من بازم همه رو دانلود کردم اقاي مهديزاده
واقعا عالي بودن
ممنونم هوارتا![]()
من بازم همه رو دانلود کردم اقاي مهديزاده
واقعا عالي بودن
ممنونم هوارتا![]()
طرف میخواسته مسخره کنه
از شکلکاشم معلومه
مطمئن باش اسم تاپیک رو خونده
تو چندتا تاپیک دیگه هم از این پست ها گذاشته
خواهش میکنم قابلی نداشت
تا الان کدومش بهتر بوده؟
ابتدای تصنیف کاروان از آلبوم کیش مهر
ای ساربان آهسته ران...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدای تصنیف دل میرود زدستم باز هم از آلبوم کیش مهر
مهدیزاره جان سلام
اقا به خدا اگه تهران بودی میومدم در خونت دادوبیداد
این هارد فکستنی رو میدادم بهت تا پرش نمیکردی ول کنت نبودم
خیلی باحالی کلی به ما داری حال میدی
تو این سری اخر که دان کردم چه میکنه این استاد یحیی زرپنجه و استاد پیرنیاکان
نمیدونی من که کشتم خودمو
ولی ایول به این پشتکارت که اینهارو برامون اپلود میکنی
اگه به من باشه تعداد ستاره هاتو 10 تا میکنم به جای یکی
سلام
خواهش میکنم شرمنده کردی
من که کاری نکردم(خودم که اینارو اجرا نکردم)
برای موسیقی هر کاری حاضرم انجام بدم
خوشحالم که هنوزم کسایی پیدا میشن که به این موسیقی علاقه دارند
من نمیگم موسیقی پاپ خوب نیست اونم خوبه ولی این یه چیز دیگست
به نظر من اگه کسی از موسیقی سنتی خوشش نیاد باید در ایرانی بودن خودش شک کنه
تنها چیزی که توی این روزگار به داد آدم میرسه و برای لحظاتی باعث میشه که مشکلات فراموش بشه همینه.
حتی یک قطعه غمگین باعث سبکی و شادی میشه قبول ندارید؟
ولی افسول که به زوال میره بنظر من مقصر اصلیشم صدا وسیماست که واقعا داره به موسیقی سنتی خیانت میکنه
و تماما به موسیقی پاپ بها میده حتی آلات موسیقی ایرانی رو نشون نمیده انگار سیاستش اینه که موسیقی سنتی قدیمی شده و موسیقی یعنی موسیقی پاپ واقعا موسیقی سنتی قدیمی میشه؟!!!!!
یه خواننده پاپ که فوت میکنه تازه معلومم نیست که چطوری فوت کرده!!!!! کلی ازش حرف میزنند و آثارشو پخش میکنند اما ما کلی استاد موسیقی سنتی از دست دادیم و یک اسم ازشون نبردن و آثارشونم پخش نشد.
نمیدونم عاقبت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی چی شده ولی شنیدم که هنوزم در تهران دایره.این مرکز آرشیو کاملی داره که اگر بخش بشده خیلی عالیه حتی خود صدا و سیما هم آرشیو خوبی داره که از قبل از انقلاب(رادیو و تلویزیون ملی ایران)مونده ولی فقط موقع رای گیری و راهپیمایی از آثاری که حس وطن دوستی مردم رو بیدار میکنه استفاده میکنند(تازه اونم بدون اشاره به سازندگان کار).
واقعا هنر این همه استاد که یکی یکی از دنیا میرن چی میشه؟نباید کاری کرد؟
عشق در دل ماند و یار از دست رفت /// دوستان دستی که کار از دست رفت
استاد لطفی برای همین به ایرن برگشت.برگشت تا آموزش بده وگرنه 15 سال پیش بخاطر همین مسائل رفت که دیگه برم نگرده.الانم تو تهران مکتبخانه میرزا عبدالله رو راه انداخته و بصورت گروهی ردیف رو آموزش میده.
ببین با چند خطی که نوشتی داغ دلم رو تازه کردی و این همه زیاده گویی کردم و سره همه رو درد آوردم
تار از عطا جنگوک:
مهدیزاده جان سلام
از زحماتی که میکشی بینهایت سپاسگزارم ، به نظر من موسیقی سنتی ایران علاوه بر جنبه موسیقیایی ، یه جنبه تقدس و عرفانی هم داره و به همین علت اونو از بعضی از موسیقی هایی که در سطح جهان هست متمایز کرده ، به همین علت با تکه تکه کردن و استفاده از اون برای زنگ موبایل مخالفم(البته این نظر منه و شاید دوستان با اون مخالف باشند) از شما که تا این حد به موسیقی سنتی علاقه مندید تقاضا میکنم سری هم به تاپیک "دانلود موسیقی" پست"موسیقی سنتی(میراث جاویدان)" بزنید و مجموعه های ارزنده خودتونو به صورت کامل روی این تاپیک بزارید. تاپیکی که اسم بردم بیشتر با تلاش Mohammad99 سرپا مونده فکر کنم اگه شما هم به اونها بپیوندید تاپیک محشری از کار در می آد.
عزت زیاد...
سلام
از راهنماییتون ممنون سعی میکنم در اولین فرصت به اونجا سر بزنم البته دیگه داره وقت امتحانا میشه و من طبق معمول از اول ترم هیچی نخوندم و باید شروع کنم دعا کنید این ترم بخیر بگذره بعد از امتحانا فعالیتم رو بیشتر میکنم
واقعا رشته ریاضی سخته(یک ترم دیگه کلکش کنده میشه) اگه الان کمتر آهنگ اپلود میکنم ببخشید.
لطفا لینک اون تاپیک هم بزارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)