تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 50 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

ببخشید جناب متین پور اگه امکان ساخت چنین چیزی وجود داره شما میتونید این کار رو برای ما انجام بدید؟؟
    یا در جای دیگه ای گفته بودید که میشه به کنترل تلویزیون کد وارد کرد(برای ال جی کد های 00018 و 00019).میخواستم ببینم اگه چنین چیزی امکان داره آیا شما میتونید چنین کنترلی رو برای تلویزیون ال جی برای بنده آماده کنید؟؟(البته در مورد هزینه اش هم صحبت مبکنیم)
    یا اگه ممکنه روش انجام چنین کاری رو به ما هم یاد بدید تا بتونیم این کد ها رو به کنترل بدیم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    مطلب به ایمیلتان ارسال شد.
    و در مورد آن سایت و چگونگی عملکرد آن و صحت و سوقم آن نظری ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام جناب متین
    من از روش دوم که گفتید عمل کردم و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کردم و منو local set را بر روی none گذاشتم و ch table را iran انتخاب کردم و بعد وارد منو optin و mrt optin شدم و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل شد ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغیر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنیم تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنیم من با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارم و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنیم و خواستم از بابت همه راهنمایتون تشکر کنم
    Last edited by mortezamxm; 03-12-2014 at 06:27.

در آغاز فعالیت JUPersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام و ممنون بابت همه زحمات دوستان

تلویزیون من مدل 48H6400 هست که با راهنمایی های سایت تونستم کنترل دست ساز رو بسازم و چون با گوشی خیلی ضعیف بود از اسپیکر کمک گرفتم تا تقویت کنمش . فقط با روش دوم سری H یعنی کلید Info از روی کنترل معمولی و Factory از کنترل دست ساز تونستم منو رو باز کنم ولی Language -Arabic و Region غیر قابل تغییر بود . Local set رو که تغییر می دادم روی UAE قفل می کرد و تلویزیون ریست میشد و Tuner هم گزینه Auto نداشت. بعد چند بار تست روی گزینه DTV-m-asia گذاشتم و Ch table را Iran و ttx group را FARSIN .با تغییر اینها Language -Arabic و Region اتوماتیک تغییر کردن.
    دیجیتال فعال شد و فارسی رو هم درست نشون میده. فقط منوی فارسی رو یادم رفت فعال کنم و الان زبان اردو به زبانها اضافه شده...

در ضمن توی یک سایت خارجی گفته بود OTN support رو Off کنید که اگر به اینترنت متصل بودین اتوماتیک آپدیت نشه وگرنه بعد مدت زمانی تنظیماتش از بین میره
    ...

6. این کاربر از JUPersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست عزیزJUPersian
    در صورتی که شما
    Local set را بر روی DTV-m-asia بگذارید منو فارسی ندارید چون PNP - Language گزینه PER ندارد فقط دیجیتال فعال میشود در صورتی که شما Local set را بر روی NONE بگذارید هم دیجیتال دارید و هم منو فارسی
    Last edited by mortezamxm; 04-12-2014 at 16:34.

8. این کاربر از mortezamxm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و ممنون بابت همه زحمات دوستان

تلویزیون من مدل 48H6400 هست که با راهنمایی های سایت تونستم کنترل دست ساز رو بسازم و چون با گوشی خیلی ضعیف بود از اسپیکر کمک گرفتم تا تقویت کنمش . فقط با روش دوم سری H یعنی کلید Info از روی کنترل معمولی و Factory از کنترل دست ساز تونستم منو رو باز کنم ولی Language -Arabic و Region غیر قابل تغییر بود . Local set رو که تغییر می دادم روی UAE قفل می کرد و تلویزیون ریست میشد و Tuner هم گزینه Auto نداشت. بعد چند بار تست روی گزینه DTV-m-asia گذاشتم و Ch table را Iran و ttx group را FARSIN .با تغییر اینها Language -Arabic و Region اتوماتیک تغییر کردن.
    دیجیتال فعال شد و فارسی رو هم درست نشون میده. فقط منوی فارسی رو یادم رفت فعال کنم و الان زبان اردو به زبانها اضافه شده...

در ضمن توی یک سایت خارجی گفته بود OTN support رو Off کنید که اگر به اینترنت متصل بودین اتوماتیک آپدیت نشه وگرنه بعد مدت زمانی تنظیماتش از بین میره
    ...
    دوست عزیز
    من در سیستم خودم OTN support رو Off نکردم و آلان حدود 2 سال هم تلویزیونم را آبدیت می کنم ولی تغییر در زمان بندی تنظیماتم ندیدم خاموش کردن آن آیتم فقط برای جلوگیری از آبدیت است و اگر تلویزیونتان را جوری تنظیم کردید که دیگر مشگلی ندارد برای جلوگیری از تغییراتی مانند ویدجدهای اسمارت هاب مانند سامی گو و اسکایپ برای ضبط و انتقال آن به کامپیوتر و دیگر کاربردهای از این دست است.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آیا مدل lb 350 گیرنده دیجیتال داره چون بعضی گزینه هاش فرق داره مثلا local set گزینهed-Ina یا tuner گزینه auto نداره
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    آیا مدل lb 350 گیرنده دیجیتال داره چون بعضی گزینه هاش فرق داره مثلا local set گزینهed-Ina یا tuner گزینه auto نداره
    با تشکر
    دوست عزیز
    خیر این قابلیت را ندارد.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام متین جان
    با اموزش شما منو local set فعال شد ولی گزینه ed-Iran نداره روی گزینه DTV-m-asia بزارم دیجیتال فعال ولی منو فار سی نداره
    اگرlocal sat روی NONEبزارم دیجتال میاد ولی درجسجوی کانال پیدا نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •