تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 752 اولاول ... 71314151617181920212767117517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

من از این مدل دارم

creative ep 570
    خوبه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده سیمور جان من یادم رفته بود بهت بگم من تهران نیستم توی این جوابی که ادرس دادی متوجه شدم که فکر کردی من teh هستم ولی من شهرستانم چند روز دیگه دارم میرم اصفهان میخوام از همونجا بگیرم ولی احتمال اینکه سفارش بدم برام از امریکا بیارن زیاده الان من خودم چند مدل دیدم خوشم اومده نظرت رو درباره این چند مدل میخواستم؟
    اگه قیمتشون هم داشتی لطف کن؟
    1. زن هایزر px100
    2. SONY MDR 710LP
    3. زن هایزر HD 202
    4.زن هایزر HD 201
    در ضمن در کل هدفون های بلوتوثی یا وایرلس بدرد منی که میخام در همه جا اهنگ گوش بدم ( فقط هدفون رو صرفا برای اهنگ گوش دادن می خوام ) بدردم میخواره یا کیفیت اون سیم داراش بهتره؟
    یه چیزی میخوام که کل گوش رو بگیره و خیلی راحت باشه؟
    اگه منظورمو فهمیدین چند مدل خوب بهم معرفی کنید لطفا
    ممنون از شما دوست عزیز جناب سیمور.
    اگه به کارای سن هایزر دسترسی داری ، mx70 , mx75 و mx80 مدلهای بسیار مناسب ورزشی هستن ... من شک دارم چیزی از اینا گیر بیاری ایران .. ایشالا که اشتباه کرده باشم !

اگه بخوای از ایران بگیری ، شما در بهترین حالت بتونی یه هدفونی بگیری که از روی سرت نیفته ! ... حالا با هر مارکی ، چند تنوع در اینجا بسیار پایینه و این تابستون همه بسیار بدتر شده تا اونجایی که من پرسیدم !

//

مسلمه که هدفون بیسیم ، دست و بال شما رو آزادتر خواهد گذاشت ... اما خب کیفیت صدا پایین تر خواهد بود .. این بحث سلیقه اس ..

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون از اقای سیمور و بقیه بچه ها که راهنمایی کردن من تصمیم خودمو گرفتم و با توجه به خوندن تمام صفحات این تاپیک و پرس جو یکی از دو مدل PX100 یا PX200 رو میگیرم و اگه هم شد بیخیال گوش دادن اهنگ در حین دویدن میشم (البته فکر نکنم مشکل زیادی پیش بیاد)
    به هر حال دوستان اگه قیمت دارن قیمت این دو مدل رو بگن و اگه تونستین بگید کدومشون بهتره یعنی یه جورایی مزیتهاشون رو نسبت بهم بفرمایید. ( خودم شخصا از px200 بیشتر خوشم اومده)
    یه سوال هم داشتم اینکه این دو مدل خوب و راحت رو سر و گوشها کیپ میشن و اذیت نمیکنن که ؟
    و محکم رو سر میشینن که با تکون (در حین دویدن) نیفتن؟
    من میترسم که روی گوش خوب کیپ نشه و روی سر تکون بخوره و ازاد باشه چون گوشی های این دو مدل زیاد بزرگ نیستن
    اگه review یا بررسی دارین ممنون میشم لینک بدین.
    TANK YOU

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیدوارم قبل از خرید اینو بخونی
    به هیچ وجه سراغ px200 نرو!
    من وقتی رفتم بازار که px100 بخرم طرف بهم گفت px200 بگیر صداش عینه px100 ه در عوض به جای ابر روی گوشی چرم داره و دوامش بهتره.
    منم اعتماد کردم و کلی ام پوله اضافه دادم 200 رو گرفتم وقتی اومدم خونه و صداشو شنیدم با تمام خستگی از کرج دوباره راه افتادم سمت تهران و 200 رو پس دادم 100 گرفتم!
    به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکنی یه موقع که تنها چیزی که توی سرشون میگذره پول و سود خودشونه!
    اگه صدای توپ میخوای 100 رو بگیر اصلا هم فکر نکنی 200 چون عددش بالاتره مدل ارتقا یافته ی 100 هست
    200 فرقش اینه که close هست و اصلا صداش خوب نیست.
    اگه تو این سبک خواستی بازم بیشتر خرج کنی بورو سراغ HD238 هر چند که جدیده و ایران بعیده باشه ضمن این که px100 هم ارزونه هم صداش عالیه.
    به نظر من px100 بگیر.

6. 2 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی اگه زحمتی نیست رفتی بازار آمار HD238 رو برای من بگیر که هست یا نه و چنده.
    مرسی

یه چیزیرم بگم الان یادم اومد
    اگه تو فروشگاه تست صدا از px100 گرفتی ممکنه نا امید بشی ، این به خاطر اینه که باید یه 30 40 ساعت burn in بشه هدفون تا صداش خوب بشه البته اگه با pink noise اینکارو بکنی نتیجه بهتر رو تو زمان کوتاه تر میگیری.
    Last edited by caruso; 28-06-2009 at 16:23.

8. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دمت گرم خوب شد گفتی چون در شرف گرفتن بودم.
    من الان تهران که نیستم هیچ هنوز اصفهان هم نرفتم که برم بازار ببینم قیمتا چنده چون قرار بود از اصفهان بخرم اگه شما هم قیمتی از این مدل داری بگی ممنون میشم راستی قیمت px100 چنده؟
    نمایندگی سن هایزر شماره تلفنش چنده اگه تهران هست؟

حالا باید برم دنبال یه مدل دیگه اخه کلی گشتم px200 رو پیدا کردم گفتم دیگه اینو میگم از تهران بگیرن واسم حالا دوباره باید هدفونا رو زیر و رو کنم...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

HD238 بعید میدونم تو خارج هم باشه. چه برسه به ایران.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا هستش، من دیدم که بچه ها خریدن و ریویو هم نوشتن واسش!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

آره. ظاهرا هست. من هم الان رفتم سایت سنهایزر امریکا قیمت زده بود 140 دلار.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دمت گرم خوب شد گفتی چون در شرف گرفتن بودم.
    من الان تهران که نیستم هیچ هنوز اصفهان هم نرفتم که برم بازار ببینم قیمتا چنده چون قرار بود از اصفهان بخرم اگه شما هم قیمتی از این مدل داری بگی ممنون میشم راستی قیمت px100 چنده؟
    نمایندگی سن هایزر شماره تلفنش چنده اگه تهران هست؟

حالا باید برم دنبال یه مدل دیگه اخه کلی گشتم px200 رو پیدا کردم گفتم دیگه اینو میگم از تهران بگیرن واسم حالا دوباره باید هدفونا رو زیر و رو کنم...

والا من شماره ی نمایندگی جمهوری رو داشتم ، یه بار زنگ زدم آمار HD238 رو بگیرم طرف گفت اشتباهه!
    شاید خط رو خط بوده ولی من دیگه روم نشد زنگ بزنم.
    اما PX100 رو رفیقم چند وقت پیش قیمت کرده بود 65 منم خودم چند سال پیش از پایتخت!!!!!!!!!!!! گرفتم 87 تومن.

راستی اون ear-phone هایی که سیمور جان گفت هم هست تو بازار ولی صداش در مقایسه با px100 قابل مقایسه نیست به هر حال px100 جمجمه رو به شکل فیزیکی میلرزونه که earphone ها نمیتونن این کارو بکنن. من از earphone ها mx55 vc رو دارم و صداش تعریف نداره ضمن این که راحتیه px100 صد برابر بهتره.
    earphone های زنهایسر سایزشون بزرگه و توی گوش که میزاری بعد از 20 دقیقه گوشت درد میگیره و بعد از 1 ساعت قابل تحمل نیست اما px100 رو میتونی هر چند ساعت که میخوای رو سرت بزاری و اصلا خودشو احساس نمیکنی فقط صداشو میشنوی.
    Last edited by caruso; 29-06-2009 at 16:18.

14. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •