تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 42 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 413

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه stopper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نخیر مثل اینکه تیما نمی خوان از لاک دفاعی بیرون بیان و اگه تک و توکی هم گل زده می شه هیچ بازیکن معروفی توش نقشی نداشته و این کارو واسه ترکیب چینی سخت می کنه
    احتمالا باید از 3-4-3 به 4-4-2 یا 4-3-3 کوچ کنم تا بلکه تیمم یه تکونی بخوره

بیل که رفت، اوزیل هم گویا می خواد بیاد آرسنال و باید ببینیم تو سیستم لیگ انگلیسم می تونه همونقدر خوب باشه یا نه
    منچسترم که اگه این روز آخری یه بازیساز خوب پیدا نکنه شدیدا وضعیتش نگران کننده خواهد بود

2. 3 کاربر از stopper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

عجب هفته‌ی بدی بود این هفته! با این که قبل از شروعش سه تا بازیکن از چلسی داشتم و پودولسکی هم این ترکیه‌ای‌ها شل‌و‌پلش کرده بودن و مصدوم شده بود، از وایلد کارتم استفاده نکردم. نمی‌دونم چرا دلم نمیاد مصرفش بکنم!

بعد از دو هفته برد پیاپی توی هد تو هد هم این هفته به عماد باختم. اشکال نداره. این باخت ما رو به خودمون اورد!

آقا یه سوالی از هفته‌ی اول تا حالا واسه من پیش اومده! این 38 تا تیمی که توی هد تو هد هستن واقعا عضو p30 هستن؟ سوال بنده از آقای قاضی اینه که نکنه دستی توی کار باشه که بعضی تیم‌ها به خاطر کمک به بعضی تیم‌های خاص توی هد تو هد ساخته شده باشند!

داره خودمونی میشه manaminda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فقط با اختلاف 1 امتیاز برنده شدم این یعنی آخر شانس فقط 5 تیم
    امتیاز کامل گرفتند وهر3بازی را برنده شدند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

شاید بعضی تیم ها به هم کمک کنن ولی با 30 امتیاز نمی تونی برنده بشی

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عجب هفته‌ی بدی بود این هفته! با این که قبل از شروعش سه تا بازیکن از چلسی داشتم و پودولسکی هم این ترکیه‌ای‌ها شل‌و‌پلش کرده بودن و مصدوم شده بود، از وایلد کارتم استفاده نکردم. نمی‌دونم چرا دلم نمیاد مصرفش بکنم!

بعد از دو هفته برد پیاپی توی هد تو هد هم این هفته به عماد باختم. اشکال نداره. این باخت ما رو به خودمون اورد!

آقا یه سوالی از هفته‌ی اول تا حالا واسه من پیش اومده! این 38 تا تیمی که توی هد تو هد هستن واقعا عضو p30 هستن؟ سوال بنده از آقای قاضی اینه که نکنه دستی توی کار باشه که بعضی تیم‌ها به خاطر کمک به بعضی تیم‌های خاص توی هد تو هد ساخته شده باشند!

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حریف من با44 امتیاز بازنده شد

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

من گفتم باید 30 امتیاز برنده می‌شدم؟! حرف من اینه که تیم‌هایی هستند که با هدف بالا کشیدن بعضی تیم‌های دیگه ساخته شدن و مدیرشون چند تا تیم رو مدیریت می‌کنه. حالا شما چرا عصبانی شدی از این حرف، نمی‌دونم!

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من گفتم باید 30 امتیاز برنده می‌شدم؟! حرف من اینه که تیم‌هایی هستند که با هدف بالا کشیدن بعضی تیم‌های دیگه ساخته شدن و مدیرشون چند تا تیم رو مدیریت می‌کنه. حالا شما چرا عصبانی شدی از این حرف، نمی‌دونم!
    من عصبانی نشدم این فانتزی 80 درصد شانس جند بازیکن که هفته پیش امتیاز بالایی داشتن این هفته هیچ کاری نکردن colins nolan giaccherini dzeko
    هفته پیش جمعا27 امتیاز آوردن این هفته 6 امتیاز حتی اگر یک مدیر چند تا تیم را مدیرت بکنه بازم میشه با ترکیب خوب پیروز شد

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اینکه یه سری از اعضای لیگ عضو p30world نیستن و یا اینکه فعالیت ندارن غیر قابل کتمانه، اما این فرضیه که شما میگی که واسه کمک به یه تیم فرد دست به ساخت مولتی اکانت میزنه فکر نکنم تو لیگ ما درست باشه ، هر چند منم نمیتونم قضاوت کنم چون واقعا تمام 38 نفر رو که نمیشناسم !
    حقیقتا میخواستم یه کاری کنم که هر کس نیاد اینجا و اعلام حضور و مشخصات نکرد رو از لیگ اخراج کنیم ، ولی به نظرم کار درستی نمی اومد و یه جورایی با اخلاق حرفه ای سازگاری نداره

من هم خودمم هفته اول خواستم یه تیم دیگه بسازم که روش یه ترکیب ریسکی تر بذارم و هر هفته 11 بازیکنش رو هم عوض کنم تا یکم لذت پیش بینی و اینا بیشتر بشه برام ولی وقتش رو نداشتم، در واقع اگه کسی هم دوتا تیم داره بیشتر به این منظوره!

11. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خب سه امتیاز این هفته هم گرفتم و جمعآ 9 امتیاز شد .

هفته بعد با ابومسلم بازی دارم و تیم قوی هم هست و مزه انتقام هم داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •