پوشه بازی و بعد اپدیت رو بزنید نصب بشه و بعد بازی رو دوباره با کرک جدید کرک کنید ولی زیاد تغییراتی ندیدم بیشتر واسه قسمت اکانت بازی واسه یوزر و پسورد انلاین و سرور اضافه شد به بازی این dlc انگار مخصوص برای انلاین بازها بود
اینا جدید اومد با این DLC
![]()
Last edited by Konami_Pc; 21-09-2013 at 09:33.
اوه کی حال داره بزار با پچ pesedit میگیریم دیگه
شما پپدیت کارت گرافیکیت نصب نیست!
نصب کن حتما درست میشه
اونائی که با لب تاپ بازی میکنن حواسشون باشه روی گرافیک اصلی و قدرتی موقع بازی سویچ کنن تا لگ و افت فریم نداشته باشن![]()
دوستان سیستم من کمی پایینه و بازی کند اجرا میشه باید چکار کنم این سیستممه VGA 1 G Geforse 9500 Ram 2 G CPU Amd Athlon 64 X2 Dual 4000 + , 2.10Gh تنظیماتم هم روی Quality Low Resolution 640 * 480 4:3 Full Screen
این سوال منم هست. کسی نیست جواب بده ؟ ایا اینجا کسی تونسته با ویندوز XP بزای رو اجرا کنه ؟
سلام دوباره
من هنوز همین مشکل را دارم ولی الان یک چیز دیگه هم متوجه شدم !
تو PES2013 وقتی دکمه ESC روی کیبورد رو میزدی استارت در نظر میگرفت و حرکات نمایشی رو رد میکرد ولی تو این بازی نمیشه و نمیشه گل های زده رو رد کرد! و باید حتما کلید v رو فشار بدهیم!
برای شما هم اینجوریه ؟
میشه راهنمایی کنید
با نصب اخرین ورژن گرافیک هم درست نشده همه این راه ها رو انجام دادم
دوست عزیز اگر سوئیچ میشد که دیگه مشکلی نبود.همین که سوئیچ نمیشه روس عصاب رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)